EPV Team Relocations B.V. in Rotterdam

Verhuizers

  Sevillaweg 20, 3047AL, Rotterdam

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 97 beoordelingen

97 Reviews

EPV Team Relocations B.V.

Andere resultaten voor verhuizers in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 97 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Fantastisce Verhuizers welke op maat leveren per huishouden. De verhuizers en projectleider denken mee in het proces en zijn uiterst dienstverlenend! Zeer content over de gehele samenwerking
  Verbeterpunten: : Geen

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Team Relocations verzorgt voor ons de inrichting van de stembureaus en het veilig bezorgen van de stembussen. In de verkiezingsnacht brengt Team Relocations de stembureaus weer in de oorspronkelijke staat en slaat de stembussen beveiligd op in hun loods.
  Verbeterpunten: : het zou prettig zijn als de verhuizers een seintje geven als ze een situatie aantreffen die afwijkt van wat ze verwachten (volgens de tekening of boerenlogica).

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: De offerte vertelt duidelijk hoe de verhuizing zal verlopen. Dit was een grote bedrijfsverhuizing die precies volgens omschrijving van de offerte is verlopen. Aanvullende zaken werden probleemloos opgepakt. Ik heb de samenwerking als zeer prettig en professioneel ervaren.
  Verbeterpunten: : Stuur de verschillende medewerkers beter aan. Sommigen lopen keihard maar een aantal loopt ook de kantjes ervan af. Het werken met kleuren en nummers werkt goed maar dan moeten de verhuizers ook alert zijn, want toch gingen soms gingen kleuren toch naar foutieve afdelingen.

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Perfecte binnendienst bij Team Relocations. Dezelfde dag correcte reactie terug van Melanie Wubben en/of Carola Bravenboek. Met name de gevraagde datum van uitvoering nooit een probleem!
  Verbeterpunten: : Ga door met jullie uitstekende dienstverlening. Ook de verhuizers op locatie juiste medewerkers!

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Perfect gelopen!
  Verbeterpunten: : Geen enkele

  4.5 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Goede ervaringen. Zeer nette en vriendelijke verhuizers. Ook Rudi heeft het weer super geregeld!
  Verbeterpunten: : Volgende keer het werk aannemen tegen een vaste prijs. Dit was mij niet bekend dat het op basis van nacalculatie was.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ik heb de samenwerking tijdens dit project als goed ondervonden en ook de netheid van Voorman en Medewerkers als prettig ervaren.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ik wilde ontzorgd worden en dat is voro 200% gebeurd! Het verhuisteam heeft 84 foto's gemaakt om mijn kantoor precies hetzelfde in te richten. Het plezier dat de verhuizers daarin hadden om het exact hetzelfde te laten zijn, was gewoon aanstekelijk.
  Verbeterpunten: : Geen! Ga zo door!

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zeer adequaat en keurig netjes gewerkt

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: flexibele, meedenkende organisatie, zeer tevreden

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: tweede keer dat ik een bedrijfsvehuizing meemaak met team relocations. een aanrader. project manager ruud raaijen neemt echt je zorgen weg.
  Verbeterpunten: : .

  3.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Alle tot in de puntjes goed geregeld!

  3.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Klantvriendelijkheid waardeer ik enorm.
  Verbeterpunten: : Er viel een tafel van 2 hoog naar beneden. Onzorgvuldig en had voor grote problemen kunnen zorgen. Het gebied was nl niet afgebakend.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: de werkzaamheden omvatten het terugbrengen van onze opgeslagen stembussen, het gezamenlijk leeghalen en uitzoeken van de inhoud, het laten vernietigen van de stukken. De chauffeur hielp ons pro-actief mee.

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zeer klantgericht

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Alle liep gesmeerd. en toen de lift het plots niet meer deed en het er op aankwam, werd in goed overleg tot oplossing gekomen.

  4.5 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Het verhuisteam werkt snel en is oplossingsgericht.
  Verbeterpunten: : na elk verzoek vooraf bekend maken wat de kosten zijn voor dat verzoek, dus: - bevestiging van de afspraak - met een overzicht van de daaraan verbonden kosten (uiteraard onder voorbehoud) - desnoods met een standaard kostenoverzicht.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: het is bijna leuk om te verhuizen

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Komplete inboedel verhuisd, waaronder wat lastige objecten qua vorm/gewicht. Ondanks de de lift bij het pand waaruit verhuisd werd in 1e instantie kapot was, werd er pro-actief gedacht en gewerkt. Uiteindelijk zijn de jongens nog wat langer doorgegaan, maar dat ging in overleg en zonder morren! Erg prettige communicatie, en de jongens hebben ERG netjes verhuisd, geen schade oid!
  Verbeterpunten: : Geen, op deze manier zou ik het graag nog een keer willen doen(als het zou moeten)

  3 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Als kwartiermaker heb ik alleen tijdens de verhuizing met TR te maken gehad. Over het algemeen waren de verhuizers op tijd (of zelfs te vroeg) en liep het goed.
  Verbeterpunten: : Communicatie kan beter. Ik maakte een voorstel, maar kreeg eigenlijk niet goed door of dit accoord was, maar op de gevraagde momenten stond er wel iemand van TR. Zou fijner zijn als dit vooraf duidelijk is en ik niet hoef te twijfelen of er iemand komt.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Na een gedegen voorbereiding is onze verhuizing, mede dankzij de inzet van Herman en zijn collega, voorspoedig en succesvol verlopen. Team Relocations heeft zijn naam als de "ziekenhuisverhuizer van Nederland" ruimschoots waargemaakt.
  Verbeterpunten: : Betere voorbereiding maar ook uitvoering van werkzaamheden na grote verhuisdag in het weekend er na.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: - Vaak krijgen wij verzoeken op het laatste moment. Het is voor team relocations nooit een probleem en ze hebben het altijd op tijd kunnen regelen.
  Verbeterpunten: : - Vaak wordt er een tijd doorgegeven en komen verhuizers veel later of vroeger. Dit zou beter afgestemd moeten worden tussen de afdelingen.

  4 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zoals afgesproken zo wordt er gehandeld. Denken mee en zijn flexibel.

  3.5 / 10/ 5