GVL Vastgoedonderhoud in Zoetermeer

Bouwbedrijf

  Tollensstraat 23, 2712EG, Zoetermeer

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

GVL Vastgoedonderhoud

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor bouwbedrijf in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Dit bedrijf levert zeer nauwkeurig en mooi uitgevoerd werk af! Hij neemt de tijd om alles tot in detail af te werken en ging pas weg toen hij zeker wist dat ik tevreden was met het resultaat. Meneer heeft 10 uur achtereen gewerkt om het in ??n dag af te krijgen. Zou hem zeker aanbevelen!

  5 / 10/ 5

  Dit bedrijf levert zeer nauwkeurig en mooi uitgevoerd werk af! Hij neemt de tijd om alles tot in detail af te werken en ging pas weg toen hij zeker wist dat ik tevreden was met het resultaat. Meneer heeft 10 uur achtereen gewerkt om het in ??n dag af te krijgen. Zou hem zeker aanbevelen!

  1 / 10/ 5

  Blijf weg bij deze (zogenaamde) schilder. Levert vreselijk slecht werk en komt zijn afspraken niet na. Wij hebben vreselijk spijt deze man ooit voor de klus te hebben aangenomen. We zijn zelf ons geld helaas volledig kwijt en kunnen eigenlijk alles al opnieuw laten doen (na 6 maanden). Het enige dat we kunnen doen is voorkomen dat andere mensen ook in zijn gladde praatjes over o.a. monumentenherstel trappen. Trap er niet in mensen. Geert is een notoire oplichter die zich schilder noemt. We hebben foto's bijgevoegd van zijn 'werk'. Voorafgaand aan de opdracht hebben we met Geert duidelijke afspraken gemaakt. Zo zou hij aan de buitenkant van onze woning alle kozijnen, deuren en dakkapel verven. Zelf zouden wij niet thuis zijn, maar we zouden zorgen dat er iedere dag iemand aanwezig zou zijn. Zijn voorstel was de werkzaamheden binnen een week af te ronden. Op dat moment konden wij nog niet vermoeden dat we misschien wel de slechtste schilder van Nederland in de arm hadden genomen. De eerste dag werkte hij 2 uur en vertrok weer. Hij beloofd om 8 uur 's ochtends te beginnen, maar zonder communicatie arriveert hij pas om 14.30 uur. En de mensen die je hebt weten te regelen om op je huis te passen tijdens zijn werkzaamheden maar op hem wachten. Uiteindelijk duurde de klus een week langer dan afgesproken. Geert werkt zeer rommelig. Echt alles wat niet onder het verf hoort te zitten zit (ook nu nog) onder de verfvlekken; de nieuwe tuintegels, de ramen, het tuinmeubilair. Werkelijk alles. Geert legt nergens plastic/karton neer ter bescherming, ruimt de rommel die hij maakt niet op en verft niet alleen de kozijnen, maar ook de ramen en verwijdert de verf niet van het glas. Geert loopt de tuin door met verf onder zijn schoenen, laat vingerafdrukken achter op de kozijnen aan de binnenkant, deze dienen we weer opnieuw te schilderen. Het kleine beetje herstelwerk wat Geert aan het kozijn zou doen scheurt nu al. Het verf wat hij aangebracht heeft bubbelt nu al. De afspraak was dat Geert alles zou schuren, schoonmaken en dan zou verven. Het schuren heeft hij vaker niet dan wel gedaan, wanneer het hem uit kwam. In de meeste gevallen heeft hij gewoon een laag verf aangebracht over de oude laag verf. We zijn inmiddels al weer enkele maanden bezig om Geert te bewegen langs te komen om zijn werk te aanschouwen en te herstellen. U raad het al, Geert heeft smoes na smoes en is nog steeds niet langs geweest. Vandaag zou hij om 8 uur langskomen om e.e.a. te bekijken, ook vandaag weer geen Geert. We zijn er klaar mee en willen anderen behoeden om deze man voor hun klus aan te nemen. Geloof ons, niet doen, het kost u een hoop geld en u zult er geheid spijt van krijgen.