Enjoii Japans Restaurant in Tilburg

Restaurant

4.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Enjoii Japans Restaurant

Extra gegevens

Wok buffet, Japans Restaurant

Beschrijving

Enjoii is genieten. Afgekort ook wel de Japanse woorden Egao no Joii. Vertaald naar het Nederlands is het glimlachen uit genot.

Bij Enjoii streven we ernaar om een unieke eetervaring te creëren. Een gelegenheid waar vrienden en familie tot rust kunnen komen en een leuke tijd hebben. Een plek waar wij voor al uw verwennerij verzorgen en u doet glimlachen. We vinden dat ook de authentieke specialiteiten in een moderne setting geserveerd kunnen worden. De vis & vleesspecialiteiten moeten een a la Carte bereidingswijze ondergaan, en dienen op de Japanse stalen bakplaten bereidt te worden. Waaronder het gebruik van de meest verse en natuurlijke ingrediënten vanzelfsprekend is. Overigens wordt er enkel met eigen recepten gewerkt zonder toevoegingen van smaakversterkers zoals ve-tsin.

Wij zijn er bewust van dat onze Enjoii Angels veel meer aan tafel kunnen komen serveren dan alleen de lekkere gerechten. Onze creatieve sushi chefs laten blijken dat een speelse presentatie belangrijk kan zijn voor onze heerlijke sushi specialiteiten. Tenslotte is lekker eten slechts een van de velen facetten dat een totale eetervaring compleet maakt. Daarom heten wij u van harte welkom in ons restaurant om een heerlijke tijd te beleven!

Authentic Japans Cuisine

Onder leiding van chef kok Dai, die al ruim 20 jaar ervaring heeft in de Japanse cuisine, wordt er een disciplineerde beleid gevoerd voor het bereiden van onze gerechten. Tijdens dit proces wordt er bewust gekozen om met authentieke Japanse stalen teppanyaki bakplaten te werken.

Afgezien van de basisingrediënten zijn vrijwel alle sauzen met een eigen recept voorbereidt. Zonder het gebruik van smaakversterkers zoals ve-tsin ontstaat er hierdoor een exclusieve smaak dat alleen bij Enjoii te genieten is.

Onze sushigerechten worden veelal omschreven als revolutionair en verrassend. Daarbij zijn variatie, veelzijdigheid en heerlijke smaak de uitgangspunten voor deze specialiteiten. Terwijl Enjoii werkt met een All You Can Eat concept, ontvangen de individuele gerechten toch een a la carte benadering wat wordt geserveerd in een rap tempo.

Overige informatie

Menu's

 • Buffet

Keuken

 • Grill,
 • Japans,
 • Sushi

Type restaurant

 • Sushi restaurant

Service

 • Afhalen,
 • Online reserveren,
 • Reserveren gewenst

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Restaurant is boven gemiddeld goed.maar vanavond voor het eerst laten bezorgen, En dit is niet te doen, lauw , taai en smakeloos....we hebben het na 2 happen weggezet, terwijl we toch voor 2 porties 24.75 hebben mogen betalen....echt schandalig!!! We moesten meer bestellen dan het gebruikelijke minimum, omdat we buiten het postcodegebied liggen,maar ze sturen de bezorger op de fiets...klopt niet helemaal he.

  1 / 10/ 5

  Meerdere keren geweest maar dit was nu toch wel het toppunt. Kwaliteit is matig en de service ook. Dan geënte aan dat de rijst aangebrand smaakt en dat het net lekker ruikt nou dat is tijd zo hoor er is niks mis mee.. Eten wat je besteld krijg je gewoon niet en moet je vaak om vragen en dan krijg je het nog niet dan maar met het volgende rondje weer bestellen. Ook wordt het allemaal niet echt serieus genomen. Ze doen of het allemaal aan ons ligt en hun het perfect maken. Als de klant iets aangeeft hoor je er naar te luisteren...

  5 / 10/ 5

  Goede verzorging door personeel alles word goed bijgevuld en schoon gehouden