Haarstudio 25 in Heel

Kapper

Haarstudio 25

Foto en Video (16)

Bekijk alles

Beschrijving

Bij haarstudio 25 staan persoonlijke aandacht, advies en kwaliteit voorop. Dat BELEEF je in onze persoonlijke adviezen. Dat ERVAAR je in het rustgevende interieur.

Dat ZIE je aan het fraaie eindresultaat. Dat PROEF je in onze heerlijke koffie. Ons uitgangspunt is de natuurlijke kleuring van uw huid, haar en ogen. Wij werken met de Topproducten van JOICO. Een complete lijn haarverzorgingsproducten met unieke herstellende en beschermende kwaliteiten.

Haarstudio 25 werkt met de complete lijn in kwaliteitsproducten van Joico. Joico verlegt de grenzen van de wetenschap. De combinatie van moderne technologie en de beste ingrediënten maakt het mogelijk de meest hoogwaardige formules te ontwikkelen, wat nog eens benadrukt wordt door de samenwerking met het wereldmerk Shiseido. Joicos exclusieve Quadramine Complex staat voor de nieuwste technologie op het gebied van haarverzorging.

Het is de kunst om het haar zo te knippen en te kleuren dat het past bij de uitstraling en de persoonlijkheid van de klant. Hiernaast wordt het kapsel aangepast bij de natuurlijke valling van het haar waardoor het ook thuis gemakkelijk ter modelleren is. Onze adviezen zijn dan ook gebaseerd op uw natuurlijke uitstraling en de kleuren van uw huid, haar en ogen. Zo krijg je een passend kapsel dat uw natuurlijke kleur versterkt en benadrukt.

Naast professioneel advies en vakkundige kapsels vinden wij een warme sfeervolle omgeving heel belangrijk. Daarom is er veel aandacht besteed aan het interieur en de aankleding. Wij willen graag dat u zich thuis gaat voelen bij haarstudio 25.

Overige informatie

Specialisatie

  • Knippen

Merken

  • Joico

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst