Fokus in Groningen

Gehandicaptenzorg

4.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Foto en Video (2)

Extra gegevens

Fokus Groningen Beijum

Toon nummer

Fokus Groningen Paddepoel

Toon nummer

Fokus Groningen Stadswerf

Toon nummer

Beschrijving

Vrijheid en gewoon wonen met een fysieke beperking. Het kan met Fokus! Fokus verleent ADL-assistentie (algemene dagelijkse levensverrichtingen) aan mensen met een zware fysieke beperking, 24 uur per dag 7 dagen per week. Dat doet Fokus bij de cliënt thuis in een aangepaste woning die hij/zij huurt van de woningcorporatie. De cliënt bepaalt wanneer en hoe hij geholpen wordt en heeft zo de regie over zijn/haar leven.

Overige informatie

Doelgroep

 • Lichamelijk gehandicapten

Diensten

 • Werken,
 • Wonen

Toegankelijkheid

 • Begane grond

Aangesloten bij / Certificering

 • Gecertificeerd door HKZ

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  2 / 10/ 5

  Ik ben een cli?nt bij Fokus, de dienst van de adl ers en de kwaliteit van de zorg de afgelopen jaren is alleen maar achteruitgegaan! geen project manager meer dus de adl ers bepalen zelf wat ze willen! het werk plannen doen ze ook zelf en als het misgaat en dat gebeurd vaak en zijn de cli?nten gewoon de gedupeerden, je krijgt te horen sorry ik kan niks aan doen! Helaas ben ik afhankelijk van de zorg en ik mag geen andere zorgaanbieder inschakelen die de zorg goed en adequaat kan leveren! Jammer dat Fokus op die manier haar klanten behandeld!

  4 / 10/ 5

  Professionele organisatie met hardwerkende mensen die graag de dialoog aangaan voor wat betreft het zelfstandig wonen met een lichamelijke beperking

  1 / 10/ 5

  Lijk mij geen goed idee omdat hier te doen, zwaar teleurgesteld. Over 1 project heb ik het dan.