Haar & Zo in Heythuysen

Kapper

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 13 beoordelingen

13 Reviews

Haar & Zo

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor kapper in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 13 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Grootste oplichters.. bij kassa veel duurdere prijs dan afgesproken en mijn haar had een hele andere kleur dan wat ik had gevraagd. Heb daar ook een eeuwigheid gezeten omdat ze Er maar met 2 medewerkers zitten en ze alle klanten aannemen die binnen komen. Als jullie niet aankunnen zeg dan tegen de klanten dat jullie vol zitten! ! Totaal 6 uur lang gezeten!!

  5 / 10/ 5

  Wat een prettige salon is dit!! Erg eerlijk en vakkundig het enthousiasme spat ervan af Kunnen we niet staat niet in hun vocabulaire ze doen er alles aan om je tevreden te stellen dit was mijn eerste keer hier maar zeker niet de laatste! Jaren van ongenoegen bij vorige kapers is hier binnen een paar uur weg. Dit zijn mensen met liefde voor hun vak en voor hun klanten.

  5 / 10/ 5

  TOP TOP TOP SALON! Ik raad iedereen aan om hier naar toe te gaan. Hier weten ze pas echt wat het vak inhoud en voeren dit met veel passie uit. Ik kom hier nu al 2,5 jaar en altijd super tevreden! Meiden, ga zo door! Jullie nieuwe salon is een plaatje. Gr Marly Jansen!

  5 / 10/ 5

  Super kapsalon! Gezellige en professionele mensen die goed weten waar ze het over hebben. Ben er al 4x geweest en telkens super tevreden! Dikke 5 sterren voor jullie.

  5 / 10/ 5

  Super salon! Een aanrader

  5 / 10/ 5

  Ik ben pas verhuisd en door google en Facebook ben ik uitgekomen bij deze salon. Heel tevreden en eindelijk is mijn haarwens in vervulling gegaan. Ik ben heel fijn geknipt krijg het super goed in model en ze hebben ook allerlei soorten extensions

  5 / 10/ 5

  Gister voor de 3de keer een balayage laten zetten bij haar & zo. Zo als altijd weer een super goed ontvangst! Ondanks de hitte is het bij haar&zo lekker koel! In de middag word de lunch super goed verzorgd en tussendoor krijg je genoeg te drinken met wat lekkers! Het personeel heeft super veel kennis over hun vak en je ziet dat ze het ontzettend leuk vinden om te doen. Ze nemen de tijd om samen met jou te bespreken wat jij wilt, of het haalbaar is, hoe ze het gaan doen en welke verzorgingsproducten ze je aanraden. Zo hou je je haar gewoon op top kwaliteit mijn haren zijn nu zachter en mooier als voordat ik begon met verven!! En aan het einde van de dag ga je naar huis met een super mooi nieuw kapsel! Ik raad haar&zo aan iedereen aan en rijd daarom altijd van Eindhoven naar Heythuisen!!

  5 / 10/ 5

  super enthousiaste meiden met verstand van haarkleuring !

  5 / 10/ 5

  Fijne salon met veel vakkennis en ervaring!

  5 / 10/ 5

  Dames met echte vakkennis en kunde. Super tevreden! Mijn vast salon

  5 / 10/ 5

  Super blij met mijn haar! Kleurspecialist ten top! Nog gezellig ook, dankjewel voor alles!

  1 / 10/ 5

  0 sterren is nog te veel hoeveel mensen er al ontevreden de deur zijn uit gegaan of nog erger met kapot haar of totaal mislukt. Erg onprofessionele leiding. Kan niet met kritiek omgaan en kost je handen vol geld en een dag zitten van 10 tot 5 bij sommige behandelingen. Negatieve reacties worden gelijk van de site gehaald en een oplossing ... ho maar. Zal niemand aanraden hier de haren te laten doen want als het fout gaat zit je met de gebakken peren.

  1 / 10/ 5

  T is nog niet 1* waard! Telkens als je met n opmerking komt dat iets niet goed is gegaan dan verzoeken ze je de zaak te verlaten. Doe je dit niet dan wordt de politie erbij gehaald. Ze knippen nog niet eens goed. Ik zal niemand deze zaak aanbevelen.