Frietboet BV in Heerhugowaard

Snackbar

  Middenwaard 1/B, 1703SB, Heerhugowaard

 • Buurt: Centrum

6.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

4 Reviews

Frietboet BV

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor snackbar in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

6.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Vraag: hoe lang hoort een gemiddeld frietje te zijn? 1,2 of 3 centimeter? Ja geen van allen natuurlijk maar hier krijg je 'friet' niet langer dan dit. Afval naar mijn beleving. Idioot..zéker geen 4 sterren. Deze recensie schrijf ik niet na 1 ervaring. Heb er ook al eens over gebeld. Ik moet een ster geven anders kan ik dit bericht niet sturen. Dit even vd duidelijkheid.

  2 / 10/ 5

  Net patat gehaald, helemaal kapot gefrituurd en weggegooid. Jongen doet puntzak in een papieren zak, die scheurde dus deed hij er nog een papieren zak omheen. Had het gelijk in 1 papieren zak gedaan? Satésaus doet hij er gelijk overheen of een beetje satésaus in een klein bakje, zonder aluminiumfolie om het warm te houden. Collega's doen het altijd keurig in een goed formaat bakje met aluminiumfolie eromheen. MIjn eerdere ervaringen waren prima, maar nu al 2 keer met dezelfde jongen een slechte ervaring gehad. Bedrijf reageert niet op klachten, dus ik ga voortaan wel naar de febo.

  5 / 10/ 5

  Ja lekkere friet. En beter op zondag dan kan je niet na de febo.

  5 / 10/ 5

  Zondagmiddag 22 maart 2015 geweest voor een frietje, goed gebakken, niet te zout, en mooie portie. Soft-ice is ook uitstekend, vind je niet snel van deze kwaliteit. Prima geholpen door professioneel personeel, vriendelijke en verzorgde uitstraling. Het is de moeite waard om even om te rijden voor een lekkere puntzak friet.