GS Sports Voetbalschool in Abcoude

Sportclub

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 39 beoordelingen

39 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

GS Sports Voetbalschool

Foto en Video (5)

Bekijk alles

Beschrijving

Trainingen:

Alle jonge voetballers dromen ervan profvoetballer te worden. Ons doel is om spelers voetballend en fysiek beter te maken. Dit doen wij door middel van coördinatie oefeningen en techniektraining (balbehandeling, bewegingen en tactisch inzicht). Daarnaast wordt er ook aan de sociale vaardigheden (mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid) aandacht besteed. De training stof is een goede en belangrijke aanvulling op de training die bij de voetbalclub wordt gevolgd. En is voor kinderen van in de leeftijdscategorie van 6 t/m 16 jaar bedoeld.

Het Leerplan:

Het leerplan bestaat uit: Aanleren en Toepassen.
Het Aanleren en Toepassen wordt vormgegeven in Technieken, Oefeningen, Pass- en Trapvormen, Spelvormen, Afrondvormen en Wedstrijdvormen. De spelers worden op een motiverende manier gecoacht waarbij Ontwikkeling voorop staat. Er wordt in kleine groepen van maximaal 10 t/m 12 spelers getraind om het hoogst mogelijke resultaat te behalen. Personal training is ook mogelijk indien gewenst vraag naar de mogelijkheden. Door onze ervaring zijn we altijd in gesprek met ons grote netwerk in de voetballerij om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van training.

Trainen als een prof:

Bij GS Sports Voetbalschool dragen alle spelers hetzelfde tenue, ze moeten op tijd aanwezig zijn, wordt er professioneel getraind en er is respect voor medespelers en tegenstanders. Ik wil ze dat gevoel van prof zijn geven en hopen natuurlijk iemand van GS Sports terug te zien bij een BVO.

Ben jij er klaar voor om een stapje dichterbij je droom te komen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende proeftraining.

Believe.Work.Achieve

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren,
 • voetbalschool

Diensten

 • groeps training,
 • personal training,
 • prive training,
 • voetbal,
 • voetbal training

Producten

 • voetbaltraining,
 • voetbal workshops

Merken

 • jako

Faciliteiten

 • gym,
 • voetbalveld

Webshop

 • Nee

Service

 • Online afspraak maken

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeergarage Bij de ingang
 • Parkeren op straat Bij de ingang
 • Afstand tot openbaar vervoer Minder dan 5 minuten lopen

Betalingsmogelijkheden

 • Gespreid betalen

 • Vooruit betalen

 • iDeal

 • Pin

 • Contant

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 39 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Oprechte aandacht, stimulans en tips voor je voetbalkindGS Sports blinkt uit in het delen van ervaring, kennis en vooral plezier maken terwijl je je kind beter ziet worden met de week.....

  4 / 10/ 5

  Goede sfeer, persoonlijke benaderingErg goed! Vriendelijk, doelgericht!

  Weerbaarheid vergroten..

  5 / 10/ 5

  Iedereen aandacht Niemand wordt uitgesloten en een ieder krijgt aandacht.

  4.5 / 10/ 5

  Goede trainingen ! Djani heeft nu al 6/7 lessen meegetraind, en in zijn wedstrijden zie ik zeker al een vooruitgang met hiervoor. ( standaard training ) via Fc abcoude. Er word veel meer aandacht besteed aan technieken etc. Dus zeer tevreden ! Ook vind djani het super leuk.

  4 / 10/ 5

  Persoonlijke aandacht, leuke en professionele trainingen van zeer hoog niveau! Mijn zoontje is heel enthousiast over de trainer en de kwaliteit van de trainingen. De trainer benadert hem op een hele leuke en positieve manier en de trainingen ervaart hij als uitdagend en afwisselend. Hij is sinds hij is begonnen met trainen bij GS Sports zichtbaar beter geworden en we zijn dan ook van plan om nog lang bij deze voetbalschool te blijven!

  Reactie van het bedrijfWe zijn heel erg blij met je positieve feedback!!

  5 / 10/ 5

  Toptrainer!Genaro is echt een toptrainer - super positief, enorm gedreven en hij weet waar hij het over heeft.

  Onze dochter van negen traint al een tijdje bij hem en gaat met sprongen vooruit. En niet alleen dat, ze kan niet wachten om naar de training toe te gaan en komt altijd helemaal kapot, maar enorm opgetogen terug.

  Genaro for president!

