Hatem Slotenservice & Nooddienst in Tiel

Sleutels en sloten - groothandel en fabrikanten

  Kesterenstraat 3, 4006XE, Tiel

2.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 48 beoordelingen

48 Reviews

Hatem Slotenservice & Nooddienst

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 48 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  hij heeft ruim 200 euro in rekening gebracht en onze deur is nog steeds niet gemaakt. ik heb ze gebeld aan de telefoon een dame die heel onbeleefd en onbeschoft was ze vertelde mij dat de monteur dat gister geweest is ziek en neemt contact met je op maar dat is nooit gebeurt . PAS OP MET DEZE BEDRIJF MOET JE GEEN ZAKEN DOEN ZE ZIJN OPLICHTERS.

  1 / 10/ 5

  Oplichters zijn het nooit hier wat laten doen

  1 / 10/ 5

  Dit zijn de grootste oplichters die er zijn. ik moest voor penslot laten vernieuwen 1.000,— Euro betalen. Gevraagd aan telefoniste van dat bedrijf om eigenaar te spreken dan zal u worden terug gebeld DUS NIET. OPLICHTERS VAN HET ERGSTE SOORT OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS ga hier;nooit:mee in zee.

  1 / 10/ 5

  Helemaal eens met de voorgangers. Poeslieve maar keiharde types, die je alle oren aannaaien war je bijstaat. Ik kreeg ze aan de deur via Slotenservice Weesp. Stom van mij. Maar vuil van hun.

  1 / 10/ 5

  Oplichters, slechte sloten voor de hoofdprijs, naderhand slot laten vervangen door een beter slot voor minder dan de helft van de kosten van deze boeven.

  1 / 10/ 5

  Vanmorgen bij ons langs geweest voor het openmaken van een voordeur met driepuntsluiting. Van te voren helaas niet gecheckt wat de recensies waren, gevolg 798.60 euro verder, geen cilinder meer in de deur en een bedroeft gevoel. Morgen uiteraard aangifte doen en er een rechtzaak van maken. Tip> ze werken via slotenmaker 24|7. Ook die zijn wel degelijk op de hoogte van deze praktijken.

  1 / 10/ 5

  Oplichters! 600 euro en probleem niet verholpen. Ik ga er een zaak van maken.

  1 / 10/ 5

  Gisteren had ik mezelf buiten gesloten ze waren gelukkig snel aanwezig hij heeft alleen geflipperd nog geen 2 min werk en moest 223,85 betalen!!! Ik sprak hem aan metL dat is snel verdient zo zegt die we werken allemaal onder een baas he, ik zeg ik neem aan dat jij als zzp'er werkt dus je eigen prijzen hanteert. heb ook duidelijk gezegd dat ik het een veel te hoog bedrag vond wel gewoon betaald maar het was nog goed koper geweest om een raampje in te slaan ik voel me opgelicht en na veel documentaires gezien te hebben daarover ben ik dat ook. maar goed ben blij dat hun wel in 1 minuut 200 euro kunnen verdienen

  1 / 10/ 5

  Afgelopen zondag zat de sleutel aan de binnenkant van de deur. Deur helaas dichtgetrokken met de sleutel nog aan de binnenkant. Via Google op mobiel direct gezocht, sleutel in deur. Eerste (advertentie) in het Google zoekresultaat had direct een click to call. Tussenpartij heet blijkbaar “Hatem slotenservice”. Binnen 10 minuten was er een zzpr uit de buurt (Diemen-Zuid). Bedrijf Hatem zit zelf in Tiel. Met een stuk plastic kreeg de ‘monteur’ de deur binnen 30 seconden open. Totale tijd was 1 minuut. De kosten: Weekend tarief: 75 euro Avond tarief (50 procent korting): 25 euro Arbeidsloon: 200 euro Voorrijkosten: 35 euro Btw: 70,35 euro Totaal: 405 euro Absurd hoge kosten. Mijn vermoeden is dat ik ben opgelicht. Melding bij de politie gemaakt.

