Hare Majesteit in Schinnen

Kapper

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Hare Majesteit

Foto en Video (4)

Beschrijving

Kapsalon Hare Majesteit

Overige informatie

Specialisatie

 • Föhnen,
 • Knippen,
 • Wassen

Service

 • Alleen op afspraak

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren Parkeergelegenheid aanwezig

Betalingsmogelijkheden

 • Pin

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ik kom al 15 jaar bij iris en heb me nog nooit zo prettig bij iemand gevoel.. Ik hoef niks te zeggen, knippen verven precies zoals ik wil.... En als kers op taart een heerlijk wasbeurt van de haren.... Ik ga naar de kapster met een grote glimlach en kom terug met een heerlijk gevoel... Iris, ga zo door...

  5 / 10/ 5

  Een fantstische kapsalon! Kleinschalig en gezellig, en de twee kapsters kunnen geweldig knippen en verven. Ik ben nu al 2 keer helemaal vanuit Amsterdam afgereisd om door deze dames gekapt en geverfd te worden, en beide keren werd er ontzettend goed naar mij geluisterd en was het resultaat precies als hoe is het voor ogen had! Een echte aanrader!

  5 / 10/ 5

  Beter vind je ze niet, niet in Amsterdam of Rotterdam en zeker niet zover in het zuiden. Een kunstenaar met een schaar en een schat van een mens.

  5 / 10/ 5

  Kapsalon is helemaal super!!! Buiten het goede knippen/ verven en dergelijke, hele leuke kapsters, die alle aandacht voor je hebben. De inrichting is ook geweldig! Alsof je in een privé salon zit :) En wat betreft de prijs: helemaal goed!! prijs-kwaliteits verhouding is perfect!

  4 / 10/ 5

  Geweldige kapsalon, kapster neemt ruim de tijd voor je, goed advies. Alleen vind ik het iets wat te duur. Als ze iets goedkoper waren, dan 5 sterren. Nu 4.