Flipse Makelaardij og in Dronten

Makelaar

Flipse Makelaardij og

Extra gegevens

Lid NVM, dé Dronter Makelaar

Beschrijving

Flipse Makelaardij, de Dronter Makelaar

Wij adviseren en begeleiden de aankoop, verkoop en taxatie van uw huis, appartement of bedrijfspand,

Naast de aankoop van uw nieuwe woning, welke bij een collega makelaar te koop staat, kan Flipse Makelaardij o.g. ook veel voor u betekenen als het gaat om de verkoop van uw woning, of de taxatie van uw (nieuwe) woning.

Een woning of bedrijfspand verkopen?
Wie een woning of bedrijfspand wil verkopen, zoekt een makelaar die qua dienstverlening bij hem past. Flipse Makelaardij o.g. hanteert bij verkoop een op maat gesneden advies.
De verkoop vindt plaats op een wijze die de klant graag wil. De klant heeft dus inspraak in de te volgen verkoopprocedure.
Vervolgens zoekt Flipse Makelaardij o.g. in haar uitgebreide klantenbestand naar potentiële kopers waarna het traject van bemiddeling wordt opgestart.
Een woning taxeren
U wilt de waarde weten van uw woning om voor u bekende redenen. Een taxatie geeft u hier antwoord op. Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. U vindt ze bij elk NVM-kantoor. Iedere NVM-makelaar is ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert en daarmee tevens een gecertificeerde taxateur.
NVM-makelaars hebben de verplichting een periodieke hercertificering te ondergaan. Zo blijft de kwaliteit van hun kennis gewaarborgd. De NVM-makelaar is dus als erkend taxateur bij uitstek geschikt een taxatie voor u uit te voeren.

De stichting VastgoedCert is een branchebreed platform dat zich bezig houdt met het certificeren en registreren van de (technische) vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs in onroerende zaken. De organisatie bestaat uit vier kamers. Voor elk van deze kamers moeten basistoetsen en specialisatiegerichte toetsen afgelegd worden waarmee makelaars hun vakbekwaamheid aantonen. De NVM-makelaars van Flipse Makelaardij o.g. zijn lid van de kamer Wonen/MKB.

Overige informatie

Diensten

  • Aankoopbegeleiding,
  • Hypotheekadvies,
  • Taxatie

Aanbod

  • Koop

Service

  • Actueel huur en verkoop aanbod vindt u op onze website,
  • www.flipse.nu

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren op straat Bij de ingang

Aangesloten bij / Certificering

  • Branche organisatie NVM

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst