hairworldistanbul in Vlaardingen

Kapper

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 187 beoordelingen

187 Reviews

hairworldistanbul

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor kapper in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 187 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Positief: Duidelijk, eerlijk en realistisch.
  Negatief: Vooraf uitleg geven over het te verwachten model van het getransplanteerde haar.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Ik ben Hairworld Istanbul zeer dankbaar omdat ze mij hebben vertrouwd met de betaalregeling. Zonder dit vertrouwen kon ik geen transplantatie ondergaan. Daarnaast vond ik het zeer prettig om nazorg te krijgen. Hier werd mijn haargroei stap voor stap(3e, 6e, 9e en 12e maand) gecontroleerd. Tijdens de controles kon ik terecht met al mijn vragen. Ik vond dit bedrijf, deskundig, behulpzaam en klantgericht! Met veel dank aan de medewerkers :)

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Ik heb een haartransplantatie in september 2017 gehad. Ik was in het begin erg sceptisch. De foto's en filmpjes die ze lieten zien tijdens het intakegesprek zagen er super gelikt uit. Na research te hebben gedaan heb ik besloten om via dit bedrijf mijn haartransplantatie uit te laten voeren. Ik kan niet anders zeggen dat ik super tevreden ben over het eindresultaat. Het is zelfs boven verwachting, omdat ik fijn haar heb werd mij verteld dat de dichtheid minder kan zijn. De zorg tijdens het verblijf (hotel, vervoer, aanspreekpunt) zijn geweldig georganiseerd. Daarnaast is in Nederland de nazorg ook goed geregeld. Ze zijn goed bereikbaar als je ergens mee zit. Indien ik in de toekomst wederom een haartransplantatie nodig acht ga ik dit zeker weer uit laten voeren bij hairwordinstanbul!!
  Negatief: Grootste nadeel vond ik dat je het grootste gedeelte van de kosten contant in Turkije moest voldoen. Het voelt niet veilig als je daar met 2000 euro in je broekzak op het vliegveld staat. Het zal veiliger zijn als je het grootste gedeelte met internet bankieren kan overmaken. Ik had tijdens mijn verblijf vier verschillende aanspreekpunten. Het zal beter zijn als je max. twee aanspreekpunten hebt. Iemand die de chauffeur begeleid en iemand bij de kliniek.

  5 / 10/ 5

  Positief: Afspraken worden nagekomen en geven een duidelijk beeld van wat je te wachten staat in Istanbul, wat toch voor de patiënt vaak een groot vraagteken is omdat deze Istanbul niet kent.
  Negatief: Wat mij niet geheel duidelijk was is hoe het zit met de betaling. Ik heb daar zelf twee keer contact over gehad. Misschien goed om te vermelden welke bank biljetten worden geaccepteerd en waarom je in Euro moet betalen?

  5 / 10/ 5

  Positief: Beste Hairworld, Jullie hebben de foto’s van 9 mnd inmiddels binnen maar wil toch een woord van dank toevoegen! Zelf ben ik erg te spreken over de manier waarop jullie je werken van A tot Z uitvoeren. Ondanks dat het midden stuk (nog niet behandeld) wat zwakker is ben ik onwijs tevreden met het resultaat. Jullie gastvrijheid en klantgerichtheid verdiend een warme douche. Na jaren lange onzekerheid zie ik de toekomst positief tegemoet en loop weer rechtop. Wat jullie kunnen betekenen voor een zelfbeeld van een mens is onbeschrijfelijk! Nogmaals dank voor het gehele proces en manier waarop jullie je vakbekwaamheid ten uitvoer brengen. Zelf wacht ik nog een jaartje om te overwegen of een andere behandeling nodig is. Ook mijn omgeving attendeer ik op het feit dat verandering mogelijk is. Jullie zijn top! Keep up the good work.
  Negatief: Eventueel onderzoek naar Ritalin gebruik en het hebben (bijwerking) haaruitval/dunner worden haar.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Een half jaar geleden op 2 maart 2018 een haartransplantatie bij hairworld Istanbul gehad. Een zeer professioneel bedrijf. Vanaf de intake en tot nu alles zeer goed geregeld. Het hotel regelen hun. De mogelijkheid is er om iemand mee te nemen,wat bij mij het geval was.Daarnaast kunnen hun ook een vlucht voor je boeken. Ik heb dit zelf gedaan. Bij aankomst op het vliegveld word je keurig opgevangen door iemand die Nederlands spreekt. Vanaf het vliegveld werd ik door de chauffeur naar de kliniek gebracht voor bloedafname. Ook daar werd ik keurig opgevangen door iemand die Nederlands spreekt. Hij begeleidde mij ook grotendeels tijdens de transplantatie.Hij was erg aardig en professioneel wat de rest van het personeel ook was. De volgende dag werd ik weer keurig opgehaald van het hotel om naar de kliniek gebracht te worden voor de ingreep.bij aankomst werd eerst het financiële gedeelte geregeld en vervolgens werd ik gelijk geholpen. Ook dit gaat zeer professioneel bij hairworld Istanbul en wat mij opviel was, dat je op je gemak gesteld word . Uiteindelijk zijn er bij mij bijna 4700 grafts geplaatst wat erg veel is. Het resultaat tot nu toe ben ik al zeer tevreden mee en ik sta versteld hoeveel haar ik al weer heb.Dit ondanks ik nog niet het eindresultaat heb. De nazorg word in Nederland gedaan. Ik heb 2 cts behandelingen gehad en zit aan de supplementen van hairworld. Kortom ik kan dit bedrijf iedereen aanraden want hun kunnen iemand weer een mooie coup met haar geven.
  Negatief: Misschien het bij een aanspreekpunt houden en naast het contant betalen vervangen door pin in Istanbul. Al gaat dit wel allemaal professioneel. Het is meer het idee.Verder is hairworld Istanbul top.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goede ervaring gehad. Hotel en vervoer waren top geregeld. Behandeling zelf is erg meegevallen al duurt het wel erg lang. Nazorg reageert snel op je mails. Tot nu toe zeer tevreden, benieuwd naar het resultaat
  Negatief: Het is misschien handiger om 1 contactpersoon per patient aan te houden/ een centraal nummer. Heb met 5 verschillende nummers contact gehad en dit werkt erg verwarrend.

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede nazorg. Perfect resultaat

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Alles is tot in de puntjes geregeld zowel vervoer van luchthaven naar hotel en ziekenhuis en super vriendelijk en professioneel personeel gewoon top
  Negatief: Ik kan op het moment niet echt iets bedenken het was gewoon top

  5 / 10/ 5

  Positief: Professioneel bedrijf en hele mooie resultaten.

  5 / 10/ 5

  Positief: Super goede nederlandse begeleiding in Istanbul. Perfect verblijf in het hotel.

  5 / 10/ 5

  Positief: Goedendag ik ben 6 maanden geleden behandeld door hairworld istanbul, dit was mn 2de behandeling mn eerste behandeling was door een andere kliniek in nederland maar hier had ik geen resultaat
  Negatief: Deze kliniek heeft geen verbeterpunten

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Realistische benadering voor mijn haarprobleem, met duidelijke uiteenzettingen wat er gedaan moet worden, tevens goede begeleiding in Istanbul
  Negatief: Er is een verbetering in de verdoving van de hoofdhuid d.w.z. een nieuwe manier van de verdoving aanbrengen dus minder pijnlijk.

  5 / 10/ 5

  Positief: Niet zo lang geleden ben ik zelf bij HWI behandeld. Mooi kliniek met nog mooiere mensen, vooral van binnen. Bij HWI gaat het hen om het persoon en zijn of haar wensen. Een goede behandeling met nog veel belangrijker een goede nazorg. Ze hebben ook voor details en passie voor hun vak. Daarom zou ik aan iedereen Hairworld Istanbul aanraden.
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Ben 8 maanden geleden behandeld door Hwi, sinds de eerst consult voelde het al vertrouwd. Ook tijdens de behandeling voelde ik mij net een vip. Ben nu al heel erg tevreden over mijn haren!! Haaruitval is gestabieliseerd en structueel gezonder haren. Fue-ct haartransplantie raad ik dus ook echt aan. Ben eindelijk af van mijn grootste onzekerheid! Nogmaals heel erg bedankt!

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer goede zorg en begeleiding. Professioneel maatwerk en uitstekende resultaten. Perfecte nazorg.

  3 / 10/ 5

  Negatief: Dat ook geen bnrs goed behandeld worden

  5 / 10/ 5

  Positief: Na een grondig onderzoek in zee gegaan met Hairworldistanbul. Van begin tot het eind goed begeleid en alles was tot in de puntjes geregeld. Je merkte dat de dokters en de assistenten precies wisten wat ze deden, ze waren helemaal op elkaar ingespeeld. Ook het Hotel was top! Waren er dan geen negatieve ervaringen? Nee eigenlijk niet, sterker nog, ik had het idee dat ik een VIP treatment kreeg door het stipte vervoer overal naartoe. Alleen over het eindresultaat kan ik nog geen oordeel geven maar ik heb daar wel alle vertrouwen in.
  Negatief: geen.

  5 / 10/ 5

  Positief: even afwachten maar voor de goed

  5 / 10/ 5

  Positief: Aardig personeel. Verder alles goed geregeld.
  Negatief: Nvt

  5 / 10/ 5

  Positief: Alles is super geregeld, van het ophalen tot het terug brengen. Nederlandse begeleiding, mooi ziekenhuis en heerlijk hotel.....
  Negatief: Had ook graag een helikoptervlucht gekregen net als Najib :)

  5 / 10/ 5

  Positief: de service, eigenlijk van het moment dat je land op het vliegveld tot aan je vertrekt is alles top geregeld!!
  Negatief: Wellicht 1 aanspreekpunt aanhouden per patiënt.

  4 / 10/ 5

  Positief: Het warm ontvangstst, Goede uitleg over wat ze aanbieden qua transplantaties en servies, Het zijn allemaal heel vriendelijke mensen. die hun job goed kennen en goed uitvoeren.
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Van aankomst tot vertrek perfect geregeld. Hotel, transfer, verzorging, begeleiding, top! Even door de eerste prikjes heen bijten maar daarna is het ook een gevoelloze behandeling... doe het morgen zo weer (als het zou moeten
  Negatief: Iets meer luxe uitstraling geven aan de behandel ruimte / kleine ruimte wasgedeelte... maar doet niets af aan de behandeling, dit is puur om gevoel bij mensen nog prettiger te maken.

  5 / 10/ 5

  Positief: Niets meer dan lof voor Hairworld Istanboel. Ik ben daar afgelopen week behandeld in een zeer professionele, persoonlijke en geoptimaliseerde setting. Alles verliep vlekkeloos en prettig. De procedure werd begeleid door een Nederlandse vertegenwoordiger van HWI. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Vanwege mijn dunne haarstructuur werd door de chirurg besloten om het aantal te transplanteren grafts uit te breiden van 3300 naar 4000. Dit was volgens HWI mogelijk en zou zorgen voor een optimaler resultaat. Dit meedenken getuigt van oprechte betrokkenheid, waarvoor chapeau! De verdovingsprikjes waren even vervelend, maar de procedure verliep voor de rest volledig helder en zonder problemen. Alles werd steeds goed uitgelegd en er was ruimte voor vragen. Ik wil HWI bedanken voor de professionaliteit en begeleiding vanaf het consult tot aan de haartransplantatie procedure. Daarnaast wil ik in het bijzonder Yilmaz Kahraman bedanken voor zijn oprechte betrokkenheid voorafgaand en tijdens mijn haartransplantatie. Zijn kennis en passie voor haar zijn mede verantwoordelijk voor de successen van HWI.
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: De communicatie en begeleiding in de maanden voorafgaand aan de ingreep was heel professioneel en prettig, heel duidelijk. Wanneer je landt op Istanbul airport word je opgewacht door een chauffeur en netjes bij naar je hotel gebracht. Op de dag van de ingreep is een van de contactpersonen (die Nederlands spreekt) de hele dag aanwezig. Ook de dag erna is de begeleiding uitstekend. In de maanden na de ingreep is het prettig dat je met je vragen bij Hairworld Istanbul terecht kunt. De nazorg is heel goed, eens per 2-3 maanden wordt een update van je haar gevraagd adhv foto's. Het resultaat van mijn haar (na 11 maanden) is heel goed!
  Negatief: Alle contactpersonen zijn bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Het waren er echter heel veel, ik wist op een gegeven moment niet meer wie ik welke vraag gesteld had. Soms kreeg ik van een nieuwe contactpersoon antwoord op mijn vraag. Misschien is 2 contactpersonen per patiënt/klant beter.

  5 / 10/ 5

  Positief: Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen
  Negatief: Geen eigenlijk

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Klant vriendelijkheid, organisatie

  5 / 10/ 5

  Positief: Professionele haarkliniek, met zeer goede service en prachtige haartransplantatie resultaten!

  5 / 10/ 5

  Positief: De service, heel vriendelijk, professionele mensen, weten wat ze doen. Vanaf dag een al een goed gevoel over gehad. Ik ben zeer te spreken over hairworldistanbul. Door het goede resultaat ga ik nu voor een tweede sessie.
  Negatief: Geen echte verbeterpunten. Alleen de volledige betaling zou per bank kunnen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede begeleiding. Goed hotel. Alles tot in de puntjes geregeld. Fijn dat er voortdurend nerderlandse sprekende begeleiding is.

  5 / 10/ 5

  Positief: Veel lof voor hair world Instanbul. Ze hebben mij perfect geholpen, zeer klantvriendelijk en professioneel. Je kunt 24/7 met je vragen bij ze terecht. Met een woord Top.
  Negatief: Geen

  4 / 10/ 5

  Positief: Professioniel, klant vriendelijk , kundig.

  4 / 10/ 5

  Positief: In oktober 2015 een haartransplanatie ondergaan bij Hairworld met Circulation treatment. Het resultaat van mijn eerste behandeling zonder circulation treatment was niet naar tevredenheid. Vriendelijk personeel, super de luxe hotel en en daarnaast een prettige vlucht gehad, maar bovenal na een jaar een mooi resultaat gekregen waar ik trots op ben.
  Negatief: Ik vond de feedback op mijn controlefoto's wat laat. Niet erg maar wel een klein puntje.

  5 / 10/ 5

  Positief: vriendelijk
  Negatief: meer reclame, veel mensen willen dit ook en vagen me advies. heb al zeker 6 man naar jullie gestuurd.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Begeleiding en nazorg zijn erg goed. Iedere maand stuur je foto's op ter beoordeling en om de zoveel tijd moet je bij Hairworld Istanbul zelf verschijnen. Het resultaat is ook naar tevredenheid.
  Negatief: N.v.t.

  5 / 10/ 5

  Positief: Na vele onderzoeken heb ik gekozen voor Hairworld istanbul - Goed bedrijf heldere uitleg, geadviseerd om een voortraject in te gaan in mijn geval vitamine D inname - In Istanbul ontvangen door professionele mensen en begeleid - Arts spreekt geen engels maar wel iemand (zuster) die je tijdens de behandeling nederlands | engels spreekt.. - wordt gebeld voor nabehandeling - geen verborgen zaken, advies is helder. - Ik heb inmiddels 2 klanten gerefereerd en beide kwamen met positief resultaat terug.
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Als man van 21 jaar heb ik al op vrij jonge leeftijd last gekregen van een terugtrekkende haargrens. Hoewel ik al wel vrede had met dit verschijnsel, leek het mij toch de moeite waard om hier wat aan de doen. Via via hoorde ik over het bedrijf Hair World Istanbul. Uiteindelijk belande ik na wat mailcontact in het hoofdkantoor in Oss, waarbij ik duidelijk beeld kreeg van wat mij te wachten zou staan. Al vrij snel hadden wij een behandeldatum geprikt: 22 augustus. Het betrof een FUE CT behandelig met 3250 grafts. Op het vliegveld werd ik meteen opgevangen door de chauffeur waarna we in een luxe auto naar het ziekenhuis vertrokken. Hier werd wat bloed geprikt waarna ik naar het 5 sterren hotel werd gebracht. Het hotel bevindt zich mooi dichtbij het ziekenhuis, je wordt van alle gemakken voorzien en je bent ook geen vreemde eend in de bijt: vele mensen zijn je voorgegaan. De volgende dag werd ik naar de het ziekenhuis gebracht voor de behandeling. Deze duurde uiteindelijk 6 uur. Hoewel de artsen geen Engels spreken, was er altijd een Nederlands sprekende begeleider aanwezig. Dat was allemaal dik in orde. Voor vragen kun je altijd een persoonlijk appje sturen: er wordt zeer snel gereageerd. Normaal gesproken moet je het resterende te betalen bedrag contant meenemen. Hier stond ik eigenlijk niet helemaal achter. Uiteindelijk heb ik kunnen regelen dat ik het bedrag via internetbankieren mocht betalen. Al met al een super ervaring. Hair World Istanbul is een ech

  5 / 10/ 5

  Positief: Öncelikle emeği gecen herkese sonsuz teşekkür ederim.. Sizlerle tanışmadığım icin çok mutluyum. Güler yüzünüz ve profesyoneliğinizden dolayı etrafımda saç ekim vs. kesinlikle sizi tavsiye edeceğim. Ekip olarak muhteşemsiniz! İyiki size gelmişim, herkese tavsiye ederim..

  3.5 / 10/ 5

  Positief: In februari een FUE CT behandeling ondergaan. Duidelijk gesprek gehad in Oss waar ruimschoots de tijd werd genomen om alle vragen te beantwoorden. Dit gaf een eerste goede indruk. Aankomst in Istanbul keurig opgevangen door Nederlandssprekende chauffeur. Zeer luxe hotel en goed eten wat op de kamer bezorgd werd. Alle afspraken werden keurig nagekomen.
  Negatief: Helaas zijn er nogal wat verbeterpunten te noemen. Er was nogal wat onduidelijkheid over de CT methode. Na de intake kreeg ik een offerte die veel hoger uitviel dan afgesproken. Na contact opgenomen te hebben bleek deze offerte incl. CT te zijn terwijl dat tijdens de intake niet berekend was. Aangezien het prijsverschil erg groot was krijg je als klant het idee dat het dan ook wel veel beter moet zijn dan een enkele FUE behandeling. Hairworld heeft deze fout toegegeven en wat prijs betreft een compromis gedaan. Het lijkt me beter om toch wat duidelijker op de website te vermelden wat de prijzen en de verschillen zijn. Als patiënt wil je niet moeten "onderhandelen" over de kosten van een medische ingreep.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Een vriendelijke en goede begeleiding tijdens en na de behandeling in het Nederlands, een vriendelijk en gedreven team spec / en assistenten, vlotte verbinding tussen hotel, ziekenhuis en luchthaven, het was goed georganiseerd. Een vriendelijke ontvangst en voldoende informatie meegekregen tijdens het intake gesprek in Nederland.
  Negatief: De betaling in cash laten vervangen door te betalen met bankkaart, ik vond het een te groot bedrag om cash bij u te hebben.

  5 / 10/ 5

  Positief: Op aanraden van de Nederlandse Haarstichting heb ik gekozen voor Hairworld Istanbul. Blij dat ik daarvoor gekozen heb. Door mijn haren af te scheren konden ze 10-15% meer transplanteren. Nu ben ik ruim een half jaar verder en blij met mijn beslissing. Mijn haar boven op mijn hoofd is echt dichter dan voorheen. Uiteindelijk hebben ze 2340 grafts kunnen implanteren, dit was boven mijn verwachting. En op mijn achterhoofd (donorgebied) is nagenoeg alles teruggekomen. Verder een goede begeleiding en nazorg. Hairworld Istanbul komt niet commercieel over. Ze nemen de gezondheid van de persoon erg serieus. Aan de hand van een bloedonderzoek vooraf bepalen zij of ze de operatie aangaan met je. In een woord TOP.

  5 / 10/ 5

  Positief: Als moeder aan de zijlijn heb ik mogen ervaren dat het resultaat fantastisch is bij onze zoon. Hij is er erg blij mee. het is een ander persoon geworden. Zeer zeker zelfverzekerder. Het hele project vanaf de intake, behandeling en nazorg was in een woord geweldig. Nu 9 maanden verder is het ongelooflijk hoe mooi het haar al is geworden. Alles klopt bij hairwordistanbul. Tien punten is het hoogste maar een 11 zou ook zeker op zijn plaats zijn. Heel veel dank aan iedereen.
  Negatief: Verbeterpunten heb ik niet.

  4 / 10/ 5

  Positief: Ik ben net behandeld en kan dus alleen maar oordelen hoe het bedrijf zich tot nu toe manifesteert, daar kan ik kort over zijn: Alle gemaakte afspraken zijn tot op heden nagekomen. Als het resultaat wordt wat me voorgespiegeld is verdienen ze van mij een 10 met een griffel. Echter kan ik dat pas over 9 maanden beoordelen.
  Negatief: Ik kan niets bedenken!

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Geen
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Ik ben zeer tevreden met het verblijf en de planning goed geregeld! Hotel was goed, eten was lekker Ik heb niets te klagen. Het is nu 5 dagen geleden sinds mijn HT en wat betreft het resultaat ben ik ook tevreden. De toekomst zal uitwijzen of die tevredenheid terecht is maar op dit moment zijn spiegels niet veilig voor mij haha.. Ik overweeg mijn vervolg behandeling ook bij hairworldistanbul uit te voeren te zijner tijd.
  Negatief: Doorgaan zo!

  5 / 10/ 5

  Positief: Vervoer van vliegveld naar hotel en van hotel naar kliniek is goed geregeld stip optijd die ze hadde afgesproken die ik ook op me schema had staan van wat er allemaal ging gebeuren ook fijn dat er in de kliniek iemand bij me was die nederlands sprak want was wel zenuwachtig voor de behandeling maar ben goed opgevangen en gerust gesteld als ik tijdens de behandeling iets wilde weten kon ik dat ook vragen alles was goed geregeld ben benieuwd naar het eind resultaat want daar draait het natuurlijk allemaal om daarvoor ben je gekomen dus ben benieuwd moet nog wel eventjes wachten want ben pas 5weeken veder
  Negatief: Geen verbeter punten die ik zo ken opnoemen

  5 / 10/ 5

  Positief: Alles tot in de puntjes geregeld
  Negatief: ga zo door.

  4 / 10/ 5

  Positief: Begeleiding in Turkije zelf.
  Negatief: Communicatie voor- en na de behandeling. Alles gaat via Whatsapp of e-mail en daarnaast staan er erg veel taalfouten in de berichten en e-mails. Komt niet professioneel over, evenals dat alles via Whatsapp gaat en niks telefonisch.
  reactie: Voor en nazorg is voor ons heel erg belangrijk. We volgen 1200 patienten op dit moment. Patienten vinden het prettiger om te communiceren via whataspp of mail zodat we hun vragen buiten de kantoor uren ook gerust kunnen beantwoorden. 90% van ons patienten zijn te vreden met deze werkwijze. Als de patienten aangeven via whatsapp of mail dat ze telefonisch benaderd willen worden dan plannen we direct een telefonisch afspraak in. Ook is het mogelijk dat we een afspraak op kantoor plannen voor een controle.

  5 / 10/ 5

  Positief: bedankt voor alles en een TOP- team
  Negatief: Geen