Hair for all in Hurdegaryp

Kapper

  De Bolle 42, 9254JC, Hurdegaryp

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Hair for all

Toon nummer
Plan routeKvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor kapper in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  zeer tevreden ! super kinder feestje gehad door hair for all, ook de vlecht cursus van 1,5 uur is mij goed bevallen, echt een aan rader . ik kan nu niet alleen een invlecht met 3 plukken maar ook met vijf en ook nog eens in kronkels etc .goede tips gekregen ! de kapsalon is netjes en goed verzorgd eerlijk en goed advies . top!

  5 / 10/ 5

  lage prijs goed kwaliteit, echt vakwerk , spontane geduldige kapster , leuke salon , goede service kan binnen burgum ook thuis komen voor een kappersbehandeling . en heeft veel ervaring met mensen met een beperking en kinderen . echt een aanrader , ben zeer tevreden

  5 / 10/ 5

  ze is goed ze weet wat ze doet en ze is erg goedkoop snelle service en als je belt kan je snel terecht

  5 / 10/ 5

  Kapster die weet waar ze mee bezig is ! Neemt de tijd voor haar klanten . Geen tijd is geld mentaliteit. Super service . Mooie salon op zolder . Geschikt voor alle leeftijden . zeer tevreden !!!!!!!

  5 / 10/ 5

  Leuke meid , klantvriendelijk , Ook goed met mensen met een beperking !. Goede en snelle service. Leuke salon (ook voor kinderen) Niet duur ,dus voor iedereen te doen! Zeer tevreden klant.

  5 / 10/ 5

  Marianne staat haar vak, weet waar ze mee bezig is ! Klantvriendelijk , Snelle / goede service , Niet duur ! Binnen Burgum kan ze ook nog bij de klant thuiskomen, super service! Haar knipzolder is goed verzorgd en voorzien van alle kappers benodigheden ! Superkapster !

  5 / 10/ 5

  goede en snelle service, zeer tevreden