EP Dakbedekking in Enschede

Dakdekker

4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen

15 Reviews

EP Dakbedekking

Andere resultaten voor dakdekker in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Vriendelijke man, verstaat zijn vak

  1 / 10/ 5

  E.P. Dakbedekking, adres: Nieuw Frieslandstraat 1-A te Enschede. Wees gewaarschuwd voor dit bedrijf. Wij voelen ons opgelicht door de eigenaar E. vd Werf. Hij komt namelijk de afspraak niet na, levert zeer slecht werk af en sjoemelt met zijn eindfactuur. De website ziet er gelikt uit ware het niet dat alle foto's op de website van andere website's af komen. Het bedrijf heeft een MKB OK Certificaat op de website staan die reeds verlopen is (Tot 1 jan. 2018) en dus geen enkele waarde meer heeft. We hebben dit bedrijf in vertrouwen genomen om onze lekkende zinken dakgoten (van waarschijnlijk ca. 30 jaar oud) te laten repareren aangezien EP dakbedekking aangaf dat vervangen van de dakgoten niet direct nodig was. (Eigenaar E. vd Werf is tijdens het eerste gesprek de ladder niet op geweest om te kijken in de dakgoot hoe deze er aan toe was) Wij gaven aan dat we natuurlijk de goedkoopste oplossing wilden maar dat we wel van de lekkage af wilden. De lekkage kon prima en goedkoper opgelost worden door de zinken dakgoot te beplakken met APP. We kregen de kosten achter op een flyer geschreven. Achteraf bleek dat dit helemaal niet kan omdat een zinken dakgoot werkt met kou en warmte en daardoor zal het materiaal (APP) scheuren. Dit had het bedrijf aan mij, de klant, moeten vermelden. Dit materiaal zou zeker 10 jaar de goten lekvrij houden werd er verteld. Helaas was dit niet het geval. Zelf doet de eigenaar E. vd Werf helemaal niets qua werkzaamheden. Hij laat het werk over aan een medewerker en meneer zelf staat er bij aanwijzingen en spullen aan te geven. Zelf ben ik tijdens alle werkzaamheden thuis aanwezig geweest en weet dus ook precies wat ze gedaan hebben en heb de uren bij gehouden wanneer ze aan het werk waren. Eigenaar gaf een veel te hoge prijs, dit was ook niet afgesproken, maar de werkzaamheden waren volgens E. vd Werf erger dan gedacht en dus ook duurder. Ook klopten de werkuren van EP Dakbedekking niet. Na een maand begonnen de dakgoten opnieuw te lekken en hebben we EP dakbedekking via de rechtsbijstand in gebreke gesteld. Meneer was niet van plan om het alsnog te herstellen. (Eigenaar gaf na de onenigheid over de prijs aan nooit meer op ons adres te willen komen). Via de rechtsbijstand is er uiteindelijk een oplossing gekomen, helaas is dit maar een pleister op de wond. het grootste bedrag zijn we kwijt aan slecht gerepareerde dakgoten. We hadden liever gezien dat dit bedrijf zijn werkzaamheden niet meer voort kan zetten. Hij levert slecht werk af. Noem het maar prutswerk. De prijs die je hiervoor betaald is vele malen te hoog. EP Dakbedekking zegt garantie te geven voor 10 jaar, maar hier houden ze zich niet aan. Laat dit 'bedrijf' GEEN reparaties aan je huis doen!

  1 / 10/ 5

  In november 2018 dit 'bedrijf' ingeschakeld om lekkage van de boeien en goten te verhelpen. Dit was geen enkel probleem volgens de 'directeur' en zijn compagnon. Nadat het werk was afgerond waren er meer uren in rekening gebracht dan dat ze gewerkt hadden en kregen we onenigheid over de prijs. (Het was zelfs minder werk dan vooraf gedacht) Ook dachten we dat de lekkage ondanks de ontevredenheid over de rekening (Die hoger dan afgesproken was) opgelost zou zijn. Nu blijkt in Maart 2019 dat de lekkage niet correct gerepareerd is. Overal zie je de boeien weer losgaan en begint het hout opnieuw te rotten. Het bedrijf er weer bij halen gaan we zeker niet doen. (Eigenaar gaf na de onenigheid over de prijs aan nooit meer op ons adres te willen komen). Ze zijn uiterst onbetrouwbaar, gebruiken verkeerd materiaal en leveren slecht werk af en de prijs die je voor dit prutswerk betaald is vele malen te hoog. Kijk naar de foto's en wees gewaarschuwd. Laat dit zogenaamde 'bedrijf' GEEN reparaties aan je huis doen!

