Haja Sun-Led Energy in Margraten

Zonne-energie

Haja Sun-Led Energy

Foto en Video (1)

Extra gegevens

mobiel

Toon nummer

Beschrijving


Hajasun-Led Energy verlicht de toekomst!!

Hajasun-Led Energy kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht om zich te laten informeren over de mogelijkheden en voordelen van zonnepanelen en led verlichting. Vooral bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ledverlichting is het belangrijk dat men kan voelen, zien en ervaren.

Hoogwaardige zonnepanelen en alle mogelijke varianten van energiezuinige ledverlichting tegen betaalbare prijzen. Dat is de filosofie achter Hajasun-Led Energy .

Verlichting met een groen karakter: Het lage energieverbruik maakt niet alleen dat LED verlichting beter is voor het milieu maar heeft daarnaast nog andere groene elementen in zich. Omdat de LED lampen weinig tot geen hitte produceren dragen deze niet bij aan de verwarming van de ruimte waar ze hangen. Hierdoor zal de airconditioning minder hard moeten draaien waarbij wederom energie en CO2 bespaart kan worden. LED lampen bevatten geen giftige stoffen zoals kwik en produceren geen schadelijke straling als infrarood en UV straling. Kortom: LED lampen zijn momenteel de groenste en milieuvriendelijkste verlichtingsbronnen die te verkrijgen zijn.
Superieure kleuren bevorderen het comfort: Helder licht en hoge waarden op CRI (Kleurweergave index) welke aantonen dat er heldere kleuren worden weergegeven. Dit betekent dat LED verlichting het juiste en benodigde licht produceert dat wenselijk is voor een prima lichtervaring.
Langer levensduur: De LED lampen gaan meer dan 35.000 branduren mee. Dat is 30 keer langer dan gloeilampen, 25 langer dan halogeen lampen en 10 keer langer dan fluorescentie lampen. U levert hiermee niet alleen een bijdrage aan het milieu maar u bespaart eveneens flink op uw energiekosten.

Wie nieuwsgierig is en meer te weten wil komen over zonnepanelen en led verlichting mail naar hajasun-led@home.nl of maak een afspraak.

Er is voor iedereen een passende oplossing.

Hajasun-Led Energy

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Diensten

  • Duurzame oplossingen

Producten

  • ledverlichting ,
  • zonnepanelen

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst