Habouw in Leiden

Timmerman

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Beoordeel dit bedrijf

Habouw

Foto en Video (2)

Beschrijving

Habouw
Elke spijker staat als een huis
Bel ons direct voor een offerte
06-22438243
Share on google_plusoneShare on twitterShare on emailMore Sharing Services
Het toonaangevende timmerbedrijf uit Leiden

Alles wat met timmeren te maken heeft, kunt u met een gerust hart laten uitvoeren door Habouw. Duurzaam maatwerk door professionals. Voor iedere klus hebben wij de vakkundige en passende oplossing.

Habouw is een professioneel timmerbedrijf uit Leiden dat werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben in het verleden diverse opdrachten tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers weten te realiseren. U kunt ons inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in en om uw huis of bedrijf. De buitenkant en de binnenkant pakken wij op doeltreffende en effectieve wijze aan. Als u kiest voor het best mogelijke resultaat en gedegen timmerwerkzaamheden, dan is ons timmerbedrijf uit Leiden uw voornaamste partner. Bij deze werkzaamheden staan vanzelfsprekend vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel. Want wij geven bij iedere opdracht onze exclusieve kwaliteitsgarantie. Met onze jarenlange ervaring weten wij elke klus naar volle tevredenheid te klaren.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Soort aanbieder

  • Timmerbedrijf

Diensten

  • Aanbouw,
  • Advies

Soorten timmerwerk

  • Interieur

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

    5 / 10/ 5

    Marco is een vakman! Heeft voldoende tijd voor je, is spin in het web als ook andere experts ingeroepen moeten worden en zorgt dat er tempo in de werkzaamheden blijft zitten. Daarnaast wordt een re?le prijs voor zijn diensten gevraagd. Kortom, iemand die ik zeker aan kan bevelen.