Emkadrecht Stuc- en Spuitbedrijf in Dinteloord

Stukadoor

5.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

Emkadrecht Stuc- en Spuitbedrijf

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Marcel,nog bedankt voor het airless spuiten van de wanden en plafonds. Ik moet zeggen het is een prachtig resultaat en spiegel glad ik kan mezelf erin zien!!! Ik hoop dat je er zelf niet in kijkt want verdomme wat ben jij een lelijke man (geintje) nog bedankt voor alles. Ik zal je in mijn vrienden kring zeker aanraden.

  5 / 10/ 5

  Emkadrecht heeft bij mij 220meters in de spack gespoten en wij zijn zeer te vrede over de resultaten. Het was een oud huisje en hij bracht ons van te voren op de hoogte dat het misschien geel zou kunnen worden omdat de vorige bewoners binnen gerookt hadden en de nicotine in de muren zat. Dit is gebeurt en dit heeft hij keurig netjes opgelost. Emkadrecht is echt een aanraden we hebben veel lol gehad hele gezellige jongens.

  4 / 10/ 5

  Mijn ervaring met deze spuiter Emkadrecht is dat hij zeer hoogwaardig werk leverd. Ik had ook een oplever puntje dit werd direct professioneel hersteld.

  1 / 10/ 5

  Mooie praatjes maar geen daadjes. Wij hebben onze muren op de boven en benedenverdieping laten spackspuiten. Opleverpunten zouden gerepareerd worden en marcel zou hiervoor contact opnemen. Nooit meer wat gehoord. Zelf nog geprobeerd contact op te nemen en ook nooit meer wat gehoord. Ook hebben wij de muren in de badkamer laten stucen. Dit is aan de onderkant zo lelijk gedaan dat we de mensen van die de badkamer hebben geplaatst, gevraagd hebben om het zo netjes mogelijk op te vullen met kit

  1 / 10/ 5

  Komt afspraken niet na, beloofd al bijna 4 maanden lang het mislukte spuitwerk onder garantie te maken, maar komt op dag van afspraak niet opdagen. Dat is nu al 4 keer(!!) gebeurd. Is niet bereikbaar en whatsapp wordt niet beantwoord. Bij contact een week later wordt er beterschap beloofd en dat hij 100% langskomt, daarna is het verloop van het verhaal hetzelfde. Kortom als het goed gaat heb je geluk, als het fout gaat zal het nooit opgelost worden. Voor mij leve lang spijt dat dit bedrijf is ingehuurd.

  1 / 10/ 5

  Na meerdere afspraken om de boel verder af te werken en de financien netjes te regelen, hebben wij de hoop op gegeven. Ander schilder bedrijf heeft binnen drie uur alles opgelost. Jammer dat Emkadrecht zelf niet zo best in de afwerking kan zijn.