Hardeman Installatiebedrijf in Veenendaal

Loodgieter

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Hardeman Installatiebedrijf

Extra gegevens

Installatiewerkzaamheden tot in de

puntjes verzorgd!alle loodgieters-

werkzaamheden gas-,water, cv-

sanitair -dakwerk- lood-,koper-,zink

Beschrijving

Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen 25 zelfstandige installatiebedrijven met badkamershowroom samenwerken. Gezamenlijk staan wij voor de betere badkamer in de breedste zin van het woord.
Het unieke van de Sanidrõme-formule is dat alle leden bestaan uit een installatiebedrijf met eigen badkamershowroom. Door deze combinatie heeft men alle disciplines, van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie, in eigen beheer, waardoor de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is.

In de Sanidrõme badkamershowrooms worden complete badkameropstellingen gepresenteerd in uiteenlopende stijlen en samengesteld uit kwaliteitsproducten van A-merken. Voor iedere smaak is wel wat te vinden.
Deskundige badkameradviseurs adviseren onze klanten bij de keuze van hun nieuwe droombadkamer. Uit het zeer uitgebreide aanbod aan sanitair wordt op basis van de individuele wensen een badkamer samengesteld, die helemaal aan de wens van de klant voldoet. En om deze nog verder te visualiseren wordt het creatieve ontwerp driedimensionaal uitgewerkt.

Wanneer u overweegt uw bestaande badkamer te renoveren of een nieuwe badkamer te bouwen, staan de Sanidrõme badkameradviseurs u graag met hun kennis en adviezen bij. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe een badkamer of toilet snel en efficiënt gerenoveerd kan worden. Zij realiseren de betere badkamer van A tot Z: van advies tot en met verkoop en van installatie tot en met nazorg.

Overige informatie

Diensten

 • Installeren,
 • Onderhoud,
 • Renovatie

Specialisatie

 • Badkamer,
 • Dakbedekking,
 • Sanitair

Merken

 • Sphinx

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang
 • Afstand tot openbaar vervoer Meer dan 5 minuten lopen

Betalingsmogelijkheden

 • Bank / giro

 • Contant

 • Pin

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Uitermate tevreden over klantvriendelijkheid en serviceMet beide generaties bijzonder goede ervaringen in frisse ideeën, adviezen, nakomen van afspraken en uitvoering van werkzaamheden.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima vakmensen, zowel in de showroom als op de klant-locatie: vriendelijk en meedenkend. Goede tips.
  Netjes gewerkt en prettige afsluiting/oplevering van de werkzaamheden.
  Van harte aanbevolen!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBen steeds op een prettige manier geholpen. Uitvoering van het werk is goed gedaan. Fijne "werklui" over de vloer. Aandachtspunt: het toesturen van info / offertes duurde soms wat langer dan beloofd. Maar zoals Ik in mijn score aangeef ben ik zeer tevreden