Effectivity Consultancy in Amsterdam

Administratiekantoor

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 12 beoordelingen

12 Reviews

Effectivity Consultancy

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor administratiekantoor in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 12 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ik schrijf niet makkelijk reviews, maar toen ik werd gevraagd of ik Effectivity Consultancy wou beoordelen had ik er geen moeite mee. Mijn boekhouding wordt keurig op tijd gedaan, de kwaliteit is altijd goed en ik ben ervan overtuigd dat ik het maximale uit mijn belastingzaken haal. Maar bovenal dat alles snel en nauwkeurig wordt gedaan.

  5 / 10/ 5

  Top service

  5 / 10/ 5

  Deskundig, kritisch en snelle service

  5 / 10/ 5

  Via een bedrijfsovername ben ik bij Effectivity Consultancy terechtgekomen en is het in zo een situatie altijd even de kat uit de boom kijken. Ik ben nu echter uiterst tevreden. Effectivity Consultancy staat altijd klaar om te helpen met de meest uiteenlopende zaken zoals administratie, personeelszaken en fiscale diensten. De jaarrekening is altijd ruim optijd klaar.

  5 / 10/ 5

  Ik wil bij een kantoor niet worden gezien als een nummer, maar als een ondernemer. Dat was de reden dat ik op zoek ging naar een ander kantoor en koos voor Effectivity Consultancy. Het was een goede zet, want ze zijn betrokken en ze nemen zelf veel initiatief. De boekhouding en de loonadministratie hebben wij volledig uitbesteedt. Ook priv? worden onze pensioenen en belastingaangiftes geregeld en ook daar hebben we zelf geen omkijken naar. Het klopt altijd en we hoeven ons geen zorgen te maken over onze financi?le zaken. Dat geeft ons de rust om te focussen op onze onderneming. Wat ik bij Effectivity Consultancy heel prettig vind, is het proactief handelen en ?cht met je meedenken. We kunnen vertrouwen op de betrokkenheid en daar zijn we erg tevreden over.

  5 / 10/ 5

  Al voor de oprichting van ons bedrijf zijn we begeleid door Effectivity Consultancy en konden wij zo de juiste stappen nemen tot aan het oprichten van het bedrijf. Sindsdien zijn wij gebruik gaan maken van de diensten. In overleg met Effectivity Consultancy hebben we toen de keuze gemaakt voor een BV als rechtsvorm. Vervolgens is onze hele facturatiesysteem en debiteurenbeheer opgezet door Effectivity Consultancy. Met Effectivity Consultancy hebben wij geen omkijken naar het financi?le deel van de onderneming en kunnen wij ons volledig focussen op datgene dat we leuk vinden. Onze diensten verkopen.

  5 / 10/ 5

  Ik ben zeer tevreden over de diensten. Ik heb ook nog eens voordelen behaald waarvan ik niet eens wist dat ik die nog kon krijgen na een aantal jaren. Het vorig kantoor had deze voordelen niet geclaimd.

  5 / 10/ 5

  This agency helped me out of the shit after I first had the accounting done by a big office. Things were not handled correctly. I had to do the accounting of several years over again after problems with the tax authorities. And now I can breathe again.

  5 / 10/ 5

  No nonsense metntality . Everything is well organized and there is a lot of attention for the details. This mean that you also have the best benefits for tax purposes.

  5 / 10/ 5

  We waren niet tevreden over onze boekhouder. We hebben nu een boekhouder waar we op kunnen bouwen en die snel reageert op onze email. Verder maakt Effectivity Consultancy gebruik van aftrekposten waarvan wij het bestaan niet eens wisten. Bedankt voor jullie dienst!

  5 / 10/ 5

  Al 1 jaar klant en ben zeer tevreden.. echt een aanrader als je je zaken goed op orde wilt

  5 / 10/ 5

  Ik ben sinds kort klant bij dit bedrijf. Dit is echt een aanrader. Vanaf het opstarten van mijn Eethuis ben ik begeleid met o.a. het regelen van de benodigde vergunningen en kreeg ik advies omtrent de verschillende bedrijfsverzekeringen. Mijn fiscale zaken worden goed afgehandeld ook wordt ik op de hoogte gebracht over verschillende fiscale voordelen. Je krijgt gewoon kwaliteit voor een redelijke prijs.