Frank Jansen Tegelwerken in Born

Tegelzetter

Frank Jansen Tegelwerken

Foto en Video (1)

Beschrijving

De tegelzetter uit Limburg maakt van uw huis een thuis
Het is een lastige beslissing: investeert u in een nieuw pand of in een renovatie van uw huidige woning? Waar u ook voor kiest, Frank Jansen Tegelwerken zorgt dat u zich thuis voelt.

GA VOOR DUURZAAM, STIJL EN LUXE MET FRANK JANSEN TEGELWERKEN
De woonkamer, de keuken en de badkamer: het zijn ruimtes in uw huis waar u intensief gebruik van maakt. Deze ruimtes volledig inrichten naar uw wensen en smaak, zorgt er dan ook voor dat u zich helemaal op uw gemak voelt.

Dat begrijpen wij bij Frank Jansen Tegelwerken als geen ander: onze eigen huizen stralen ook dat comfortabele gevoel uit dat wij zelf graag ervaren. Met meer dan 35 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat u dat na onze werkzaamheden ook voelt.

STEENSOORTEN
Natuursteen, hardsteen, graniet, marmer, keramisch of mozaïek: we leggen het allemaal, zowel binnen als buiten. Weet u nog niet zeker wat voor steensoort u wilt voor uw badkamer, vloer, wanden, zwembad of terras? We adviseren u graag over de mogelijkheden.

PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN
Als particulier een muur opnieuw laten betegelen of als ondernemer het tegelwerk uitbesteden? Met veel plezier pakken we zowel kleine als grote projecten aan voor particulieren, bedrijven, aannemers en woningbouwcorporaties in Midden- of Zuid-Limburg. Bij grote projecten - zoals gehele badkamers verbouwen - heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt.

TEGELTJE, TEGELTJE AAN DE WAND
Bij de (ver)bouw van badkamers voeren we het proces van A t/m Z uit; van sloopwerken tot oplevering. Loodgieterswerkzaamheden, CV werkzaamheden, werkzaamheden elektra, vloerverwarming, nieuwe plafonds, afmonteren van badkamer en kitwerkzaamheden behoren bij ons ook tot de mogelijkheden. Voor het leggen van tegelvloeren egaliseren en smeren we de oppervlakte, zodat de vloer daarna perfect kan worden gelegd.