E & Z Autogarage in Utrecht

Autodealers personenwagens

  Hudsondreef 37, 3565AV, Utrecht

7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

E & Z Autogarage

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor autodealers personenwagens in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  er zijn vertrouwbare mensen en ze zijn vriendelijk

  5 / 10/ 5

  Ik kom hier al jaren met mijn auto ik heb totaal geen problemen met de mensen die er werken. Altijd vriendelijk goede service en prijzen. En je kan zelfs indien nodig zelf de onderdelen online bestellen welk merk je wilt. Zij monteren het netjes en vakkundig tegen mooie prijzen. Kortom ik kom hier nog jaren voor de prijzen en service

  1 / 10/ 5

  Oplichters!! Grootste garage die ik ooit heb gezien maar geen 1 auto op de brug. Dat zegt al genoeg. Ga er nooit meer heen. Wat een stelletje oplichters werken hier zeg. Ik liep naar binnen om mijn auto te keuren. Ik werd eerst heel vriendelijk ontvangen en was meteen aan de beurt. Ik had toen al weg moeten lopen want de garage is enorm en er was geen ene auto op de brug. Belletje had toen al moeten rinkelen. Maar goed met wat argwaan reed ik mijn auto naar binnen en toen begon de hele show. Uit het niets kwamen er monteurs en apk meesters uit hun hol gekropen en verzamelden zich als als vliegen op stront bij mijn auto. 4 man begonnen zich te bemoeien met de keuring en dat allemaal in een taal die ik niet kon verstaan. De aardige meneer die mij bij binnenkomst nog vriendelijk had ontvangen ontpopte zich als Mr Hyde en was alles behalve vriendelijk en kwam met een onleesbare prent van 400 euro. Toen ik hem voorstelde om een paar reparaties zelf te maken ontstak hij in woede en vertelde mij dat hij alles ging maken of niets. Ik ben maar weggegaan en de apk kosten verlies genomen. Ik zet nooit meer een voet binnen bij deze oplichtersbende

  1 / 10/ 5

  Oplichters!! Grootste garage die ik ooit heb gezien maar geen 1 auto op de brug. Dat zegt al genoeg. Ga er nooit meer heen.

  5 / 10/ 5

  Ik kom al jaren naar de E&Z autogarage in Overvechtse autoboulevard en wordt altijd prima geholpen. Door de jaren heen is mijn vertrouwen op deze mannen alleen maar toegenomen. Goedkope prijzen en kwalitatief werk. Een echte aanrader dus.

  4 / 10/ 5

  Ook vanochtend weer perfect geholpen. Kom er al een paar jaar en iedere keer is het prima. Afspraken worden nagekomen en qua prijs erg scherp.