  5 / 10/ 5

  Superleuk kamp voor enthousiaste voetballersMijn zoon die nog geen half jaar voetbalt

  (kaboutervoetbal) heeft erg genoten van dit voetbalkamp. Hij heeft veel geleerd, vrienden gemaakt en hij kreeg een voetbaltenue, een medaille en een bidon van de sportschool. Voor hem waren dit de belangrijkste schatten.

  Ik maakte mij vooraf zorgen of hij het aan zou kunnen op fysiek- en concentratieniveau, maar dat was niet nodig.

  De trainers zijn erg professioneel en konden hier heel goed mee omgaan. Ook onderlinge ruzietjes of frustraties op het veld werden goed opgevangen.

  Echt een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Goede trainingen en veel plezier gehadDeze 3 dagen waren de voetbaltrainingen professioneel georganiseerd voor kinderen.
  Onze 2 zoons hebben 3 dagen lekker getraind en veel plezier gehad en tussendoor drinken en fruit om de energie weer bij te vullen.
  Onze zoons gaven aan dat ze de volgende keer weer graag willen mee doen.
  Goed werk team GS Voetbalkamp

  5 / 10/ 5

  Hele goede mix van persoonlijke aandacht, coaching en professionele manier van trainen!Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de trainingen, de manier van coaching en persoonlijke benadering die de trainers hanteren. Het voetbalkamp was heel goed georganiseerd, de kinderen hadden het ontzettend naar hun zin en ook langs de lijn hebben de ouders zich uitstekend vermaakt! Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een Voetbalschool die veel aandacht besteedt aan zowel het technische aspect als aan de persoonlijke en sociale ontwikkeling van je kind.

  5 / 10/ 5

  was echt super leuksydney vond het hartstikke leuk en hij heeft er echt wat geleerd.
  Was ook echt goed geregeld allemaal.

  5 / 10/ 5

  Perfecte combinatie van professionele training en speelplezier!Onze zoons hebben volop genoten. Het voetbalkamp is perfect geregeld, de sfeer is professioneel en ook persoonlijk, en het plezier spat eraf.

  5 / 10/ 5

  Top! Super enthousiaste begeleiders en goeie organisatie! volgend jaar weer.

  5 / 10/ 5

  UitstekendHet waren hele fijne dagen. Alles prima georganiseerd, super enthousiaste trainers en medewerkers.
  De kinderen hebben heel veel geleerd in een hele vrolijke sfeer Bedankt allemaal. Niets op aan te merken.

  5 / 10/ 5

  De jongens komen niet om te spelenMijn zoon traint hier dit seizoen 1 x per week en ik zie hem hierdoor met sprongen vooruit gaan. Goede opzet van oefeningen en alle beschikbare tijd wordt benut. Het is 1 uur lang hard knallen. De trainers geven op een positieve manier feedback aan de leerlingen en houden ze op deze manier scherp. GS Sports is een hele goede aanvulling op reguliere voetbaltraining en mijn zoon komt hier graag trainen.

  5 / 10/ 5

  TopGenaro doet het heel leuk met de kinderen en leren er heel veel !!!

  5 / 10/ 5

  Leuke club slechte trainerHarvey rijkaard wat een arrogante gast, die moet direct ontslag krijgen!!

  Reactie van het bedrijfBedankt voor uw feedback.
  helaas heeft er nooit een Harvey Rijkaard bij ons gewerkt.
  U maakt waarschijnlijk een vergissing.

  5 / 10/ 5

  LeukLeuk ook heel goed en erg leerzaam

  5 / 10/ 5

  Super leuke leuke trainingen Jullie waren super behulpzaam en we mochten van jullie ook met onze eige ideeën komen

  5 / 10/ 5

  Goede trainers die zeer motiverend naar de kinderen toe zijn! Alleen maar goede ervaringen!

  4.5 / 10/ 5

  Goede training Hard en goede trainingen

  5 / 10/ 5

  Hele positieve proffesionele aanpakWat ik vooral mooi vind om te zien is hoe elke speler toch dat stukje persoonlijke aandacht krijgt. Dit zie je bij geen andere voetbalschool terug! Er word altijd positief gecoacht en de kinderen leren echt iets nieuws.

  5 / 10/ 5

  De trainingen zijn goed verzorgt, de spelers begrijpen de oefeningen en iedereen is gemotiveerd , zoDe traningen zijn goed verzorgt, de spelers begrijpen de oefeningen en iedereen is gemotiveerd , zowel de trainer als de spelers

  5 / 10/ 5

  beste voetbalschool om beter te wordenIk vind dat je veel persoonlijke aandacht krijgt, traint op je eigen niveau met hele goede trainers.
  Zware trainingen met veel techniek
  Helemaal top

  5 / 10/ 5

  Heel leuk sportief en leerzaamHeel goed want in een korte tijd leer je echt heel veel het is heel pittig maar de trainers houden oom echt rekening met je en de sfeer is ook top

  5 / 10/ 5

  Geweldig!Mijn kind zowel wij als ouders zijn zeer tevreden met de trainingen dat er gegeven word. Voetbalschool GS is een aanrader.. niks meer op aan te merken. Het werk word met liefde/passie voor het vak uitgevoerd

  4 / 10/ 5

  Zeker aan te bevelenZolang Mn zoon het nog naar zn zin heeft ben ik een tevreden vader!!

  5 / 10/ 5

  Goed Ik ben zeer te vreden, ik vindt dat er genoeg tijd wordt besteedt aan de kinderen. Die kinderen krijgen genoeg persoonlijk aandacht tijdens het spelen.

  5 / 10/ 5

  Leuke en intensieve training met veel verschillende facetten waarvan mijn zoon heeft genotenPrima

  5 / 10/ 5

  TopGoede ervaring, top lessen

  5 / 10/ 5

  Hele goede voetbalschool voor resultatenHet is een voetbalschool waar naar ieder kind goed gekeken wordt en de zwakke punten dan aangepakt worden.
  Natuurlijk wordt er super hard getraint maar met plezier. En die combinatie wordt hier aangeboden door super trainers.

  5 / 10/ 5

  De trainingen zijn op top niveau. Ik ervaar de professionele trainingen zeker als een aanwinst voor mijn zoon. Hij is nu bewuster geworden in zijn spel, zijn zelfvertrouwen wordt alleen maar beter, mijn zoon presteert iedere keer weer na zijn training bij GS Sport. Dat is ook te merken bij zijn trainer, die positief is over mijn zoon en keer op keer complimenten geeft. Ik ben blij met trainingen van op kwaliteit en hoog niveau. Complimenten aan GS Sport. Ga zo door heren.

  5 / 10/ 5

  Streng maar rechtvaardige trainers waar heel veel geleerd kan worden!De trainer(s) leren je oefeningen die in de praktijk heel veel gebruikt kunnen worden en daarnaast dragen ze een dosis kennis met zich mee, omdat ze zelf ook uit het betaalde voetbal komen. Ze kennen de klappen van de zweep! Naast deze oefeningen wordt er duidelijk vertelt waar de oefeningen voor bedoeld zijn en in welke spelsituatie de oefening gebruikt kan worden, hierdoor kun je meer inzicht krijgen in het spel. Trainers staan open voor vragen en suggesties. Al met al een top voetbalschool die zeker aan te raden is!

  5 / 10/ 5

  Sportieve, leerzame en positieve ervaringJullie begeleiding is zeer positief.
  De training is serieus en zwaar, precies wat wij zochten. Jullie geven de kinderen meer zelfvertrouwen en dat op een speelse manier wat echt top is.
  Mijn zoon heeft heel veel plezier in alles wat jullie doen! En hij maakt enorme sprongen en dat dankzij de trainingen die jullie geven. Dat is niet alleen ons opgevallen maar ook z’n coach en teamgenoten merken dat op!

  Als ouder ben ik zeer zeer tevreden en jullie zijn nog niet van ons af! Keep up the good work!!

  5 / 10/ 5

  Professionele training in kleine groepjes .Er wordt echt naar je kind gekeken die wordt tijdens de training goed gestuurd.

  Zodat het optimale resultaat voor je kind na de trainingen wordt behaald.

  Er wordt in hoog tempo techniek training gedaan. En de kids zijn respectvol naar elkaar. En hebben plezier.

  Genaro heeft een inzet en uitstraling van 100% Dit verwacht hij dan ook van de kids.

  Je ziet je kind echt vooruit gaan.

  Kortom een zeer goede training.

  5 / 10/ 5

  SuperBen echt super tevreden

  5 / 10/ 5

  Super goede trainer en een goede aanvulling voor als je kind echt wilt leren voetballen.Je merkt dat de trainer dit met veel plezier doet. De kinderen leren oo een leuke manier de juiste technieken en de trainer zorgt ervoor dat de kinderen meer in zichzelf gaan geloven. Ik kan het iedereen aanraden.

  4 / 10/ 5

  leerzaam en goed voor de ontwikkelingeen prettige ervaring goede service en goede communicatie

  leerzaam voor kinderen die dat beetje extra zoeken om beter te worden

  5 / 10/ 5

  Zeer professioneel Een echte aanrader voor ieder die wilt trainen op hoog nivo!

  5 / 10/ 5

  Proffesioneel Goed georganiseerd