  1 / 10/ 5

  Zonde van de tijd! Meneer belt niet terug en/of komt gewoon niet opdagen.... Nooit meer wat van gehoord.

  5 / 10/ 5

  Dakgoot lekte op diverse plekken. Maandag gebeld en woensdag geweest om te kijken wat er moest gebeuren. Samen overlegd en binnen 1,5 uur was probleem verholpen. Bedrijf heeft snel en keurig werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen het aanbevelen.

  1 / 10/ 5

  Contact gehad met dit “bedrijf” om een lekkage te verhelpen. Eerste afspraak komt hij niet na, zonder bericht overigens. Volgende dag komt hij, nadat ik hem gebeld heb, wel om de schade op te nemen. We spreken een prijs af en meneer probeert zwart de klus te doen. Niet erg professioneel. Echter de dag van de klus komt hij, wederom zonder bericht, niet opdagen. Zonde van mijn tijd dit. Maar misschien maar goed ook, iemand die zo onprofessioneel te werk gaat heb ik ook liever niet op mijn dak.

  1 / 10/ 5

  Komt gewoon niet zonder te laten weten.

  1 / 10/ 5

  Waardeloos bedrijf komt afspraken niet na, zoek alstublieft een beter bedrijf om teleurstelling te voorkomen!!!!!!

  1 / 10/ 5

  Komt gewoon niet opdagen ,zonder bericht.

  5 / 10/ 5

  Snel en netjes geholpen door dit bedrijf. Met duidelijke en correcte afspraken.

  1 / 10/ 5

  Komt herhaaldelijk afspraken niet na. Iedere keer een ander verhaal waarom het niet lukt. Zo kun jij je als bedrijf absoluut niet presenteren. Al eerder een keer een reparatie door hun laten uitvoeren waarna halverwege de werkzaamheden het bedrag met €200,-omhoog gaat omdat ‘het toch wat dieper zit dan gedacht’. Dacht in eerste instantie gewoon pech te hebben tot ik van een vriend hoorde dat hij exact hetzelfde had meegemaakt. Eerst de afspraak niet nakomen en tijdens de reparatie gaat het bedrag met €200,- omhoog. Ongelofelijk!

  1 / 10/ 5

  Totaal onbetrouwbaar! Komt gemaakte afspraken niet na, belt niet om te vertellen dat hij niet komt. Daarnaast als je dan probeert contact op te nemen met hem wordt er niet opgenomen. Al met al als je iets gedaan wil hebben bel een ander bedrijf. Want deze laat je gewoon zitten en je hoort er daarna nooit meer wat van. Totaal belachelijke bedrijfsvoering!

  1 / 10/ 5

  Deze man komt herhaaldelijk zijn afspraken niet na!!!

  4 / 10/ 5

  Mijn schoorsteen vaker laten vegen maar nog nooit werd dit zo netjes gedaan. En geen voorrijkosten

  1 / 10/ 5

  Tot 2 keer toe een afspraak gemaakt met de eigenaar van deze aanfluiting om onze schoorsteen te laten vegen...! En deze man presteert het om ons tot 2 keer toe een dag te laten wachten en niet te komen...!!! Als je er dan achteraan belt om verhaal te halen hoor je tot 2 keer toe dat hij ziek is....!(ahum, geloof er niets van, dan had je namelijk het fatsoen gehad je klanten af te bellen) bij de 2e keer beweerde hij dit te gedaan te hebben... En bleef stug volhouden zelfs toen ik zei dat wij niet gebeld waren en dat dit de 2e keer was dat hij ons liet zitten...!!! (Ik moest niet zo zeuren) ik hoop dat u verder zoekt naar een betrouwbaar bedrijf... En voor schoorsteen vegen zijn er meer bedrijven die het voor 25 euro doen...! Hij is niet de enige...!