Handass Verzekeringen in Vessem

Verzekering

Handass Verzekeringen

Foto en Video (1)

Beschrijving

De financieel adviseur bij u in de buurt
U kiest voor Handass Verzekeringen, al bijna 20 jaar een begrip in uw regio. In Vessem, Hilvarenbeek en omgeving zijn we er voor u als het gaat om uw verzekeringen, hypotheek of bankzaken. Dichtbij, gewoon bij u om de hoek. Uw wensen en mogelijkheden zijn altijd ons uitgangspunt. Daarbij kunt u altijd rekenen op onze financiële kennis en kunde. Samen met vertrouwen en vriendelijkheid zijn dat de pijlers onder onze dienstverlening. We luisteren, informeren u en bieden u de juiste oplossing. Dichtbij betekent ook dat we vertrouwen heel belangrijk vinden. Door ons persoonlijk contact zijn wij altijd bereikbaar en vinden wij het vooral fijn om u persoonlijk te kennen en te helpen. Als u voor ons kantoor kiest, schept dat voor ons verplichtingen. Zo voelen wij dat. Daarom maken wij waar wat wij zeggen en doen we wat we beloven!

Altijd dichtbij
U profiteert altijd van onze expertise en de betrokken service van een lokaal/regionaal advieskantoor. Wij bieden een compleet pakket financiële diensten.

- Particuliere Schadeverzekeringen
- Zakelijke Schadeverzekeringen
- Levensverzekeringen
- Zorgverzekeringen
- Hypotheken
- Lenen
- Particuliere & zakelijke bankproducten

Wij zijn ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. In Vessem en Hilvarenbeek stapt u gewoon bij ons binnen voor al uw financiële zaken. Bekend, vertrouwd en altijd heel dichtbij!

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Type dienstverlener

  • Tussenpersoon

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren op straat Bij de ingang

Aangesloten bij / Certificering

  • Overig Onderdeel van SNS Reaal

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst