EPV Passies Internationale Verhuisbedrijven in Hoofddorp

Verhuizers

  Broekermeerstraat 136, 2131AT, Hoofddorp

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 264 beoordelingen

264 Reviews

EPV Passies Internationale Verhuisbedrijven

Andere resultaten voor verhuizers in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 264 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Goed contact met accountmanager, reageert snel, denkt mee. Verhuisteam was top, deskundig, netjes en snel.

  3.5 / 10/ 5

  Verbeterpunten: : Later komen melden incl. reden

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: prima werk geleverd, een fijn team, goed op elkaar ingespeeld en goed meegedacht.
  Verbeterpunten: : Aangeven als contactpersoon wijzigt. ivm vakantie. Verder niets aan te merken! Overigens is iemand anders opdrachtgever vanuit Natuurmonumenten en heeft overige contacten met Passies gehad.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Allemaal top geregeld! Hartelijk dank

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Hebben de verhuizing als zeer positief ervaren. Meedenken, helpen en oplossing gericht. Wij zijn zeer tevreden. Bedankt!

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: ondanks dat ze iets te laat waren door file ,gaven ze dit correct aan en waren aanwezig op de aangegeven tijd
  Verbeterpunten: : niet voor nu

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Prima Service / Attente mensen.
  Verbeterpunten: : NvT

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Er wordt meteen en concreet actie genomen als je belt voor een offerte. De mensen waarmee ik werk bij Passies zijn zeer betrokken, denken goed mee en zorgen bij problemen voor prima oplossingen. Afhandeling is ook super!
  Verbeterpunten: : Alleen qua administratieve afhandeling, zorg dat de afdeling die je facturen verstuurd de goede info heeft en anders de mogelijkheid om de input die zij nodig hebben uit de computer kunnen halen. Het meest vervelende na een mooie klus is om een factuur te krijgen die niet klopt, dat vind ik echt jammer.

  3.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Passies is een zeer vakkundig en vriendelijk verhuisbedrijf die ons kantoor correct hebben verhuisd
  Verbeterpunten: : mobiel telnr. van ctc persoon in geval van ziekte.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Prettige wijze van samenwerking in het geheel, met weinig woorden beiderzijds volledig begrijpen wat nodig is.
  Verbeterpunten: : Geen.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Vriendelijke mensen die alles in goede banen leiden.. Verhuizing verliep snel en netjes.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zeer correcte afhandeling en snelle manier van verhuizen ook tijdens niet makkelijke ( tropische omstandigheden) alles handmatig over de trap.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ik vond het heel fijn dat de mannen er op vrijdag, 13 april, precies om 7.30 uur (volgens afspraak) waren en dat ze meteen aan de slag gingen. bovendien waren ze opgewekt en flexibel.
  Verbeterpunten: : geen verbeterpunten, wel een opmerking. Ik wil u best aanbevelen, maar ons kantoor bestaat slechts uit 1 secretaresse en 1 advocaat. Bij grotere verhuizingen zal men mijn mening niet erg belangrijk vinden.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zeer professioneel en vriendelijke verhuizers! Contact met de accountmanager was ook uitstekend. Helemaal niks op aan te merken.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ik heb een fijne verhuizing gehad afgelopen vrijdag. Ik ben erg tevreden over de manier van werken. Accountmanager, Rob Brandt en ik heb veel telefonisch contact gehad en geen 1 vraag was gek voor hem. Wij verhuizen immers maar 1 keer. Rob heeft mij goed geholpen. Tijdens de verhuizing kwamen we erachter dat we wat waren vergeten op de oude locatie. De mannen vonden dit geen probleem en hebben dat nog even mee verhuisd. Wat een service!

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Goed geregeld!

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Passies was niet onze eerste keus, maar nu kan ik zeggen dat wij de beste keus hebben gemaakt. Alles ging van een leie dakje en dat voor de verhuizing van ruim 20 (!!!) Lichtverstandelijk Beperkte mensen. Vooral de 2 voormannen Jos en Eric verdienen alle lof. Het leek wel of zij, maar ook de andere verhuizers al jaren met dit slag mensen omgaat..... Al met al een perfecte verhuizing door een perfect op elkaar ingespeeld team van Passies.. Mannen ,.. namens alle mensen, cliënten en personeel van Ameland/Oudlaan... Bedankt.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Vriendelijk en daadkrachtig personeel
  Verbeterpunten: : Telefonisch contact als er een vraag is... (er is veel te veel meegenomen met de verhuizing.. heel veel artikelen die op oude locatie had moeten blijven, zijn toch meegenomen, ondanks dat de afspraak was geen sticker 'laten staan') plus artikelen (gestickerd) die wel mee naar nieuwe lokatie moesten zijn blijven staan.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: bij het opnemen van de wensen werd pro-actief meegedacht en goed geadviseerd. De uitvoering was gewoon goed en snel. De verhuizers waren van het aanpakken en uitvoeren. Heel prettig. Daardoor liep de verhuizing voorspoedig en naar volle tevredenheid.
  Verbeterpunten: : Er moest een TV worden vervoerd. Die zou in een speciale kracht/kist vervoerd worden. Dat is niet gebeurd, waardoor wij vol spanning op de locatie waar alles heen moest zaten te wachten of alles goed ging.

