Dutch Ballooning/Bar BV in Amersfoort

Ballonvaarten en ballonreclame

  De Genestetlaan 7, 3818GW, Amersfoort

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 84 beoordelingen

84 Reviews

Dutch Ballooning/Bar BV

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 84 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: De prachtige ruime villa in Amersfoort was (is) de perfecte locatie voor onze trainingen. Bijzonder goed verzorgd zo ook de lunch in het bijgelegen horecagedeelte. Dank aan Lot voor goede ontvangst en begeleiding.

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Was allemaal goed geregeld! Fijn contact! Niet te moeilijke allemaal. Ging allemaal wel smooth de avond. Gasten het naar hun zin! Leuke invulling van de BBQ om het zo te doen. Denk zeker dat ik nog eens terug kom. Miss als tip nog...

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Er was een dieetwens doorgegeven voor 2 van onze collega's (1 x chilipeper/cayennepeperallergie en 1 x zwanger). Als tip heb ik om bij de lunch duidelijk aan te geven welke broodjes/gerechten niet of juist wel geschikt zijn voor die diëten. Wij hebben het gevraagd aan het personeel, maar kregen niet de juiste reactie (bv. het broodje met kip en kerriesaus zou hij gewoon mogen eten....).

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: We zijn bij Dutch Biz geweest voor een hei-sessie met 5 personen. De ruimte was goed, niet te groot, niet te klein, prachtig uitzicht. De medewerkers allen even vriendelijk en behulpzaam. Lunch en borrel en hapjes na afloop heerlijk. Alles was uitstekend verzorgd, een aanrader.

  4 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Helemaal goed. Enige is dat ik merkte dat het eten in een wat hoger tempo had mogen doorkomen.

  5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Bijzondere locatie vlak bij de snelweg. Makkelijk aan te rijden. Heerlijk eten op een fantastische plek waar je gastvrij ontvangen wordt.

  5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: n.v.t.

  5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Bijzonder goed verzorgd, lekkere hapjes en een sfeervolle locatie. Een toplocatie voor een goed feest. Aanrader. Tip: bespreek ruim van tevoren, anders al bezet.

  4 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Enkele kanttekeningen: vergadertafel is te laag t.o.v. stoelen. Dit komt omdat er wielen onder de tafel zijn geplaatst. Verlichting kan beter (zakelijker licht), beschadigde wc bril (dat oogt niet fris, terwijl alles echt goed schoon is)

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: zeer goed bedienend personeel, heerlijke hapjes en mooie locatie

  5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Topervaring van begin tot einde. Aaron en het hele team denken mee. De sfeer die er bij Dutchbiz hangt, draagt er toe bij dat alle gasten er direkt zin in hebben. Voorbereiding, eten, drinken en bediening allemaal met liefde gedaan. Echt een verademing in deze tijd!

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Super geregeld! Heerlijke borrel gehad, prima verzorgd! Misschien handig om van tevoren even de naam te weten van wie op de avond zelf contactpersoon is. Hartelijke groeten, Annemarie

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Fijn persoonlijk contact en een prachtige locatie met goede verzorging.

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: We hebben een super bruiloft gehad bij Dutch Biz, de ceremonie was goed voorbereid en het eten was erg lekker. Ook het feest was geslaagd. Als tip willen we meegeven iets meer op de kleine details te letten, bijv het klaarzetten van de champagne, op tijd glazen weghalen en meer sturing geven aan ceremoniemeesters.

  5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Wij vierden de eerste verjaardag van onze zoon bij Dutch en waren ontzettend tevreden. Locatie top, catering top, medewerkers top! Ik kan echt niets bedenken waarom ik het niet zou aanbevelen. Dus dank allen voor een onvergetelijke eerste verjaardag van onze zoon.

  4 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Vriendelijk en meedenkend

  5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Recentelijk een vergaderdag bij Dutch Biz te Amersfoort gehad. De locatie zorgt voor een energieke en unieke sfeer, waarin creativiteit gestimuleerd wordt. Wij komen met ons bedrijf zeker terug bij Dutch Biz!

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Een goede omgeving om te vergaderen. Alle faciliteiten zijn aanwezig en de sfeer is uitstekend.

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Door mijn gasten werd de locatie als erg prettig ervaren. Bediening en verzorging was erg goed.

  5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Mooie locatie en vriendelijk personeel. Alles heel goed verzorgd en de communicatie verliep prima.

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Wij vierden een verjaardagspartij bij Dutch in Amersfoort. De bediening was vriendelijk en gastvrij. De catering ( in ons geval een Italiaans buffet) uitstekend. Wij bevelen Dutch van harte aan.

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Super goed geregeld !! Mooie warme en gezellige locatie. Lunch super lekker. Fijne locatie.

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Wij zijn een jaar geleden getrouwd op deze locatie. Het ademde precies de sfeer uit die we zochten. Judith en Sophie en alle medewerkers zijn vriend en meedenkend en behulpzaam. Wij kijken terug op een prachtige dag op een fantastische plek!

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Tijdens ons feestje werden de gasten verwelkomt met een glas cava. Dit verliep niet helemaal soepel... met regelmaat stond er geen cava klaar en moesten mensen soms wel 15 minuten wachten. Dat voelde voor ons, als gastheer en gastvrouw ongemakkelijk. Verder liep alles op rolletjes...Dutch Bar een fantastische locatie, zeker als het zonnetje ook mee werkt!

  5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Het team is altijd bereid om te helpen, is ontzettend flexibel en denkt mee met de voorbereidingen van je evenement. Prachtige en fijne locatie. Al jaren een preferred supplier van Pon!

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: gezellig, mooie locatie, vriendelijke mensen

  5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Prachtige en sfeervolle locatie voor kleine en grote feesten. Judith en Sophie en de rest van hun crew zijn topgastvrouwen en heren. Chefkok Stefan maakte het heerlijke buffet en alles bij elkaar zorgde ervoor dat ons Hollywoodfeest super geslaagd is.

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Mooie zaal, prima verzorging, uitstekend eten.

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Super mooie locatie en fantastische service!

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: De keren dat wij hier geweest zijn is dit altijd zo fijn verlopen. Het enthousiasme en de behulpzaamheid wordt zeer op prijs gesteld door ons. Echt een aanrader.

  5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: locatie, catering, sfeer, bediening, service, het meedenken - alles wat super geregeld. zeer aanbevelenswaardig!

  4 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: toast op bruidspaar had beter gekund en liep niet zoals afgesproken omdat champagne niet genoeg voorhanden was; verder kreeg bruidspaar kreeg niks aangeboden en moest zelf drankjes halen bij de bar.

  5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: 50 jarige bruiloft gevierd, was een groot succes, schitterende locatie, prima bediening en een prachtige taart en lekkere hapjes. Leuk contact met Judith, kortom iedereen aan te bevelen. Wij komen in gezondheid terug bij ons 60jarige bruiloft

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: als er een paar mensen meer komen dan aangegeven, dan is er een tekort aan b.v. een broodje hamburger. Iets op reserve houden b.v. in diepvries!

  4 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Prachtige locatie. Prima bediening. De kaasplankjes liever op een centrale plaats zetten nu kwamen ze op 2 tafels terecht. We hadden een dis jockey maar is niet nodig als er spotify was geweest.Een band of discjockey is daar echt af te raden vanwege beperkte ruimte binnen.

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Superleuke en mooie locatie. Top verzorging door Judith en haar team. Als er ook nog hotelkamers zouden zijn, krijgen jullie een 10!

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: We zijn heel tevreden over de ontvangst en hoe de BBQ georganiseerd is.

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: super actief en lief personeel heerlijke hapjes, goed verzorgt!!!!

  4 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Altijd keurig verzorgd. Men doet alles om het iedereen naar de zin te maken. Mogelijkheden genoeg voor een geweldige teambuilding of heidag.

  5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Persoonlijke benadering. Zeer prettige communicatie en samenwerking. Ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Prachtige bosrijke plek. Sfeervolle lokatie met stijl. Voor vele gasten ' verrassend' ! Catering uitmuntend; bijzondere hapjes; kwalitatief en creatief. Geweldige medewerkers. kortom, voor zowel particuliere als zakelijke events (groot en klein) een aanrader!!

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: wij hebben afgelopen zaterdag een geweldige dag beleefd op de locatie in Amersfoort. de verzorging en hulp tijdens onze landelijke dag was uitstekend en de locatie is zeer geschikt voor meerdere doeleinden.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Wat een gastvrijheid! De perfecte locatie voor een zakelijke meeting met een feestelijke tintje. Het eten was heerlijk en het personeel vriendelijk en behulpzaam. En niet te vergeten, de locatie is prachtig, groen en sfeervol.

  4.5 / 10/ 5

  Bijzonderheden en adviezen: Vergaderlocatie is top! Je voelt je er meteen thuis. En je bent voor je gevoel echt even helemaal weg van alles.