Gros Natuursteen in Oosterhout nb

Natuursteen

 • Het Goorke 53, 4906CZ, Oosterhout nb

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Gros Natuursteen

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Meer resultaten in de buurt van Oosterhout nb

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Beoordeel dit bedrijf
Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Wij willen iedereen graag vertellen dat dit een eerlijk en goed bedrijf is! Wij zijn tot twee keer toe al goed geholpen met een keuze maken voor een graf monument, een voor een volwassene en een voor onze baby. En als je in zo'n moeilijke positie staat is het fijn dat er oprecht met je meegedacht wordt en alle mogelijkheden zoals zelf ontwerpen maken allemaal mogelijk is. Niks is te veel gevraagd en mag zo vaak langs komen als je zelf wilt en wordt niet aangekeken van daar heb je ze weer!! Wat bij andere bedrijven wel vaak is en die in contact staan met de locale begrafenis ondernemers en daar samen provisie van krijgen! Schande! Nu zijn we weer terug gegaan alleen voor een aanrecht blad en je raad het al we zijn weer zeer tevreden over hoe we geholpen zijn!!

  Review viaDTG

  5 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Wij willen Gros bedanken voor hun service en kwaliteit die ze geleverd hebben. Onze vensterbanken en ons gehele toilet ziet er schitterend uit. Ze zijn dan wel een paar tientjes duurder, maar de manier waarop ik behandeld ben en de kwaliteit die geleverd is, was me zeker honderd euro extra waard geweest.

  Review viaDTG

  5 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Wij willen Gros Natuursteen bedanken voor het geweldige idee van uitvoering voor het vervaardigen van het monument op de begraafplaats van onze broer. Wij waren allemaal ontroerd, toen in kort tijdsbestek het monument van onze broer geplaatst werd.

  Review viaDTG

KvK gegevens

KvK-nummer
55447953
Rechtsvorm
Besloten Vennootschap (BV)
Datum oprichting
20-09-1996
Handelsnamen
Gros Natuursteen, Gros Natuursteen B.V.
Producten en diensten
Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen
KvK uittreksel en bedrijfsprofiel