Gregor van Swelm Boomverzorging in Malden

Boomverzorging

    Rijksweg 185, 6581EK, Malden

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 78 beoordelingen

78 Reviews

Gregor van Swelm Boomverzorging

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 78 beoordelingen

Alle beoordelingen

    5 / 10/ 5

    Met een wel heel aparte machine werd vorig seizoen voeding in de grond van onze monumentale eik aangebracht. Hij staat er nu zó prachtig bij. Absoluut een waardevol advies aan gehad van Gregor. Bedankt namens de hele buurt, Henk en Thea.

    5 / 10/ 5

    Bij deze spreek ik mijn complimenten uit over het saneren van de Es op de begraafplaats en de manier hoe de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Alles opgeruimd, geen spoor van werkzaamheden alleen een prachtige boom. Bedankt allen voor jullie inzet. Groeten Henk van den Heuvel mede names Maarten Schoenaker enHein van Teeseling.

    5 / 10/ 5

    Informatie, Afspraken, Uitvoering, Afwerking kortom alles: prima en correct verzorgd. Aanbevolen door Hans Eickmans.

    5 / 10/ 5

    Alle aanwezige rupsennesten zijn door Gregor opgeruimd. Dank je wel jongen!

    5 / 10/ 5

    Bij ons ook een groot aantal nesten laten verwijderen. Vlotte aanpak en schoon achtergelaten. Respect! Groet Leontien.

    5 / 10/ 5

    Wij zijn blij dat hij een groot aantal processienesten uit onze bomen verwijderd en afgevoerd heeft. Zonder al te veel poeha werd de hele tuin schoongemaakt en is de jeuk bij ons gelukkig verdwenen. Enorm bedankt Gregor! Groeten en succes, R vd T.

    5 / 10/ 5

    Geweldig hoe ze in luttele dagen onze hele tuin hebben bijgewerkt. Meer licht overal en de tuin lijkt veel groter dan voorheen. Wat erg fijn is dat ze geen enkele herinnering qua rommel achterlaten. Aanrader! Groeten Eric.

    5 / 10/ 5

    En weer heeft Gregor uitstekend werk verricht. Bomen omgezaagd ,takken versnipperd, deskundig en zorgzaam zoals altijd. Alles super schoon achtergelaten. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer. Zeer tevreden Wybe en Agnes ??

    5 / 10/ 5

    Onze oude fruitboom succesvol laten verplanten door een speciale machine. Er is werd voorzichtig gereden met de machine door de tuin en er is gelukkig geen schade ontstaan aan ons gazon. We zijn heel erg blij dat ie gespaard kon worden en volgend jaar gaan we de overige 2 Perenbomen ook laten verzetten. Super bedankt voor de inzet jongens!

    5 / 10/ 5

    Onze hele houtsingel is opgeschoond en het overige afval is met een bosfrezer verkleind. Wat ziet het eruit jongens! En wat is er hard gewerkt. Een hele grote pluim voor de firma want eerlijk is eerlijk; jullie hebben het verdiend. Onze waardering en groeten, Sjaak en Marlous.

    5 / 10/ 5

    Gregor, Piet Huisman en Lood kwamen een grote wilg verwijderen, lastige plek tussen twee huizen, over een hek, langs het dak en de lantaarnpaal. Wat een samenwerking die drie. En tussendoor kregen we nog veel informatie over de boom, wat er precies mis was en hoe je dat kon zien. Heerlijke bevlogen verteller en een vakman. Aanrader!! En de boel was weer supernetjes toen ze vertrokken waren. Dank jullie wel voor alles Lia en Cornelia

    5 / 10/ 5

    Bomen laten snoeien en enkele laten verwijderen. Stronken keurig eruit gemalen en de takken versnipperd en afgevoerd. Alsof er een frisse wind door ons park gewaaid is, zo mooi opgeruimd ziet alles eruit. Een absolute aanrader om deze man te zien werken in de 'bomelarij' zoals ie dat zelf noemt. Kan boeiend vertellen en heeft werkelijk op iedere vraag een duidelijk antwoord.wij zijn helemaal tevreden.

    5 / 10/ 5

    Dank voor uw geleverde vracht hout en erg fijn dat u het zeil over de stapel gedaan heeft tijdens onze afwezigheid. Brandt dus uitstekend! Groetjes van Barbara.

    5 / 10/ 5

    Mooi hout ! Graag tot de volgende levering. M vr gr Aad.

    5 / 10/ 5

    We gaan voor het 3e seizoen achtereenvolgens hun compost verwerken in onze gezamelijke groententuin. Een supergroei en ontwikkeling van alle groenten en een vette oogst maken het zelf telen en kweken tot een smaakvol feest. Hartelijk dank voor de supervoeding! Groeten namens de gehele tuinvereniging, Bea en Elselien.

    5 / 10/ 5

    Een bijzonder onderbouwd advies op voorhand werd door de manschappen van Gregor vertaald naar een megaproject dat tot in de puntjes naar onze tevredenheid is uitgevoerd. Enkele bomen werden vanuit een enorme hoogwerker gerooid en de overige gesnoeid. De grote afvalbergen zijn met een versnipperaar verwerkt en afgevoerd terwijl de door onze tuinman opgespaarde takkenwal in onze achtertuin in luttele minuten verkleind werd door een bosfrees. Geweldig! ons park is weer toonbaar en lijkt zelfs veel groter nu. Onze hartelijke dank aan Gregor, Bruce en Ruben. Groetjes Familie Str. uit Heilig Landstichting.

    5 / 10/ 5

    Mooi hout voor de feestdagen bezorgd. Dank voor de leverantie. Prettige feestdagen en groeten van de familie Dekkers.

    5 / 10/ 5

    Super haardhout! Bedankt voor de snelle levering en graag tot de volgende keer. Gerard en Wieneke uit Nijmegen.

    5 / 10/ 5

    Heel mooi haardhout gebracht. Tot ziens, Henry.

    5 / 10/ 5

    Een man en een vrouw kwamen het hout brengen. Ziet er prima uit en voorlopig voldoende. De bestelde hoeveelheid klopte als een bus en het brandt formidabel. Geen rotzooi, geen fratsen maar dik tevreden. Geen misleiding op hun website. Wat je ziet is inderdaad wat je krijgt. Het kleine aanmaakhout werkt overigens prima en hebt er weinig van nodig om het grotere blokkenwerk mee op te starten. Lof!

    5 / 10/ 5

    Een puik stukje vakwerk laten maken door het team van Gregor. Samen met een vrouwelijke collega (ook bijzonder terzake kundig) werden in luttele uren meerder grote monumentale bomen gesnoeid en het afval verwerkt in een vraatzuchtige versnipperaar. Het resultaat mag er zijn: geen enkel snippertje bleef achter als herinnering aan hun aanwezigheid. Nog nooit zoiets meegemaakt. helemaal 'TOP of the Trees'. Meer dan een aanrader; zijn uitgebreide kennis en advies, voordat we met Gregor in zee gingen, waren eigenlijk al een bijzondere en overtuigende ervaring die nogal haaks stonden op het advies van een eerder uitgenodigde lokale collega. Met vriendelijke groeten, Henk-Jan B.

    5 / 10/ 5

    Wat voor ons een onbegonnen klus leek was voor de bosfrees van Gregor in een paar uur een bekeken zaak. Een enorme berg met tuinafval, takken en stronken zijn tot compost vermalen. Super bedankt. Peter H.

    5 / 10/ 5

    Ik ben heel tevreden over de gebrachte lading openhaardhout. Tot mijn verbazing keurig ingepakt in grote netzakken. Wel erg zwaar tillen voor ons maar het brandt werkelijk fantastisch. Groetjes Leo en Trudy.

    5 / 10/ 5

    Heeft bijzonder waardevolle adviezen gegeven met betrekking tot de overlast van onze boom die onze achterburen ervaarden. Na de uitvoering van de noodzakelijke ingrepen zijn alle partijen zeer tevreden gesteld. Hij maakt inderdaad waar wat hij op voorhand uitgelegd had. Super!

    5 / 10/ 5

    Gregor is een vakman eerste klas! Veel kennis, gedreven en enthousiast goed voorbereid met goede uitrusting. Hij heeft bij ons een 24 meter hoge eik gerooid. Werkt als geolied team met zijn compaan samen. Duidelijke rapportage en veilige accurate uitvoering van de opdracht, brandschone eind oplevering. Vol lof!

    5 / 10/ 5

    Erg netjes gewerkt. Groet Joost en Ellen

    5 / 10/ 5

    Heeft afgelopen voorjaar zijn compost aangebracht onder diverse bomen bij ons in de tuin. En terwijl omringende buren zich de rambam sproeien hebben onze bomen ondanks de aanhoudende hitte en droogte geen last van droge voeten of bladval. Een aanrader wat wij de moeite van het vermelden zeker waard vinden. Groeten Luc de B.

    5 / 10/ 5

    Gregor kerel, het park ziet er fantastisch uit! Dank voor jullie groene zorg en fijn dat alles opgeruimd is. Dank, dank, dank. Thé Hendrix.

    5 / 10/ 5

    Gregor heeft op 18 juni 2018 in mijn tuin in een 90 jarige grote eik 46 nesten met eikenprocessierupsen verwijderd en daarna de tuin d.m.v. verbranding vrij gemaakt van de vervelende haartjes. Het werk is uitgevoerd met uiterste zorgvuldigheid en de nabehandeling van de tuin was afdoende. Gregor is een man met unieke ideeen en tegelijkertijd een zeer goede vakman. Het was een plezier om met hem te werken. Respect!

    5 / 10/ 5

    Met een speciaal pak aan hees Gregor zich in diverse Eiken om meer dan 30 rupsennesten voorzichtig te verwijderen. En dan te bedenken dat wij er maar een stuk of 6 geteld hadden van te voren. Gelukkig zijn wij er voorlopig vanaf. Dank je wel voor het lef en de service Gregor. Groeten E. H.

    5 / 10/ 5

    Onze Inlandse Eik weer ontdaan door Gregory van de processierupsen. De hele werkplek werkelijk waar brandschoon opgeleverd. Fantastisch stukje vakmanschap met acrobatische vaardigheden. Een genot om weer onder de boom op het terras te kunnen zitten. Waarvoor onze hartelijke dank. Groeten Tiny en Veronique.

    5 / 10/ 5

    Bedankt voor het goede werk. Ziet er goed uit!

    5 / 10/ 5

    Gregor heeft bij ons al een tweetal oude bomen gerooid, recent een geënte moerbei die helaas ten prooi was gevallen aan een honingzwam, en eerder een hele oude walnoot. beide bomen zeer vakkundig, en met respect voor de omgeving en de rest van de beplanting, gerooid en de plaats waar de bomen stonden weer helemaal schoon en klaar om opnieuw te beplanten achtergelaten. Ook snoeit hij regelmatig de Japanse esdoorn, die de neiging heeft te dicht te worden. Met zijn vakkundig oog en creativiteit snoeit hij er dan weer 'lucht' in, zodat de boom weer goed en mooi kan verder groeien. Altijd een plezier om hem aan het werk te zien en het eindresultaat heeft nog nooit teleur gesteld.

    5 / 10/ 5

    Gregor heeft met zijn nieuwe freesmachine een gigantische bult met tuinafval vermalen tot klare potgrond. Wat een superapparaat. In nog geen uur tijd is de opgespaarde hoeveelheid tuinafval van de afgelopen 8 jaar verwerkt. En kan nu uitgespreid worden tussen de borderbeplanting. Een aanrader! Groene groeten van Gerrie.

    5 / 10/ 5

    Ze hebben met een grote brander al klimmend diverse nesten van de Eikenprocessierupsen uit onze boom gehaald. Mijn man en ik zaten helemaal onder de rode vlekken en bultjes om van de onhebbelijke jeuk maar niet te hoeven spreken. Blij dat ze verwijderd zijn en heel erg bedankt!

    5 / 10/ 5

    Als leden en spelers van de golfbaan hebben we in de afgelopen weken jullie werkzaamheden op de voet kunnen volgen. Het is fantastisch opgeknapt nu de stormschade opgeruimd is. Onze welgemeende complimenten! Groeten van Jaques, Mary en Ton.

    5 / 10/ 5

    Heeft met succes onze kapitale Buxushagen en Buxus-ornamenten behandeld tegen de gevreesde Buxusrups. Geen verdere vraat meer en een seizoen van die loeders af. Blij toe!

