Happy keys in Hoek van Holland

Sleutels en sloten - groothandel en fabrikanten

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen

15 Reviews

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf. Het slot van de voordeur werd snel en vakkundig vervangen. De monteur gaf ook extra service door een strip vast te zetten. Een aanwinst voor Hoek van Holland!

  5 / 10/ 5

  Enkele weken geleden kwam er een sympathieke jongeman aanbellen en gaf mij een folder over kerntrekbeveiliging. Afgelopen week heb ik besloten dit te laten doen .Gebeld en de volgende dag kon dit al geplaatst worden. Ook insteeksloten en sloten op een openslaand raam laten plaatsen..Alles naar volle tevredenheid .Heel erg blij dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan.Werkt heel netjes en je krijgt van te voren een prijsopgave zodat je weet waar je aan toe bent.. ik beveel dit bedrijf zeer zeker aan

  5 / 10/ 5

  Zojuist heeft hij op 3 deuren kerntrekbeveiliging geplaatst. Alle werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Werkt zorgvuldig en netjes.

  5 / 10/ 5

  Petje af voor de service wat dit bedrijf levert.

  5 / 10/ 5

  stipt, vriendelijk, correct, vakmanschap... warm aanbevolen.

  5 / 10/ 5

  We zijn weer lekker binnen door Happy keys. Bedankt voor de snelle service.

  5 / 10/ 5

  Mooie prijs vergeleken de concurrenten. Happy keys levert Kwaliteit.. Bedankt voor de service.

  5 / 10/ 5

  Happy keys was er binnen een halfuur en heeft onze deur netjes geopend en gelijk onze cilinders vervangen. Top service!! DIKKE TIEN!!!

  5 / 10/ 5

  In een halfuur geregeld. Happy keys heeft onze deur geopend zonder schade.

  5 / 10/ 5

  Sebastiaan Franken is een gedegen adviseur en maakt bij installatie gebruik van hoogwaardige materialen. Komt afspraken na en werkt snel.

  5 / 10/ 5

  Top service en alles goed gemonteerd. Alle ramen en deuren zijn weer op en top beveiligd. Wij zijn er erg blij mee.

  5 / 10/ 5

  Goede service, mooi product. Had nooit verwacht dat inbreken zo makkelijk was zonder kerntrekbeveiliging. Ik voel me een stuk veiliger voor een klein prijsje. Top!!

  5 / 10/ 5

  Supersnel geplaatst, netjes afgewerkt en tegen een goede prijs. Dit in schril contrast met overige slotenmakers, die woekerprijzen hanteren. Vriendelijke monteur. Verdient zeker aanbeveling!!

  5 / 10/ 5

  Snel geholpen (20 minuutjes) na dichtgevallen deur. Meteen advies gekregen over kerntrekbeveiliging. Meteen laten plaatsen voor 89,-

  5 / 10/ 5

  HAPPY KEYS SLOTENMAKER GEEF INBREKERS GEEN KANS