Fysiotherapie Groepspraktijk in Tegelen

Fysiotherapeut

Fysiotherapie Groepspraktijk

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Beschrijving

Sinds 1986 zijn wij een maatschap onder de naam Groepspraktijk voor Fysiotherapie Tegelen.

In 1995 verhuisden wij naar een nieuw gebouw op de huidige locatie aan de Grotestraat en in 2012 is hier een aanbouw gerealiseerd, waarbij tevens een ruime parkeergelegenheid aanwezig is.

Daarnaast hebben wij sinds februari 2013 een dependance in het nieuwe Gezondheidscentrum de Kern op Bongerdstraat 231 in Tegelen. Hier zijn een oefenzaal en twee behandelruimtes aanwezig.

Ons team bestaat uit jonge fysiotherapeuten en mensen met een jarenlange ervaring. Juist deze mix zorgt ervoor dat wij een dynamische praktijk zijn die mensen uitdaagt. Door scholing zorgen wij voor een kwalitatief goede zorg en zijn er verschillende fysiotherapeutische specialisaties aanwezig.

In onze praktijk kunt u terecht voor verschillende vormen van Fysiotherapie, training en coaching.

Ons team van fysiotherapeuten blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Fysiotherapie, Training en Voeding. Op deze manier bieden wij een gevarieerd aanbod aan behandelmogelijkheden, voor (bijna) elke doelgroep!

Door samen te werken met andere zorgverleners, proberen wij ons zorgaanbod zo groot mogelijk te houden. Dit om onze cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Overige informatie

Specialismen

  • Acupunctuur,
  • Bekkenbodemtherapie,
  • COPD,
  • Manuele therapie,
  • Oedeemtherapie

Werkomgeving

  • Ziekenhuis

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst