Emmery Glashandel BV in Barendrecht

Glas - groothandel en fabrikanten

5.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Emmery Glashandel BV

Beschrijving

Als u op zoek bent naar een vakkundig, solide bedrijf voor het leveren en plaatsen van glas bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Naast levering en plaatsing van alle soorten glas, kunnen wij ook deskundig adviseren over toepassing van glas in de meest uiteenlopende situaties en constructies.

Overige informatie

Specialiteiten

 • Beglazing met jaloezieën,
 • Brandvertragend glas,
 • Geluidwerend glas,
 • Glas groothandel,
 • Het leveren en plaatsen van glas voor bedrijven en instellingen en paerticulieren,
 • Interieurbeglazing,
 • Isolatie glas en ekle glas,
 • Veiligheidsglas en Glazen deuren,
 • Zelfreinigend glas,
 • Zonwerend glas

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  2.5 / 10/ 5

  WARNING TO ALL ZZPERSThe financial controller and the boss of this company are liars and cheats...they will make you wait weeks to get paid and when you complain they just say "if you don't like it here go find another job...the glasssetters and the guys in the ground floor office are all great anyone higher up in this company doesn't give a shit about anyone...even their own monteurs sometimes have to ask where there wages are...they all got covid bonuses from the government and the financial controller kept it all...I have sent my factuurs to the incasso.

  0.5 / 10/ 5

  Waardeloos!Waardeloos bedrijf.

  Komt afspraken niet na, stuurt monteurs zonder dat ze weten wat ze moeten doen. Laten weken niets van zich horen als er herstelwerkzaamheden gedaan moeten worden omdat ze meer schade aan richten dan gewoon hun werk doen. Monteurs staan luidkeels te vloeken als er iets niet lukt en lopen alleen maar te mopperen dat het zo'n zooitje is in het bedrijf. Wij zijn al 5mnd bezig met dit bedrijf en nog is er niets herstelt en zitten we met een kapot raam. En het blijft na telefoontjes, een officiële klacht doodstil van een hun kant. Nooit meer dit bedrijf!

  0.5 / 10/ 5

  Geen herstel door hun aangebrachte schade Na een mislukte raamplaatsing was er schade ontstaan aan de muur, vensterbank en kastdeur. Emmery beloofde de schade te gaan herstellen.. nooit meer iets van gehoord. Als je belt zijn ze of de gehele dag in gesprek of ze belofen terug te bellen wat ze niet doen. Wat en schande dit bedrijf

  5 / 10/ 5

  Vandaag enkele glasplaten voor onze tuinkas gehaald. Uitstekende service en prima kwaliteit. Voordelige prijs en heel goed ingepakt. Voor een kleine klant een grote service! Bedankt Emnery.

  5 / 10/ 5

  Ik ben opnieuw bijzonder goed geholpen door de medewerkers van Emmery, Toen ik met een dubbele glasplaat langs kwam om hiervoor een ander ophangsysteem te vragen, brak ik beide glasplaten toen ik wilde laten zien wat ik bedoelde. Stom van mij! Maar er werden direct twee nieuwe glasplaten gemaakt met het door mij gevraagde ophangsysteem. Ik kreeg een kop koffie en binnen no-time was het klaar. Gevraagd naar de kosten werd mij vriendelijk te verstaan gegeven dat dit service was van Emmery!!! Service met een glimlach. Emmery en de medewerkers kunnen bij ons niet meer stuk. Dirk de Vos IJmeer 12 2993 PW Barendrecht

  1 / 10/ 5

  Vreselijke mensen! Het personeel is ronduit onbeschoft en brutaal. Tijdens het plaatsen van dubbel glas werden zonder vragen twee apparaten opgeladen die niet eens werden gebruikt voor de werkzaamheden! Toen ik daar wat van zei, werd de oude Emmery zelfs agressief. Nee, ik kan een samenwerking met dit louche bedrijf absoluut niet aanraden!

  5 / 10/ 5

  Glashandel Emmery = een bijzonder hartelijk / deskundig bedrijf de glasschade wordt door medewerkers met plezier in hun vak en deskundigheid verholpen. Een aanrader. Met vriendelijke groeten Rien