Gores Mens Wear in Doesburg

Herenkleding

    Meipoortstraat 13, 6981DH, Doesburg

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Gores Mens Wear

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Beschrijving


De winkel voor de mooiste herenkleding in Doesburg

Voor comfortabele en trendy herenkleding bent u bij Gores Mens Wear te Doesburg aan het juiste adres.

Gores Mens Wear is een trendy kledingwinkel in Doesburg die zich richt op de verkoop van casual herenkleding. Wij hebben een ruim aanbod stijlvolle kledingstukken voor u. Niet alleen dames houden namelijk van mooie kleding, ook mannen ontwikkelen meer en meer een eigen smaak met betrekking tot hun kledingstijl. Zij willen immers goed voor de dag komen. Bij ons vindt u een keur aan mooie herenkleding voor een scherpe prijs en volledig conform de huidige modetrends. Onze winkel onderscheidt zichzelf door het garanderen van topkwaliteit in stijl en materialen. U koopt dus iets wat een lang leven beschoren is. Wij vinden het logisch dat een kledingstuk is opgewassen tegen schadelijke externe factoren en lang meegaat. Daarbij is de stijl helemaal van deze tijd en is de pasvorm perfect afgesteld op het mannelijk lichaam. Gores Mens Wear in Doesburg heeft wat mannen willen dragen. Comfortabel, modieus en sterk.

Ons aanbod
Bij onze winkel voor herenkleding in Doesburg vindt u diverse kledingstukken voor de man. Wij hebben stoere T-shirts, verschillende broeken voor zowel nette gelegenheden als voor casual momenten, schitterende en exclusieve schoenen en tal van typische en complementerende accessoires. Ook vindt u bij ons een grote diversiteit aan herenjassen. Van sportief en trendy tot chique en exclusief. Voor meer informatie raden wij u aan direct contact op te nemen met een van onze behulpzame medewerkers. Zij vertellen u graag meer over het grote en onderscheidende assortiment van herenkleding dat wij u bieden.

Ons garanties
Alle kledingstukken zijn gemaakt van de beste en duurzaamste materialen en volgens de laatste technieken. Onze ontwerpers zijn volledig op de hoogte van de recentste modetrends op het gebied van herenkleding. Wij kunnen u desgewenst van vrijblijvend advies voorzien met betrekking tot de laatste modelijn van onze selectie herenkleding. Ons personeel is vriendelijk, ervaren en professioneel. Doordat zij al vele jaren in het confectiewezen actief zijn, weten onze medewerkers precies welke herenkleding wel en niet interessant en van gedegen kwaliteit is. Deze kennis zetten zij in bij het selecteren van de beste en mooiste herenkleding.

Overige informatie

Soorten kleding

  • Gelegenheidskleding

Accessoires

  • Schoenen

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Alle beoordelingen

    5 / 10/ 5

    Zeer vriendelijke mensen, goed advies en hedendaagse mode voor de man, ik slaag er altijd! Henri Rook