DSC Nederland B.V. in Hengevelde

Camper

DSC Nederland B.V.

Foto en Video (1)

Beschrijving

Het op maat monteren van hulpluchtveringsystemen onder bijzondere uitvoeringen van standaard fabrieksmodellen biedt ongekende praktische en verkeersveilige voordelen en voorkomt onnodige schade aan de onderzijde van het voertuig. Als gevolg van een afwijkende asdruk en/of een aangepaste carrosserieopbouw moet ook het veringsysteem geheel opnieuw in balans worden gebracht.
DSC Nederland heeft per automerk, model en toepassing het juiste Dunlop luchtvering pakket op voorraad. Voor ieder nieuw fabrieksmodel ontwikkelt DSC Nederland een volledig aangepaste versie. Zowel alle dealers als gespecialiseerde carrosseriebedrijven kunnen daarmee bouwen op een producent die duurzame en betrouwbare luchtveringtechniek combineert met een scherpe prijsstelling.
Met garantie voor veiligheid.
Dunlop Luchtvering is altijd een rechts, links gescheiden systeem.

Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor Campers , Pick-Up en Bestelautos met een vaste aslast of ABS.

Door het originele veersysteem van het voertuig zwaar te belasten hangt het voertuig achterover en staat de achterkant dus te laag.
Dit kan de volgende problemen met zich meebrengen: verminderde druk op de vooras,verslechterde stuureigenschappen, slechtere wegligging, langere remweg en verblindende koplampen. Hierdoor neemt de stabiliteit en het rijcomfort van het voertuig af. Het luchtveersysteem zorgt ervoor dat het voertuig bij verschillende belastingen altijd in balans is. Als het voertuig zwaar beladen is, rijd het altijd nog comfortabel als het voertuig op hoogte is gebracht door middel van de luchtvering. Voordelen van een hulpluchtveersysteem zijn:verhoogde stabiliteit en vering, afname van zijwindgevoeligheid, sterk verbeterde wegligging, altijd de juiste remdruk en minder banden slijtage. De montage van de luchtvering vind plaats zonder te boren of te lassen aan het voertuig.

Het spreekt voor zich dat de systemen van Dunlop luchtvering worden gebouwd volgens de meest recente veiligheidsnormen van de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Ontwikkeling en montage vinden plaats in nauwe samenwerking met de autofabrikanten, zodat de fabrieksgarantie ten alle tijden is gewaarborgd.
Een programma van rijklare oplossingen.

DSC Nederland is gespecialiseerd in Dunlop luchtveringtechniek voor de camper en de lichte bedrijfswagen. Afhankelijk van het gebruik en de gewenste capaciteit levert DSC Nederland een rijklare oplossing

Overige informatie

Producten

  • Caravan

Diensten

  • Montage,
  • Schadeherstel,
  • Verkoop

Merken

  • Fiat,
  • Ford,
  • Hymer,
  • Iveco,
  • Peugeot

Aangesloten bij / Certificering

  • Overig Veiligheidsnormen van de Rijksdienst voor het Wegverkeer.

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst