Flevo Painting in Almere

Schilder

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 73 beoordelingen

73 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor schilder in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 73 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Vakkundig en vriendelijkDe jongens zijn vriendelijk en denken met je mee. Ook als je achteraf nog wat pintjes hebt dan zijn ze snel weer ter plaatste om de details in orde te maken!

  5 / 10/ 5

  Vakkundig en betrouwbaar bedrijf met uitstekende kwaliteitAl meerdere opdrachten voor binnen- en buitenschilderwerk laten doen. Ons huis ziet er prachtig uit en ben zeer tevreden over de netheid en vakkundigheid van de schilders.
  Betrouwbaar aanspreekpunt gehad en goed advies ontvangen.

  5 / 10/ 5

  Alles top geregeld!Wij hadden net een nieuw huis gekocht wat volledig gestukadoord moest worden ivm zware rookaanslag. Daarnaast ook uiteraard alles geschilderd middels airless paint. Dit allemaal wel middenin de bouwvak! Maar alles kon en niks was te gek, waren altijd bereikbaar als er wat was of als ik vragen had. Zelfs in de weekenden! Sorry nog daarvoor ;p

  Al met al alles top gedaan, van a tot z.

  5 / 10/ 5

  vakwerk geleverd precies volgens vooraf gemaakte afspraken.Als ik al complimenten ontvang van buren en bekenden over ons fraai geschilderde huis, dan zegt dat toch wel genoeg!!!!
  Wij zijn zeer tevreden.

  5 / 10/ 5

  keurig en goed werk geleverdFlevopainting heeft een lastige klus voor ons appartementen complex
  voltooid het reinigen en impregneren van onze houten lamellen voor de achterzijde van het complex .
  Er is keurig en netjes gewerkt

  Ron Jonker
  Voorzitter . VVE Canada 1

  Almere

  5 / 10/ 5

  Fantastic Fantastic job!

  4.5 / 10/ 5

  Dé schildersbedrijf van AlmereVan imperfectie naar perfectie, dat was/is mijn woning in een notendop.
  Als perfectionist zijnde stond het team van Flevo Painting wat te wachten. Maar juist omdat FP door en door passie en liefde voor hun vak toonde heb ik voor ze gekozen omdat het in lijn is met hoe ik zelf te werk gaat met alles in het leven. Het resultaat? Flevo Painting heeft mijn eigen verwachting(en) overtroffen en elke keer als ik naar de uitgevoerde werkzaamheden kijk staat een glimlach op mijn gezicht.

  Wanneer ik weer verhuis is er dan ook geen sprake van een keuze, want die is al gemaakt! Ze mogen elkaar wel een schouderklopje geven voor all-around vriendelijkheid, afspraken nakomen, presentatie en professionaliteit. Wat mij betreft is Flevo Painting dé schilderbedrijf van Almere.

  Ik ben superblij met de offerte, kennis en gegeven advies - het kon gewoon niet beter. Als verbetering punt; iets inhoudelijker emails.

  5 / 10/ 5

  prima!Prima schilders. Heel aardig en netjes werken. beleeft. Een echte aanrader.

  5 / 10/ 5

  Enorm kundige en ook aardige mensen die het beste met de klant voor hebben.Het rinovliesbehang is enorm strak gelegd. Dit kan echt niet beter. Verder ben ik ook zeer content met het schilderwerk. Ook is het fijn dat de mensen van Flevopainting erg vriendelijk en behulpzaam zijn.

  Ik raad Flevopainting iedereen aan!

  5 / 10/ 5

  Zeer tevreden!Het bedrijf Flevo Painting gevonden op internet via google en vanwege de goede beoordelingen telefonisch contact opgenomen.
  In eerste instantie contact gehad met Peter Knoflook. Hij stond mij zeer vriendelijk te woord en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en kwam zelf met het idee om eerst eens te komen kijken bij een woning die zij hadden voorzien van renovlies en schilderwerk. Deze woning zag er echt keurig uit, derhalve direct de knoop doorgehakt en een offerte aangevraagd. Vervolgens is al het contact via de broer van Peter, Berry Knoflook, gegaan en de communicatie heb ik als zeer prettig ervaren. Berry nam ook altijd de tijd om vragen te beantwoorden en dacht ontzettend goed mee. Bijvoorbeeld het gewoon stucen van de bovenkant van de wanden van het toilet of deze gelijk aan de tegels laten stucen. Op Berry zijn advies hebben we deze gelijk aan de tegels laten stucen en het resultaat is echt prachtig. Overigens, alle jongens van Flevo Painting die bij ons aan het werk zijn geweest waren even vriendelijk en verstaan stuk voor stuk hun vak. Flevo Painting heeft in ons appartement alle plafonds gestuct en geschilderd, bijna alle wanden van renovlies voorzien en gesausd, twee wanden behangen met speciaal en zwaar behang van Arte en de plinten geschilderd en gekit. Wij zijn enorm tevreden en kunnen iedereen Flevo Painting aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  Fijn bedrijf, werken netjes en goede communicatie!Onze ervaring met Flevo Painting is zeer prettig. Het opgeleverde werk (muren sausen, renovlies en trappen schilderen) zier netjes uit. Open communicatie en als er achteraf toch nog iets is, komen ze dat meteen in orde maken! Zeker een aanrader!

  4 / 10/ 5

  Goede service, snel en correct te werk, vriendelijk personeelFijne samenwerking gehad met Flevo Painting. Ze denken met je mee en lossen dingen snel op. Binnen 2 uur stond de juiste verf op de stoep na een meng fout van de groothandel. Dezelfde dag zat de correcte kleur op de muur. Top!

  5 / 10/ 5

  Toppers!Duidelijke afspraken.
  Lopen alles na de hand nog ns na of alles na wens is geweest.
  Ook waren kleine reparaties geen probleem.

  5 / 10/ 5

  Uitstekende serviceWij hebben ons huis laten schilderen door Flevopainting. De communicatie ging heel soepel en ze hebben alles precies zo afgeleverd zoals wij hebben aangegeven.

  5 / 10/ 5

  Uitstekend Goed

  4.5 / 10/ 5

  Vakkundig, Professioneel, Toppers. Prachtig werk geleverd. Ik ben zeer tevreden.Flevo Painting BV Almere

  Berry, Robert, Dylan, Martijn en de rest van het team,

  Hartelijk dank voor alle medewerking.

  5 / 10/ 5

  Uitmuntend Service en werkzaamheden waren meer dan goed! Het is een woord uitmuntend

  5 / 10/ 5

  Prachtig Stukadoor was een vakman

  En daarna hebben ze alles gespoten met vakmanschap

  5 / 10/ 5

  Wat een toppers!!!!Mijn ervaring! Ik zeg bel ze op en ze gaan het regelen. Het zijn de tovenaars! Vooral de jongens van het renovlies geen worden voor zo netjes!!

  Peter of Berry superbedank! Echt een fijne samenwerking

  4.5 / 10/ 5

  Professionele en goede service. Vakmannen en dus vakwerk!Zeer prettige ervaring gehad met Flevo Painting en de oplevering is naar grote tevredenheid. Flevo Painting heeft het houtwerk aan de buiten zijde van ons woning verzorgd en zij hebben dit uitstekend gedaan. Er waren enkele beschadigingen aan ons houtwerk (denk aan hout rot). Hierover vanuit Flevo Painting duidelijk advies gekregen hoe dit verholpen kon worden en deze beschadigingen werden in overleg vakkundig verholpen. Het schilderwerk zelf ziet er prachtig uit en wij zullen in de toekomst zeker wederom gebruik maken van de diensten van Flevo Painting.

  5 / 10/ 5

  TopschildersEen betere ga je niet vinden in Almere e.o. vermoed ik. Bij Flevopainting werken ze professioneel en leveren kwalitatief topwerk af. Ze zijn flexibel en denken met je mee. De schilders gaan met jouw huis om alsof het hun eigen huis is, ze geven echt om het werk dat ze doen en afleveren.

  4 / 10/ 5

  Geweldig!Er wordt hard en netjes doorgewerkt. Het personeel is vriendelijk!

  4.5 / 10/ 5

  zeer betrouwbare firma.Afspraken worden nagekomen.

  Prima werk afgeleverd.
  Wij wijn helemaal tevreden.

  5 / 10/ 5

  ProfessioneelMooi en degelijk vakwerk. Alles ziet er strak uit.

  0.5 / 10/ 5

  Onbetrouwbare schilderIk raad Flevopainting af. Onbetrouwbare partij die afspraken (en overeenkomst) niet nakomt. In juni 2019 offerte getekend en flevopainting zou oktober 2019 ons gehele huis schilderen. Helaas door de slechte weersomstandigheden ging het niet door. We zouden in het voorjaar van 2020 de eerste zijn. Dit bleek echter anders te lopen. In de maanden maart t/m mei heb ik meerdere keren contact gehad om een afspraak te maken. Er kwam iedere keer een andere reactie: “de planning was nog niet bekend” en “moet navraag doen bij de planning, je hoort van ons”, “we doen nu eerst een andere klus, je hoort van ons” en “we schilderen niet in deze tijd van Corona”. Totdat in Mei de aap uit de mouw kwam. Flevopainting wilde wel komen, maar dan voor een ander bedrag dan overeengekomen. Als ik 2,3 X meer betaal dan het afgesproken bedrag in onze overeenkomst, dan willen ze wel komen schilderen. Belachelijke en oneerlijke manier van zaken doen. Ik voel mij bedonderd en aan het lijntje gehouden.

  4.5 / 10/ 5

  Alles wat er moest gebeuren is gedaan: strak stucen, vloer coaten, binnen de (krappe) tijd. Top!Contact was steeds prettig. Alle klussen zijn gedaan. De muren en de plafonds zijn strak gestuct, echt heel netjes. De vloer, het aanrecht en de spatwand zijn gecoat: ben heel benieuwd hoe die zich gaan houden. Waarom dan geen 10? Jammer dat de wandcontactdozen en knopjes van de lichtschakelaars niet terug zijn geplaatst: daar heb ik nou net niet zoveel verstand van. En ik vond nog wat afplakband dat niet verwijderd was. Maar ik ben heel blij: ik kan dinsdag verhuizen naar een appartement dat er fris, schoon en als nieuw uitziet. Vakwerk. Zou jullie zo weer vragen voor iets vergelijkbaars. Superbedankt voor alles.

  5 / 10/ 5

  Goede en eerlijke service van Flevo paintingWij hebben onze woning tijdens onze vakantie laten schuren, renovliezen en verven. Daarnaast is er gedurende de uitvoering constant meegedacht met ons en kregen wij updates van de voortgang. na terugkomst hebben wij gezamenlijk door de woning heen gelopen en zijn de kleine aanpassingen direct opgelost Wij raden Flevo Paint echt aan.

  5 / 10/ 5

  één van de betere bedrijven In mijn nieuwbouw project heb ik intensief contact gehad met bewoners van andere bouwnummers. Stuk voor stuk mindere resultaten bij andere bedrijven voor renovlies behang. Meerdere bewoners die zaken hebben gedaan met flevopainting zijn uiterst tevreden en bij mij thuis zijn de muren ook super strak.

  werken netjes, komen afspraken na en wil ook graag dat de klant tevreden is.

  ik kan flevopainting zeker aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  Experts met servicegerichte houding!Wij hebben hele positieve ervaringen met Berry en zijn team. Ze zijn zeer klantgericht en hebben veel vakkennis.

  Een paar banen renovlies lieten helaas los (dit had te maken met de ondergrond), binnen no-time werd dit gerepareerd en opnieuw geschilderd. Ze streven naar 100% tevredenheid bij de klant.

  5 / 10/ 5

  In alle opzichten niets dan lof Berry was mijn eerste contact en vanaf het begin had ik het gevoel de juiste keuze gemaakt te hebben . Het contact/ communicatie verliep uitstekend. Alle medewerkers waren top en het resultaat is prachtig . Alles keurig opgeleverd en dat tegen een goede prijs . Ik beveel Flevopainting absoluut aan !!

  4.5 / 10/ 5

  Zeer tevreden over zowel werk als serviceFlevopainting doet wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

  Wij zijn zeer tevreden over zowel het afgeleverde werk als de service die geboden is.

  Wat ons betreft het aanraden waard!

  4.5 / 10/ 5

  Voor de derde keer en wederom zeer tevreden, er wordt snel en netjes gewerkt. Van te voren worden de werkzaamheden besproken, maar als er tijdens de werkzaamheden toch iets anders moet dan kan dit aangepast worden, zonder te veel gedoe. Prijs kwaliteit naar mijn inzicht goed. Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid geeft een beschrijving van Flevopainting.

  1.5 / 10/ 5

  SlechtOp 18-06-2019 onderstaande mail ontvangen tot op heden niks meer vernomen

  Geachte heer/mevrouw
  Dank voor uw offerteaanvraag.

  Het betreft:

  Buiten schilderwerk
  Wij hebben de aanvraag ontvangen en zullen spoedig contact met u opnemen.

  5 / 10/ 5

  Tevreden met de schilders en met hun werk.Keurige, beleefde werknemers van Flevo Painting.

  4 / 10/ 5

  Prima service en strak resultaat!Prima werkwijze en prettig contact van offerte tot diegene die het werk uitvoerden!

  4 / 10/ 5

  Personnel met vakmanschap en hart voor de zaakFlevopainting heeft echte vakmensen in dienst die snel en vakkundig hun werk doen. Overwerken: geen probleem. Eerder beginnen: geen probleem. Op het laatste moment andere wensen: geen probleem. Kortom: een goede partner voor al uw verf-, behang- en stucwerkwerk!

  5 / 10/ 5

  Hulpvaardig en professioneelNa een slechte ervaring hebben we Flevo Painting gevraagd om ons uit de brand te helpen. Dat hebben ze super gedaan! Ondanks de korte termijn en hun drukke planning. Hun vriendelijke, hulpvaardige houding was een verademing en met het eindresultaat zijn we erg blij.

  5 / 10/ 5

  Deskundige schilders die goed werk hebben afgeleverd.Flevopainting heeft voor de tweede keer mijn huis aan de buitenkant geschilderd en net als de eerste keer tot volle tevredenheid. De schilders hebben hun vakkundigheid getoond en zijn daarnaast klantvriendelijk.

  5 / 10/ 5

  Voortreffelijk werk door vriendelijke en deskundige schildersIn amper twee dagen tijd hebben Wesley en Vincent van Flevo Painting zowel het gloednieuwe stucwerk in de badkamer als de bestaande hal in ons huis geschilderd. Alles goed afgedekt en stug doorwerkend hebben ze voortreffelijk werk geleverd.

  4.5 / 10/ 5

  Prima service!Vakwerk uitgevoerd door vriendelijke en ervaren schilders

  5 / 10/ 5

  goede service, vriendelijke medewerkersik heb binnen en buiten schilderwerk laten doen. ze werken heel secuur en plakken alles eerst af, daarna wordt alles geschuurd, niet alleen het houtwerk maar ook de binnenmuren. ik ben in het verleden wel anders gewend, dus ik ben zeer tevreden. medewerkers zijn ook zeer beleefd.

  5 / 10/ 5

  Vakwerk en service gericht!Flevopainting heeft vakwerk afgeleverd, waarbij de wensen van de klant voorop staan. Duidelijke communicatie en afspraken worden nagekomen.

  4 / 10/ 5

  Zie onderDe mensen van Flevopainting toonden zich deskundig, vriendelijk en beleefd naar mij als klant en boden ook een prima service. Ik ben tevreden over het resultaat. Prijs was wel wat aan de hoge kant, maar niettemin raad ik dit bedrijf zeker aan!

  5 / 10/ 5

  Snel en netjesHuis geschilderd en waar nodig gerepareerd.
  Vriendelijke mensen en gedaan wat er afgesproken was.
  Alles binnen 10 dagen.
  Zeker aan te bevelen.

  5 / 10/ 5

  Zie hieronder.Geweldige kwaliteit van werk. Flexibiliteit v.w.b. invulling van onze wensen. Uitermate schoon werk, hetgeen tegelzetters die later kwamen, opviel.

  4 / 10/ 5

  betrouwbaar, goede communicatie, vakkundig, aardigNa verhuizing opnieuw gevraagd na positieve ervaring 8 jaar eerder. Deze verwachting opnieuw waargemaakt. Prettige samenwerking

  5 / 10/ 5

  vakkundig, vriendelijk en snelEen team wat vlot te werk gaat, secuur werkt en veel aandacht aan het voorwerk (plamuren, schuren etc) besteedt.

  5 / 10/ 5

  Prima bedrijf, aanbevelingswaardig!Toegankelijk personeel, vriendelijk, behulpzaam, kundig, alert, keurig schilderwerk, vooraf afgeplakt, geen beschadigingen. Strakke planning, keurig opgeruimd, geen rotzooi achtergelaten, kortom een bedrijf om aan te bevelen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldom verhuisdatems te realiseren worden zelfs ongewoonlijke werktijden aangehouden zonder dat er op qualietijd wordt verminderd.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMijn buurman en ik zijn zeer tevreden over de voorbereiding en de uitvoering van deze klus. Deze ploeg schilders zijn vakmensen die verstand hebben van hun werk. Dat betekent dat wij Flevo Painting in de toekomst zullen raadplegen en aanbevelen als dat nodig is.