Gat Café Het in Wageningen

Café

Gat Café Het

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

Het Gat is sinds 1984 het leukste en grooste danscafé van Wageningen. Wij hebben drie etages bestaande uit een lounge, danscafé en club maar ook een terras. Het Gat is open van maandag tot en met zaterdag, de club is open op zaterdag of met speciale feesten.

Café het Gat is 6 dagen per week open vanaf 20:00 maar op zaterdag vanaf 22:00. In ons café kun je terecht voor een kopje koffie, een borrel, gewoon bijpraten, onze uitgebreide verzameling vodka, maar vooral om te dansen, feesten en en lekker los gaan. Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag zijn studenten avonden, pils voor maar 1,50 dansen en sjansen is gratis.

Club het Gat is sinds 1995 te vinden in de kelder en toonaangevend in Wageningen als het om feesten en uitgaan gaat. In de zomer van 2010 is de Club volledig gerestyled met een nieuwe bar, podium, vloer, licht en geluid. De club is sfeervol en mutifunctioneel ingericht met de nieuwste led verlichting en nieuw geluid.

Op zaterdagen draaien onze DJ een perfecte mix van de grootste hits en bekende dance tracks van de afgelopen jaren.

Op de eerste etage is onze hippe trendy lounge. De cocktailbar in de Lounge is vanaf oktober 2011 weer elke zaterdag geopend van 24:00 tot 03:30.

Ons terras is de gehele winter gesloten en weer open vanaf maart als het weer het toelaat.

Overige informatie

Dranken

  • Cocktails,
  • Wijn

Faciliteiten

  • Terras

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst