Hairextensionsonline in Emmeloord

Kappersbenodigdheden

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen

15 Reviews

Hairextensionsonline

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

Hairextensions kopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Overige informatie

Diensten

 • Advies,
 • Styling

Productgroepen

 • Haarverzorging,
 • Haarwerken

Knippen

 • Kwasten

Haarwerken

 • Hairextensions,
 • Pruiken

Betalingsmogelijkheden

 • iDeal

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Een top bedrijf

  5 / 10/ 5

  Ik heb Maandag hairextensions laten zetten… en ben er ergggg blij mee! Ik heb al veel vaker extensions in mijn haar gehad, maar ik moet zeggen dat ik nog nooit eerder zo tevreden ben geweest als nu 🙂

  5 / 10/ 5

  Zeer snel ivm een deadline een Seo campagne opgezet. Binnen 14 dagen indexeerbaar op veel trefwoorden welke belangrijk zijn voor ons. Ongelooflijk wat een expertise!

  5 / 10/ 5

  Goede adwords campagne voor ons opgezet dank!

  5 / 10/ 5

  Zeer interessante partij voor Google AdWords uitbesteden. Onze verwachtingen zijn overtroffen.

  5 / 10/ 5

  Google AdWords uitbesteden aan deze partij is voor ons echt een goede zet geweest. Onze AdWords campagnes zijn goed opgezet en het rendement op investering hebben wij inmiddels vele malen terug verdient. Echt een aanrader voor het opzetten en beheren van Google AdWords campagnes!

  5 / 10/ 5

  Google AdWords uitbesteden aan MediadeBoer heeft ons ontzettend veel voordeel opgeleverd. 50% meer omzet uit onze webshop echt fantastisch resultaat.

  5 / 10/ 5

  Zeer goede partij voor AdWords uitbesteden. Afspraken worden nagekomen en persoonlijk contact is doodnormaal bij dit bedrijf. Helemaal top!

  5 / 10/ 5

  Mooie website laten bouwen. De website ziet er prachtig uit en hij is goed vindbaar binnen Google. Bedankt!

  5 / 10/ 5

  Bedankt voor de prachtige website die jullie ondanks hebben gemaakt. Voornamelijk in de regio Rotterdam is onze zichtbaarheid aanzienlijk verbeterd.

  5 / 10/ 5

  AdWords uitbesteden was voor ons de oplossing. AdWords uitbesteden aan deze partij hebben wij geen spijt van. Korte lijnen en overzichtelijke rapportages. Vorige partijen zoals evoworks en teamnijman bedank ik voor.

  4 / 10/ 5

  Mediadeboer heeft onze adwords campagnes recent geoptimaliseerd (2 weken) het rendement van de adwords optimalisatie is duidelijk voelbaar . En dan bedoel ik in me portemonnee. Wij betaalde veel te veel doordat er meerdere medewerkers in het adwords account zaten te rommelen. Achteraf hadden ook wij dit Veel eerder moeten doen.

  4 / 10/ 5

  Meneer de Boer heeft een prachtige website voor ons gemaakt. Doordat wij uit Emmeloord komen hadden wij weinig keuze wat betreft webdesign Emmeloord. Via een internet advertentie zijn wij bij MediadeBoer terecht gekomen. Onze website heeft een prachtig design en is goed leesbaar op alle mobiele apparaten. Wel done!

  5 / 10/ 5

  Onze resultaten in het organische gedeelte van Google zijn enorm verbeterd. Het zoekwoord (steigerhouten meubelen) werden wij nog helemaal niet op geïndexeerd. Nu staan wij inmiddels op positie 21 in Google. We worden vaker gebeld en wij verkopen meer met dank aan MediadeBoer.

  5 / 10/ 5

  Dit bedrijf heeft ons uitstekend geholpen met ons AdWords beheer. Wij zijn zichtbaar gaan besparen en de online verkopen gingen omhoog. Echt ongelooflijk wat een goede AdWords manager kan doen. Deze adwords specialist heeft zichzelf letterlijk terugverdient.