  3.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Op tijd, flexibel proactief en naar wens uitgevoerde verhuizing
  Verbeterpunten: : -

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ondanks de chaotische toestanden bij m.n. het verhuizen van de vestiging in Bunschoten naar Amstelveen is het - mede dankzij de ingeplande nazorg op maandag - allemaal helemaal goedgekomen! Chapeau!
  Verbeterpunten: : Communicatie voorman/team verhuizers zou iets beter mogen; ondanks dat bepaalde zaken vooraf waren gecommuniceerd, werden items toch wel/niet meegenomen. Denk aan planten, waarvoor apart transport was geregeld en waarover mondeling afspraken waren gemaakt, die toch met de verhuiswagen zijn meegekomen. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen, dat iemand de planten wel had gestickerd.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Voor onze verhuizing op voorhand contact gehad met meerdere verhuisbedrijven maar na het eerste contact met de heer Rob Brandt was de keuze snel gemaakt. Het gehele proces, van voorbereiding tot de uiteindelijke uitvoering, is vlekkeloos verlopen. Wij zullen zeker niet nalaten om Passies Verhuizingen positief te promoten mocht dit ooit aan de orde komen.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: De offerte gaf direct een goede indruk en de praktijk daarna was gelijkwaardig: duidelijk, vriendelijk, efficient.

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: De jongens hebben hard gewerkt om op zaterdag alles zo snel mogelijk neer te zetten
  Verbeterpunten: : Rijden met pompwagen kan voorzichtiger bij deuren, veiligheid met werken op de klep met laden vrachtwagen

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ik kende Passies van een aantal jaar geleden en was destijds ook zeer tevreden. Vooral om jullie goede communicatie, zorgvuldigheid en vakmanschap. Vandaar jullie voor deze klus opnieuw benaderd. De verhuizers waren met 2 ipv de geplande 3 man. Dit ging iets ten koste van de zorgvuldigheid. Maar door hun vakmanschap en keihard doorwerken hebben de verhuizing toch prima afgerond. Ik heb iom Maurice Fabian als projectleider beoordeeld en niet als voorman. NB: Referentie alleen op persoonlijke titel M.A. Westerhout

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zowel opname van de verhuizing vooraf als de verhuizing zelf zijn prima (snel) verlopen.
  Verbeterpunten: : Ondanks dat ik daags vantevoren had aangegeven wie de contactpersoon ter plaatse was tijdens de verhuizing en dat liften op bepaalde tijden niet gebruikt mochten worden, waren de verhuizers zelf hiervan niet op de hoogte. Dit ondanks bevestiging per e-mail dat deze zaken door zouden zijn gegeven.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Vriendelijke accurate communicatie, interessante offerte, flexibel mbt beschikbaarheid. Toen zich een probleem/miscommunicatie mbt een 6m lange tafel voordeed, is dit zonder morren opgepakt en opgelost. Waarbij een aantal uren nazorg geleverd zijn, om de verhuizing compleet te maken.
  Verbeterpunten: : -

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Wij hebben een soepele verhuizing gehad dankzij Passies verhuizers. Totaal geen hectiek of chaos. Mede door voorman Gerko die rustig en relaxt is en de klus samen met zijn mannen in no time klaarde. Bedankt!

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Passies is zeer dienstverlenend, denkt mee, komt met oplossingen. Niets lijkt te veel te zijn. Dankzij Passies is onze verhuizing zeer vlot en goed verlopen.
  Verbeterpunten: : -

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Het pro actieve denken en het denken in oplossingen ter plaatse is ons erg goed bevallen. Ook de vriendelijke professionele houding van de voorman is uiterst positief te noemen.

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Accountmanagement en klachten behandeling heb ik niet beoordeeld. Enerzijds omdat ik alleen contact heb gehad met Rob (Projectleider), anderzijds omdat ik simpelweg geen klachten heb :) Het is erg prettig werken met Rob. Hij weet duidelijk heel goed waar hij het over heeft en wist mij meteen het vertrouwen te geven dat het goed zou komen. Alle vragen die ik had werden snel en duidelijk beantwoordt. Alles bij elkaar: ik heb dit formulier met hoge cijfers beoordeeld. Gewoon omdat ik echt heel tevreden ben.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Uiterst vriendelijk en meedenkend geholpen door Rob Brandt