    5 / 10/ 5

    Gregor verzorgt al ruim 18 jaar onze bomen op de St.Jansberg. Snoeien, te volle bomen uitdunnen, bomen rooien en de stronken freezen, ladingen boomschors afleveren om de bodem te bedekken. En zelfs bomen en grote struiken vakkundig herplanten....niets is hem teveel. Pas naar huis als de boel weer spic & span is : ) Samen babbelen over de natuur/ hertjes en de ijsvogel, altijd gezellig! Hij staat altijd voor je klaar. Denken in oplossingen...dat is Gregor. Grtjs. Ron & Yvette

    5 / 10/ 5

    Heeft onlangs diverse boomstronken verwijderd met een stronkenfrezer. Opmerkelijk hoe buitengewoon secuur die man met dat machien door de borders gereden heeft zonder dat er planten beschadigd en platgereden zijn. Blij dat het gebeurd is. Nu nog nieuwe bomen planten en de ruimte in de borders is weer aangevuld. Met hartelijke dank , Josefien.

    5 / 10/ 5

    Thank you for your very tidy work again. Although I do not hope for another storm, I know where to go when necessary! Thanks again, Steve L.

    5 / 10/ 5

    Gregor kwam met een compacte bosfrees-vermaler ons bos opschonen en in een paar uur tijd waren alle takken van de storm vermalen tot compost. Het ziet er weer fantastisch opgeruimd uit. Hartelijke dank en veel succes met uw onderneming. Groeten Marie-Therèse.

    5 / 10/ 5

    Fantastisch hout voor onze kachel en keurig verpakt aangeleverd. Ideaal om de koude periode te overbruggen. Groet Jan.

    5 / 10/ 5

    Heel goede vakman, ik maak regelmatig gebruik van zijn diensten.

    5 / 10/ 5

    Heeft een uitstekende kwaliteit haardhout gebracht. Hartelijk bedankt en graag tot de volgende keer.

    5 / 10/ 5

    Na de storm van 18-1 stond onze 60 jaar oude eik op instorten. Paniek alom en 800 wachtenden voor ons! Na contact met Gregor is hij dezelfde dag komen kijken en heeft hij samen met Loot op deskundige wijze de boom ontmantelt en vewijdert. De rust in de buurt is dankzij hen weer teruggekeert. Alles is keurig opgeruimd , alle lof! Hans en Miram.

    5 / 10/ 5

    Onze ingestorte boom (storm) is in een dag met bijzonder veel zorg naast ons prieel weggehaald en ik kan werkelijk niks aanmerken op de werkwijze van dit team. De gehele klus verliep super gecontroleerd en schadevrij. De hele tuin is eigenlijk nog nooit zó schoon geweest en die van de buurvrouw ook. Een bescheiden vakman die werkelijk bijzonder is in zijn werk en een buitengewoon goed uitgerust machinepark bij zich heeft. Dank namens ons allen aan jullie! Groeten van Riek en Atie.

    5 / 10/ 5

    Superblij dat de jongens van Gregor de stormschade zo netjes opgeruimd hebben. Ok fijn dat de afgebroken takken gelijk zijn bijgewerkt van de andere bomen. Tot ziens, Cor.

    5 / 10/ 5

    Fantastische service Gregor en Loot, Na de forse storm waren wij de pineut met een forse omgevallen boom van de buurman op ons dak. Gelukkig maakten jullie korte metten met de ravage! Veel dank, oscar en marijke

    5 / 10/ 5

    Hey Gregor en Loot. Onze meer dan grote bewondering voor jullie samenwerking tijdens het weghalen van onze omgewaaide bomen. Wat een belevenis zeg met die hijskraan. Een bijzonder duo met ongekende daadkracht. Ga zo door !! Met welgemeende groeten van Fabienne en Martin. (die foto's zijn keigaaf vanuit de lucht)

    5 / 10/ 5

    gebelt omdat er een boom was omgevallen over de oprit van me buurman. meneer van swelm kwam zellf kijke en nog geen 3 uur later is alles weggehaald. ben er heel blij mee en me buurman ook. groete van tonnie