Haddo Klussenbedrijf in Assen

Klusbedrijf

  Anreperstraat 104, 9404LG, Assen

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Haddo Klussenbedrijf

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor klusbedrijf in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Haddo is een vakkundig ondernemer die voor ons reeds diverse onderhoudswerkzaamheden heeft uitgevoerd aan ons huis. Dit varieert van het plaatsen van een schutting tot het opknappen van een dakkapel. Hij heeft een brede vakkennis. Haddo heeft ons huis in onderhoud en komt regelmatig langs voor schilderwerkzaamheden. Alles wat hij doet ziet er vervolgens heel goed uit. Ook is hij een prettige persoonlijkheid om mee om te gaan. Geeft van tevoren deskundig en helder advies. Is redelijk aan de prijs. Duidelijke rekening. Kortom, wij kunnen Haddo Klussenbedrijf van harte aan bevelen.

  3 / 10/ 5

  Zeer tevreden over de klus. Plaatsen van wand.Strak afgewerkt, vakkundig de klus geklaard! ,Alles zeer netjes achtergelaten. Geweldig werktempo. Jammer dat je geen gastenboek op je site hebt anders had ik het daarin gezet. Maar sowieso een stukje reclame. Tot een volgende klus maar weer.

  5 / 10/ 5

  Zeer snelle service. Tevreden : Dat zeker, als blijkt dat het probleem (lekkende dakgoot) inderdaad is verholpen, dan heeft Haddo een dikke pluim verdient.

  5 / 10/ 5

  Zowel voor kleine klussen als grotere projecten zeer vaardig en bereikbaar. Onder andere behangen, schilderen en vloeren leggen zeer bekwaam uitgevoerd! Neemt ook rustig de tijd om zijn werk uit te leggen indien daarom wordt gevraagd en laat de uiteindelijke keuze altijd bij de klant. Hij mag weer komen!

  5 / 10/ 5

  Een hele woonkamer gerenoveerd: schoorsteen uitbreken, plafond vernieuwen, schilderen, behangen, nieuwe radiatoren, houten vloer leggen. Snel, vakkundig, en ook nog eens kostenbewust. Ben zeer tevreden! Han Korsten