Faunabuurt Tandartspraktijk in Almere

Tandarts

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

4 Reviews

Faunabuurt Tandartspraktijk

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor tandarts in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ik ben net in Almere komen wonen en via terechtgekomen bij Markus en Dora van Tandartspraktijk Faunabuurt. Ik ben door beide al eeen keer geholpen ( kwam via spoeddienst bij hun terecht) en ben top geholpen. Ook heel vriendelijke assistentes. Aanradertje!

  5 / 10/ 5

  Best team van Tandartspraktijk Faunabuurt, ik neem graag de moeite om jullie te bedanken voor de goede service, vriendelijkheid en resultaat. Mijn rechter voortand was verkleurd door een vroegere vulling en dat zag er niet meer mooi uit, maar ach, het zal wel zo horen. Naast het vullen van een kies bood Dora aan mijn voortand even aan te pakken om de verkleuring weg te halen. In krap 20 minuten heeft ze mijn voortanden weer als nieuw gemaakt en ziet het er ?cht weer top ( als nieuw) uit!. Mag een man ook eens ijdel zijn! :-) Echt super Dora! Groeten van Hans

  5 / 10/ 5

  Hallo team van Tandartspraktijk Faunabuurt, Zoals jullie weten was mijn eigen tandarts tijdelijk niet capable om te werken en gezien mijn kiespijn kwam ik bij jullie terecht via de spoeddienst. Met ??n zin: Jullie hebben mij fantastisch geholpen en na de noodzakelijke pijnloze. wortelkanaalbehandeling, geen pijn meer gehad. Tandarts Dora is een kanjer en ondanks dat ik bij mijn huidige tandarts blijf, toch een verdiend positief geluid van mij. Groetjes, Ans de Haan.

  5 / 10/ 5

  Vakmensen en echt een hele relaxte sfeer. Super!