Fysiotherapie Haptonomie en Hypnotherapie M Wiegel in Den Haag

Fysiotherapeut

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

8 Reviews

Fysiotherapie Haptonomie en Hypnotherapie M Wiegel

Overige informatie

Therapievorm

 • Bowen therapy,
 • Fysiotherapie,
 • Haptonomie,
 • Hypnotherapie,
 • Quantum Allergy,
 • Quantum Touch

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Monique Wiegel is een therapeut die heel veel heeft gestudeerd en begreep daarom mijn klachten goed. Na 3 sessies waren mijn pijnklachten verdwenen. Ze laat je welkom voelen en geeft goede adviezen.

  5 / 10/ 5

  De beste en breed opgeleid (zie haar website). Ook in quantum touch. Ze neemt de tijd. Alle klachten zijn verdwenen. Je voelt je welkom en ze neemt de tijd.

  5 / 10/ 5

  Vele klachten zijn verdwenen. Zij is breed opgeleid met een goede praktijk. En je bent welkom en gehoord. Ze neemt de tijd. Niets op aan te merken.

  5 / 10/ 5

  Breed opgeleid, ook in hypnotherapie heeft mij veel geholpen. Ze neemt de tijd en je bent welkom. Echt een topper. Meeste klachten zijn verdwenen.

  5 / 10/ 5

  Een breed opgeleid persoon, zeker de beste. Ze neemt de tijd voor je en heeft zeer goede resultaten. Veel klachten zijn verdwenen. Ze is hartelijk en geeft goede adviezen.

  5 / 10/ 5

  Monique neemt de tijd om je als mens aan te horen ipv een klacht waarmee je komt Je voelt je welkom en gehoord Met al haar ervaring, met verschillende behandelwijze, komt zij tot verbazend resultaat en geeft pracktische adviezen hoe je jezelf optimaal gezond bewegend kunt houden. Een zeer breed opgeleid fysiotherapeut, (lees haar website)

  5 / 10/ 5

  Monique Wiegel is echt een toppertje. Veel klachten zijn minder of zelfs verdwenen. Morgen weer een afspraak kijk er naar uit! ;)

  5 / 10/ 5

  Zeer goede praktijk met deskundige begeleiding van een liefdevolle vrouw. Monique zorgt zeer goed voor haar mensen. Houd goede dossiers bij. Ga er altijd voldaan weg. Krijg zelfs nog thee bij haar. Jarenlange ervaring heeft van haar een veelzijdig en alert coach gemaakt. Ook met kinderen is zij goed. Niets op aan te merken dus. Verwelkomt de mensen hartelijk.