Erp Verhuizingen Topmovers Harrie van in Oss

Verhuizers

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 63 beoordelingen

63 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Erp Verhuizingen Topmovers Harrie van

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 63 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  vakkundig, klantvriendelijkGoed advies over het organiseren van de verhuizing. De verhuizing zelf zeer klantgericht en vriendelijk

  4.5 / 10/ 5

  Prima verzorgd!De verhuizing naar onze nieuwe school was uitstekend geregeld. De voorbereiding de uitvoering en de nazorg verliepen allemaal goed. Vriendelijke benadering, en vriendelijk personeel.

  4.5 / 10/ 5

  Vlotte verhuizing, snel geregeldEnigszins gekleurd, omdat ik Harrie van Erp Top Movers al langer ken. De verhuizers hebben het opnieuw bewezen dat dit een bedrijf is waar je afspraken mee kan maken. Top!

  5 / 10/ 5

  Heel netjes, functioneel en vlot!De verhuizing is erg prettig verlopen en dat komt zeker ook door de professionele aanpak van Topmovers. Het gehele team was erg gezellig en pakte heel goed aan. Ook de communicatie en overzicht was erg goed!

  5 / 10/ 5

  Behulpzaam en efficientEen succesvolle warehouse verhuizing gehad, mede dankzij de chauffeurs van Harrie van Erp. Zij waren erg behulpzaam.

  4 / 10/ 5

  Goedemorgen hulp van rickNet bedrijf wat zijn afspraak na komt

  5 / 10/ 5

  Gewoon goedKeurig op tijd. Alles volgens gemaakte afspraken.
  Verhuizers deden alles in overleg. Keurige mensen.

  4 / 10/ 5

  Prima.Zeer deskundige verhuizers. Zeer behulpzaam en professioneel bezig.

  5 / 10/ 5

  Supernetjes gewerkt. Heel zorgvuldig met onze meubels omgegaan. Ik zou de volgende keer weer gebruik maken van top movers Harrie van Erp.

  5 / 10/ 5

  Zoals afgesproken en met keurig nette en proffesioneler medewerkers.Boven verwachting

  4 / 10/ 5

  Verhuizen goed verlooenAlleen ophalen dozen de afgesproken tijd was een groot tijdvak en dit werd helaas niet nagekomen. Dus groot deel van een middag zitten wachten om daarna pas na vele verzoeken om telefonisch contact te krijgen, de medewerker langs geweest om dozen op te halen

  4 / 10/ 5

  Prima verhuizing zonder problemen.Goede ervaring met de verhuizers in een prettige sfeer verlopen.

  5 / 10/ 5

  Top vakmensen en super inzet!!Wij hebben een top service van Top Movers!!
  Super vakmensen die onze verhuizing hebben gerealiseerd.
  Met dank!!

  4 / 10/ 5

  GoedZeer tevreden.

  4.5 / 10/ 5

  Kort maar krachtig FANTASTISCH.De mensen werken hard en goed. Ze hebben hard voor hun werk en zijn zeer nauwkeurig. Petje af.

  4.5 / 10/ 5

  Verhuizing prima verlopen met prima meedenkende medewerkersPrima uitvoering.
  Goede praktische oplossingen.
  Communicatie en levering vooraf (dozen) verliep moeizaam.

  5 / 10/ 5

  Helemaal TopHelemaal Top

  4 / 10/ 5

  Complimenten!Ook deze keer was het weer een fijne ervaring: verhuizen met en door van Erp. Fantastische, heel behulpzame medewerkers, altijd bereid een stap meer te zetten en er zo voor te zorgen dat de verhuizing zo min mogelijk stress oplevert.

  5 / 10/ 5

  Uitstekend, professioneelHad reeds goede ervaring met Top Movers in Amsterdam en daarom opnieuw voor hen gekozen (Van Erp).
  Wederom zeer aan te bevelen.

  5 / 10/ 5

  Super goed gegaanZeer vriendelijk verhuizers.

  Alles heel netjes verhuisd

  5 / 10/ 5

  Vriendelijk, snel en goed!Met vijf man was ons oude huis zo leeg. De spullen werden netjes weggezet on ons nieuwe appartement en rond een uur of half drie waren de mannen weer weg. Super!

  5 / 10/ 5

  Super bedankt!Echt Top Movers!

  4 / 10/ 5

  Snel en zorgvuldig, maar zeker niet overhaastDe 3 mannen waren zeer correct, goed en handig in hun werk. Binnen korte tijd was alles zorgvuldig en beschermd verpakt en stond het zo in de auto.

  5 / 10/ 5

  Beter is onmogelijk!Top Movers Harrie van Erp heeft mij 'verhuisd', vanuit een woning naar een zeecontainer. Niet een alledaagse verhuizing: Veel fysiotherapie-materiaal, schoolspullen, fietsen en ook nog een aantal meubels, waaronder 10 ziekenhuisbedden.
  De ondersteuning op het moment dat ik het niet meer zag zitten was geweldig. Ik vind het bijzonder dat er iemand even langs komt om je moed in te praten en te verzekeren dat het zo écht wel gaat lukken. Er was meer dan voldoende personeel die ook duidelijk communiceerden. Fijn is dat. ik wist steeds waar ik aan toe was. Het verliep erg vlot en in een super goede stemming. De verhuizers (en wij ook wel) hebben keihard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen.
  Het zijn én harde werkers én Tertris -specialisten!!! ;)

  4.5 / 10/ 5

  Uitstekend bedrijfVoor de tweede maal Top Movers verzocht om ons te verhuizen.
  Nu naar onze nieuwbouw woning. Helaas was de bestrating niet gereed, maar niet getreurd daarvoor leggen ze rubber matten uit om het in- en uitlopen van zand nagenoeg te vorkomen.

  3.5 / 10/ 5

  laagdrempelig contact, goede kwaliteitcontact met kantoor was laagdrempelig en goed. ik kon altijd langskomen om nieuwe dozen te halen. alles pastte EXACT in de verhuiswagen. er konden geen 10 dozen meer bij. dat was goed ingeschat tijdens de bezichtiging.

  enig puntje van kritiek vind ik het werktempo van de ploeg die in ons oude huis de spullen uitgehuisd hebben. het leek alsof ze die dag 1 klus hadden en daar rustig de hele dag over gingen doen. ik kan ze niet kwalijk nemen dat ze niet iedere dag kei hard knallen als verhuizen je dagelijkse werk is, maar met die ploeg die in ons nieuwe huis inhuisden (2 lokale mensen en 2 uit Oss) ging het een stuk sneller. (waarbij natuurlijk inhuizen altijd sneller gaat). het tempo lag hoger. pauzes veel minder lang etc.

  we hadden ook nog enkele bedden uit elkaar te schroeven (bedden van steigerhout). degene die het bed weer in elkaar gezet heeft was niet dezelfde als die het uit elkaar haalde. onvermijdelijk waren er fouten bij het in elkaar zetten. dingen die duidelijk niet goed zaten werder gewoon zo in elkaar gezet. dat deurtjes van kastjes niet opnieuw gesteld worden snap ik, dat is een hoop werk. maar die bedden hadden met iets meer aandacht beter in elkaar gezet kunnen worden. maar dit is niet een heel schokkend ding, maar als je toch een enquette invult, dan maar beter volledig.

  5 / 10/ 5

  Enorme bewondering voor de verhuizersDe verhuizers hebben een topprestatie geleverd om de verhuizing te realiseren op de twee warmste dagen van het jaar. Petje af!

  5 / 10/ 5

  Gewoon kei goed geregeldLeuk team met veel humor en goed werk afgeleverd, menig bedrijf zal hier jaloers op zijn zulke medewerkers te hebben.

  4 / 10/ 5

  Een superteam!!Het was ontzettend warm toen wij gingen verhuizen.
  Maar de mannen die voor ons het zware werk deden,
  mopperden niet, klaagden niet. waren gewoon vrolijk en

  werkten goed door.
  Wij waren ontzettend tevreden.
  Ik denk niet dat we nog gaan verhuizen, maar zo weer voor
  Top Movers Harrie van Erp kiezen.
  Ik zou jullie ook zeker aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  Ze waren op tijd, werkte netjes en alles is veilig overgehuistZe waren op tijd, werkte netjes en alles is veilig overgehuist

  4.5 / 10/ 5

  Zeer tevreden Keurige medewerkers zeer behulpzaam niks is teveel erg vriendelijk

  5 / 10/ 5

  Geweldige werkersVan begin tot eind zorg voor de zaak!

  4.5 / 10/ 5

  Goede verhuizing is onze ervaring.Duidelijk intake gesprek

  5 / 10/ 5

  De verhuizing was perfect geregeld.Vooraf kreeg ik alle benodigde informatie en een duidelijke offerte. Er werd ruim voldoende verpakkingsmateriaal beschikbaar gesteld.

  In de aanloop naar de verhuizing was voldoende tijd om vragen te stellen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan.

  Op de dag zelf verliep de verhuizing efficiënt en er werd zorgvuldig omgegaan met mijn huisraad. De verhuizers werkten vlot door. Alles werd keurig naar de juiste ruimte gebracht in het nieuwe huis.

  Na de verhuizing kreeg ik rustig de tijd om de dozen terug te brengen.

  4.5 / 10/ 5

  Top verhuizersIk ben erg tevreden over Top Movers. De mannen werken met aandacht en bekijken rustig wat de beste manier is om jouw spullen te verpakken en vervoeren. Er wordt rustig gereden met de verhuiswagens, dat gaf mij een gevoel van respect voor mijn bezittingen.

  Bij eerdere verhuizingen had ik steeds achteraf kleine beschadigingen. Ik heb nu gezien dat het ook schadeloos kan, heel fijn!

  5 / 10/ 5

  Super team, goed overleg, duidelijk en stevig doorgepaktZoals beschreven, mannen die van aanpakken weten, duidelijk overleggen en graag deelnemen aan een kop koffie en een broodje!

  4.5 / 10/ 5

  Goede afspraken, meedenkend.Goed meegedacht, meedenkend.

  5 / 10/ 5

  Alle lof voor de nette hardwerkend personeel Ik kan alleen maar zeggen super vriendelijk en een beter bedrijf kan ik me niet voorstellen

  4.5 / 10/ 5

  Professionele verhuizers, met gevoel voor hun klantLeuk en goed team die ons kwamen verhuizen.
  Er werd hard en deskundig gewerkt

  3 / 10/ 5

  Verhuizing op zich is goed verlopenInschatting in eerste instantie als tijdsbestek voor verhuizing in de orde van 4 á 5 uur is wel ruimschoots overschreden tot ca 8 uur.
  Als je dan het advies om een afspraak op daadwerkelijk gewerkte uren hebt gemaakt valt dat wel tegen.

  4 / 10/ 5

  Netjes en snel alles verhuisdOnze spullen zijn netjes en snel naar het nieuwe huis verhuisd. Verhuizers waren heel netjes en beleefd en deden alles in goed overleg.

  4.5 / 10/ 5

  Professioneel en meedenkendDe verhuisploeg was keurig op tijd aanwezig en was ook behulpzaam. Zaken werden goed geseald, daar waar dit nog niet voldoende was gebeurd. Er zijn geen zaken beschadigd ten tijde van de verhuizing voor zover ik heb kunnen nagaan.

  5 / 10/ 5

  Snel en netjes We moesten op korte termijn ons huis leeg, en een week daarna weer vol ivm behandeling vloer.
  Alle grote spullen moesten eruit en opgeslagen worden.
  Alle meubels werden netjes ingepakt.
  En bij terugkomst weer netjes uitgepakt en op z'n plek gezet.

  4.5 / 10/ 5

  Prima verhuizing.Vanaf het eerste gesprek t/m de verhuizing waren de contacten zeer vriendelijk en behulpzaam. Professionele uitvoering van inladen met zorg voor de verhuizen meubeld e.d.
  Vanwege de afstand is in- en uitladen verdeeld over 2 dagen.
  Kleine verbeterpuntjes zijn om inpakmateriaal kompleet aan te leveren en de verhuisdozen vooraf te checken op bruikbaarheid.
  Er zaten nu veel dozen tussen waarvan handvatten waren uitgescheurd of anders beschadigd waren. Ook waren er nog heel veel voorzien van een oude sticker. We hebben zelf nog extra dozen en inpakfolie opgehaald.
  Afspraken tussen planning en verhuizers klopte ook niet helemaal in afgesproken tijden.

  3 / 10/ 5

  Snel, van hot naar haar ineens een invasie in mijn huis.De verhuizers waren vriendelijk, maar ik vind dat ze onder tijdsdruk moesten werken, dat vind ik jammer. We hadden uitleg fijn gevonden, iemand die de leiding neemt en ons ook vertelt hoe ze het zouden aanpakken. Maar het ging allemaal snel en door elkaar. Ik voelde me zelf onrustig worden.

  3 / 10/ 5

  het kán goedkoperAardige jongens, waren mooi op tijd. Advies opgevolgd bij kennismakingsgesprek(verhuizen op basis van tijd) maar heeft duurder uitgepakt dan de offerte van een collega die gewoon per m³ rekende. Verschilletje van €310....... :-(

  Bij aanbevelen kan helaas alleen ja of nee worden gekozen. Ik ga nee invullen vanwege verkeerd advies maar ik zou de optie : "misschien" toevoegen. dan had ik dát ingevuld

  5 / 10/ 5

  Geweldig Fijne mensen die zeer nauwkeurig werken en in positieve zin meewerken .nogmaals bedankt .

  4 / 10/ 5

  Verhuizing zeer professioneel uitgevoerd Er werd zeer zorgvuldig met onze spullen omgegaan.

  5 / 10/ 5

  Buitengewoon goedZeer nette en vriendelijke jongens.

  5 / 10/ 5

  Harrie van Erp Top Movers is een perfect bedrijf als verhuizer.Reageert snel. Duidelijke afspraken. Goede prijs.
  Goede service.
  Verhuizing is soepel verlopen, verhuizers gaan efficient te werk en denken mee. Doen niet moeilijk.
  Kortom prima
  Alleen de verdeling over de twee dagen was niet duidelijk vooraf.