Glas - Spuit Schildersbedrijf Willems VOF in Rijkevoort

Schilder

  Veldweg 13, 5447BH, Rijkevoort

8.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 34 beoordelingen

34 Reviews

Glas - Spuit Schildersbedrijf Willems VOF

Toon nummer
Plan routeKvK-gegevens

Overige informatie

Parkeren en bereikbaarheid

 • Bereikbaarheid Parkeerplaatsen bij kantoor Schilder Willems aanwezig

Aangesloten bij / Certificering

 • Vakvereniging Sikkens HuisSchilderPlan
 • Branche organisatie OnderhoudNL schilders-, onderhouds- en glasbranche
 • Gecertificeerd door Sikkens HuisSchilderPlan® VCA*
 • Overig Maasvalleiwonen.nl Het portaal voor bouw en verbouw

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 34 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Kernwoorden zijn: Prima vakmensen. Duidelijke prijsstelling. Denken goed mee. Creatief Komen 100% afspraken na. Zijn kritisch op zichzelf. Plezierige mensen om zaken mee te doen.

  5 / 10/ 5

  Fantastische ervaring. Goede prijs kwaliteit verhouding. Creatief Ze hebben vakmensen aan de slag. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Transparant, duidelijk en klantgericht ! Zondermeer aan te bevelen

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Super bedrijf. Wij hebben de keuken laten spuiten.isolatie glas laten plaatsen en een groet kunststof pui laten schilderen door Willems.Alles is super netje en snel gedaan voor een mooie prijs.Voor de volgende klus weten wij ze wel weer te vinden!

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Prima ervaring!

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: De voorbereiding was moeizaam. De uitvoering is uitstekend verlopen.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Het schilder en herstelwerk is volgens offerte uitgevoerd. Een klein puntje van aandacht is misschien het ongevraagd plaatsen van een bord in de tuin en ongevraagd foto`s van het huis maken? In overleg kan er heel veel maar ongevraagd roept weerstand op.

  3.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prettige ervaring, werk is netjes geleverd! Vriendelijke schilder in huis gehad, ging zeer goed met onze eigendommen om.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: De combinatie styliste / schilder is perfect. Zeer kundig degelijk bedrijf. Net personeel

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Net bedrijf met vriendelijk en netjes personeel. Schilderwerk zag er heel netjes uit. Geen opmerkingen.

  3.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Het ziet er natuurlijk heel mooi uit, zo'n vers geschilderde lijst aan het huis. Maar belangrijker vind ik dat het weer onderhouden is. Ik vind de schilders keurig, netjes en beleefd. Top. We hebben geen andere offertes opgevraagd, dus geen vergelijk. In het offerte aanvraag-plannings traject zat vertraging, maar dat lag ook deels aan de klant :-). De offerte zou ik wat vriendelijker maken qua uitstraling, het spreekt niet zo. Dat doen de mensen er achter wel. Succes !

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Isolatie glas laten zeten op boven verdieping. Dit is super netjes gedaan. Ook het voor traject was erg netjes. Geen overdreven verkoop praat, er wordt goed meegedacht en bruikbare tips gegeven. Afwerking van het glas is super netjes gedaan. Glas latten perfect in verstek, goed af gekit. Zeker geen half werk zoals je wel eens ziet. Wij zijn zeer tevreden!

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: fijne mensen

  5 / 10/ 5

  Ervaring: geweldige kwaliteit en vakmanschap.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: helemaal top Piet heeft alle van het begin tot het eind geregeld

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Schilderwerk volgens afspraak, netjes gewerkt, eindresultaat prima!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Met Piet is uitstekend te werken en af te spreken. Vervolgens uitstekend schilders, die niet te beroerd zijn is extra te doen voor de klant.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: - Plafonds en muren texen met spuitinrichting ging geweldig; met grote zorg uitgevoerd - schilderwerk prima gegaan; beschadigd stucwerk vakkundig hersteld alvorens de texen; kozijnen en plinten geplamuurd en geschuurd; prima gedaan - ramen uitwisselen voor HR++ zorgvuldig met vervangen / repareren van lat- en kozijnwerk; prima en snel gedaan - nazorg verdient een 10! Nadat de timmerlieden en keukenspecialist en de verhuizers hun klus geklaard hadden, kwam Willems nog even de boel nalopen en met succes!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Hele fijne persoonlijke samenwerking ervaren. W.b. offerte en nakomen van afspraken; offerte hebben we een aantal keren voor gebeld voordat we deze hebben ontvangen. Het nakomen van afspraken; buitenschilderwerk zou in voorjaar gebeuren. Dit is gewijzigd en zal w.s. voor de zomervakantie niet meer lukken. Dus zijn hier nog over in afwachting. Bedankt voor de fijne samenwerking en ga zo door!

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: goed

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Fijn contact, snelle offerte, snel aan de slag (zelfs sneller dan gepland), goed werk geleverd. Wij zijn heel tevreden.

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Wij zijn zeer tevreden. Heb bij duidelijkheid offerte 'maar' een zeven gegeven omdat er in begin klein beetje onduidelijkheid was over de staffelkorting. Ook 'maar' een zeven bij afspraken nakomen omdat met name bij mijn buurtjes onduidelijkheid was omdat jullie in eerste instantie in maart zouden komen en uiteindelijk bleek dit juli te zijn. Bij snelheid offertetraject 'maar een 7' omdat ik geloof de tweede offerte wat langer op zich liet wachten, maar dit weet ik eerlijk gezegd niet meer precies. Vakmanschap heb ik een acht gegeven, kan het zelf natuurlijk niet goed beoordelen (moet ik een hoogwerker inhuren :)). Jongens waren vriendelijk en netjes.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Twee net hard secuur werkende schilders. Prima strak werk opgeleverd. Klein minpuntje, duurde lang na offertebevestiging dat we werden ingepland

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Goed en netheid werken en goede contacten .

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De communicatie tussen eigenaar en klant verliep goed en duidelijk. Ook de schilder was erg vriendelijk en vertelde duidelijk wat hij ging doen. De schilder kwam over als een hard werkende, goede vakbekwame schilder. Er waren nog een paar kleine aanmerkingen en daarvoor kwam de eigenaar de volgende dag al langs en heeft hier afspraken met ons over gemaakt. Dit moet nog worden afgerond,maar daar hebben we vertrouwen in.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De mensen van Glas- Spuit- en Schildersbedrijf Willems stralen vakmanschap uit, zijn flexibel en geven doordacht en onderbouwd advies. We maken al ruim 5 jaar met volle tevredenheid gebruik van hun diensten en zijn van plan dat nog jaren te blijven doen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Alles netjes volgens afspraak, super tevreden over het resultaat, een aanrader.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Wij zijn erg tevreden. Met name het meedenken, de advisering en de toegankelijkheid van zowel directie als het personeel is zeer prettig. Het personeel heeft hart voor de zaak, dit dragen zij ook uit. Complimenten hiervoor, een goede bedrijfscultuur. Zowel Wim als Piet zijn mobiel te bereiken, dit is een goede service en zorgt voor aangename korte lijnen. Het gevaar hiervan is dat toezeggingen niet altijd nagekomen kunnen worden. Nu is dat bij ons, in onze situatie geen probleem, maar de gemiddelde klant is kritisch. Wij zijn dik tevreden. De volgende opdracht is alweer gegeven. Bedankt en succes. Mvg Michel en Gondje

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Super! Iedereen aan te bevelen :-)