G G Rietveld & Zn BV in Benschop

Transport

G G Rietveld & Zn BV

Foto en Video (12)

Bekijk alles

Extra gegevens

Fax

Toon nummer

Beschrijving

G G Rietveld & Zonen in Benschop is vanaf het begin een transport, op- en overslagbedrijf en fruitbedrijf. Het familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote onderneming waarin dagelijks zon 25 mensen werkzaam zijn.

Transport is maatwerk en altijd in beweging en daar hebben wij de kennis en ervaring voor. De juiste informatie- en communicatietechnologie speelt ook een steeds grotere rol in de ondersteuning van alle logistieke processen binnen onze onderneming. Dankzij onze ervaring en juiste onderlinge samenwerking met grote toonaangevende bedrijven in de logistieke wereld, onze technische kennis en vakmanschap kunnen wij helpen bij de "logistieke wensen" van deze tijd. De wensen en behoeften van onze klanten en opdrachtgevers proberen wij daarom altijd wel te behartigen en waar mogelijk zelfs te overtreffen. Wij streven dan ook naar erkenning, kwaliteit en tevredenheid van onze werkzaamheden.

Inzet, flexibiliteit en motivatie binnen ons bedrijf verdienen altijd de aandacht en zijn daarom ook belangrijke drijfveren om onze werkzaamheden professioneel uit te kunnen voeren. Waar wij dan ook best een beetje trots op zijn is dat wij dankzij ons vakkundig personeel en d.m.v. de juiste inzet van ons moderne materieel conform gemaakte afspraken op de juiste tijd en plaats van bestemming kunnen zijn. Het altijd nakomen van onze afspraken is waar wij voor staan. Kortom we doen wat we beloven.

Vervoer van nationaal & internationaal zeecontainervervoer behoort tot onze dagelijkse veel beoefende bezigheden. Binnen dit aanbod kunt u ons beschouwen als een zeer betrouwbare en ervaren container transporteur in al zijn facetten maar ook als logistiek-, dienstverlener. Onze service m.b.t. het vervoeren van de containers van onze klanten is zeer divers. Wij kunnen onze klanten niet alleen uitgebreid informeren, maar ook nog eens ruimschoots voorzien van de juiste eventuele voor/nazorg, verzorgen van opmaak van eventuele douanedocumenten, het verzorgen van in-uitklaring.

Vanuit de haven van Rotterdam, en Antwerpen vervoeren wij dagelijks de containers naar veelal iedere Binnenlandse en West-Europese bestemming. Ook verzorgen wij vervoer van en naar West-Europese achterlandterminals waar lading snel van de ene op de andere modaliteit kan worden geplaatst. Door de juiste toepassing en onze snelle service worden wachttijden verkort.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven

Werkgebied

  • Internationaal,
  • Nationaal

Diensten

  • Distributie,
  • Export,
  • Import,
  • Logistiek

Soorten transport

  • Palletvervoer

Transportmiddelen

  • Oplegger

Betalingsmogelijkheden

  • Bank / giro

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst