E. Kluijver Stukadoors & Afbouw bedrijf in Grafhorst

Stukadoor

  Kerkstraat 52, 8277AE, Grafhorst

4.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

9 Reviews

E. Kluijver Stukadoors & Afbouw bedrijf

Andere resultaten voor stukadoor in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Super fijn/mooi werk geleverd! Weet wat voor werk hij verricht, is vriendelijk en eerlijk over adviezen. Is zeker een aanrader!!! Bedankt E.kluijver Stukadoors&afbouw bedrijf we bellen je voor onze volgende klusje

  1 / 10/ 5

  Deze man heeft geen kennis en ervaring met stucen. Is gewoon een jongen van de straat die gewend is om de manipuleren en te bedriegen en waar nodig te bedreigen. Pas op voor deze stucadoor. Geen enkele afspraak is hij bij ons nagekomen. Fijn om te lezen dat we niet de enige zijn.

  1 / 10/ 5

  Graag wil ik in contact komen klanten van Edwin Kluijver die afgeperst of vervelende ervaringen hebben. Mail naar klachtenoverkluijver @ outlook.com

  1 / 10/ 5

  zeer slechte comunicatie weet niet meer wat hij afspreekt wordt agressief als hij zijn zin of geen gelijk krijgt en ook over het geleverde werk zijn wij niet tevreden .

  1 / 10/ 5

  Komt afspraak niet na, verzint smoezen, zegt alsnog te bellen om in te plannen en zelfs dat doet de prutser niet. Ik heb zijn werk niet gezien, maar totaal niet professioneel.

  5 / 10/ 5

  Edwin heeft super werk bij ons afgeleverd! Wij zijn erg blij met het resultaat. Bij een volgende klus zou ik hem en zijn collega's ook zeker weer inhuren! Vriendelijke groet, Jaap

  1 / 10/ 5

  Zou maandag beginnen met stucen van de woonkamer, hal en wc. Dit was al ruim een halfjaar geleden afgesproken. 2 verschillende smoesjes gehad waarom die niet kon komen. Wij moesten hem bellen toen die er niet was op de afgesproken tijd. Nu de 3e dag.. laat hij gewoon niks meer van zich horen. Echt asociaal dit!! Hij zou het echt oplossen nou not...!!

  1 / 10/ 5

  Vol vertrouwen deze klus aan Edwin gegeven. Vervolgens was dit vertrouwen al snel geschaad. Er werd erg slordig gewerkt. De galerij lag vol met stukwerk, overtollige stuk is gewoon op het balkon gegooid, het plafond was vol met gele strepen van voorstrijk. Dit laatste is nog steeds erg vervelend. We hebben Edwin erop geattendeerd dat dit weggewerkt moest worden en hij gaf aan dat we dit zelf maar konden doen. Erop gestaan dat hij dit zou wegwerken, maar vervolgens heeft hij een lik witte verf gebruikt die afwijkt van de rest van het plafond waardoor je nu witte strepen op het plafond ziet. Voor de keuken moest Edwin nog terugkomen. Dit was al vooraf duidelijk afgestemd. Hier deed hij erg moeilijk over en het moest ineens extra geld kosten. Uiteindelijk een bedrag af kunnen stemmen, maar het werk in de keuken is echt waardeloos gedaan. De muur is zo scheef gestuukt dat er nu achter de keuken een gat is gekomen door het zetten van een rechte keuken tegen een scheve muur. Dit komen we ook tegen in de woonkamer waarbij ons tv meubel bijna niet tegen de muur geplaatst kon worden, omdat deze scheef was afgewerkt. Daarnaast is er of over het elektra heen gestuukt of er omheen waardoor we na het plaatsen van nieuwe wcds dit opnieuw konden bijwerken. Al met al erg teleurgesteld in het werk.

  5 / 10/ 5

  Wij gaan voor perfecte resultaten mvgr edwin