Elsa's Eetcafé in Amsterdam

Café

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Elsa's Eetcafé

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Beschrijving

Elsa's Café biedt u wat u in een eetcafé allemaal kan verwachten. We bieden een uitgebreide mogelijkheid om lekker te lunchen of dineren. Naast het lunchen of dineren kunt u bij Elsa's Café ook een goed glas wijn drinken of één van onze bieren van de tap of fles proeven. Wij schenken 8 verschilende bieren van de tap en bieden u een ruim assortiment van bieren op de fles. Hiernaast is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om een kop koffie of iets anders te drinken bij een lekkere borrelhap. Klikt u gerust een van de links aan om te kijken wat we allemaal te bieden hebben.
Elsa's is al tientallen jaren een begrip in Amsterdam Oost / Watergraafsmeer.

Historie:
Reeds in 1890, toen de Gooise Trammaatschappij in eerste instantie met de paardentram en later de stoomtram, vanaf de Middenweg richting het Gooi vertrok, was ons onderkomen reeds een uitspanning waar de reizigers wachtten op het vertrek. Door de jaren heen is deze uitspanning uitgegroeid tot een hedendaags café.

The hostess with the mostest:
De naam Elsa's is afgeleid van beroemde Elsa Maxwell. Elsa Maxwell was in de jaren 20, 30 en 40 beroemd om haar extravagante en overvloedige feesten die zij in Amerika en Europa organiseerde voor de high-society en koningshuizen. Elsa stond ook wel bekend als "The hostess with the Mostest".

Elsa's Café is de locatie bij uitstek voor:
Bedrijfsborrels,
Verjaardagsfeesten,
Recepties en eventuele andere redenen voor het organiseren van een borrel.

Verder bieden wij de mogelijkheid om privé of met uw bedrijf gebruik te maken van onze arrangementen naar voetbalwedstrijden en concerten. U kunt van te voren komen eten en vanuit de Elsa's wordt het vervoer en de kaarten voor u geregeld.

Overige informatie

Toegankelijkheid

  • Begane grond

Betalingsmogelijkheden

  • Contant

  • Pin

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Alle beoordelingen

    4 / 10/ 5

    Deze eetcaf? is een buitengewoon voorbeeld van gastvrijheid. De sfeer is ongekend plezierig en vrijwel elke bezoeker(ster) voelt zich direct thuis. De volstrekt ongedwongen sfeer alsook de niet alleen professionele, maar zeker ook plezierige bediening wekt het ouderwetse "klantgevoel" onmiddellijk op. De prijzen zijn meer dan billijk, in het bijzonder omdat de staf van Elsa's de bezoeker oprecht laat merken dat men welkom is. Jack J.Th. Desmet