  1 / 10/ 5

  Pure oplichting. Heb voor een nieuw slot liefst 726 euro betaald. Belde terwijl ik op straat stond met slotenmaker-sleutelmaker.nl. Deze vertelde mij dat het zo'n 190 euro zou kosten en zouden een klusjesman sturen. Op hun site stond immers 'vaste tarieven'. De jongen die aan kwam rijden rekende liefst 150 euro arbeidsloon voor een halfuurtje. Verder nog 35 voorrijkosten, 50 avondtarierf en 75 feestdagentarief (het was op Tweede Kerstdag). Slot vervangen (190) en volgens hem moest ook de insteek vernieuwd worden. Nogmaals 100 euro. Btw erbij kwam het op 726. Het slot voor 190 euro bleek dus te kloppen, weliswaar exc. btw. Over de exorbitante arbeidskosten heeft niemand ooit iets gezegd. Net de beste man laten bellen door een bekende, begon hij opeens over totaal andere bedragen. Wordt allemaal uit de duim gezogen. Morgen aangifte doen tegen dit tuig.

  2 / 10/ 5

  Vriendelijke slotenmaker. Snel open 2minuten met stuk plastic :235 euro :( Heb geen idee wat het ergens anders kost maar is wel heel duur. Aan de telefoon had men gezegd max. 185. Dure noodsituatie maar gehandicapt dus moest snel.

  1 / 10/ 5

  Oplichter die niet duidelijk is over de prijs en met 5 minuten werk was ik €385 armer.

  1 / 10/ 5

  Cilinder openboren en vervangend slot plaatsen KATSJING €600., half uurtje werk. Factuur zonder gegevens van de monteur of gegevens van het bedrijf

  1 / 10/ 5

  Een binnendeur tussen hal en woonkamer laten openen voor ruim € 320,00, wat een oplichters! Er wordt nu geschermd met de melding dat er vtv een prijsopgave is gegeven en daarvoor akkoord is gegeven, maar dat is niet waar. Achteraf wordt je geconfronteerd met absurd hoge prijzen met €200,00 arbeidsloon voor 20 minuten werk om een slotje open te zagen. Stel oplichters zijn het en met je in gesprek gaan ho maar. Goed zo door gaan zal het bedrijf heel lang door blijven bestaan. Lekker je zakken vullen over de rug van bejaarden, dat je je zelf recht in de ogen durft te kijken, schandalig en buiten alle proporties

  1 / 10/ 5

  de monteur was aardig van de rekening klopt geen bal bedragen absurd hoog voor 15 min werk zittend op de stoel moest de halve sleutel uit de voordeur verwijderd worden kosten 35 euro voorrij kosten 185 euro arbeidsloon 38.85 euro btw .Doe geen zaken met dit bedrijf uit tiel oplichters !!!

  1 / 10/ 5

  Dit zijn oplichters. Weekendtarief 100€, Arbeidsloon 200€ (voor 30 minuten werk), Voorrijkosten 35€. Daarnaast komen dan nog de kosten van het slot erbij. Ik was totaal 586,85 kwijt!!!!!

  1 / 10/ 5

  December 2017 slot vervangen in de tuindeur ! ( kosten slechts € 569,= ) :-( Nu nog geen jaar later slot alweer kapot. Garantie???? Waardeloos bedrijf !

  1 / 10/ 5

  Ook ik voel mij zeer benadeeld. Heb deze firma in Tiel benaderd vanwege een calamiteit in de directe omgeving daar op 3 april 2018. Betaalde een kleine 300,= euro, kreeg geen kwitantie. Korte tijd later heb ik meneer moeten terugroepen omdat hij zijn werk niet goed had gedaan. Ik kreeg slechts 2 sleutels ipv de 3 sleutels die standaard moeten worden geleverd. Een derde sleutel heeft de monteur zelf gehouden en daarbij voelde ik mij niet veilig meer. Heb uiteindelijk een deskundig bedrijf ingeroepen die de nieuw ontstane problemen vlekkeloos heeft verholpen. De adres gegevens uitgewisseld en de branche organisatie ingelicht over de wanprestatie van eerstgenoemde slotenmaker. Inmiddels heb ik de media eveneens benaderd voor de oplichtingspraktijken en ik blijk in groot gezelschap van gedupeerden.

  3 / 10/ 5

  Snelle oplossing voor het sleutelprobleem, meedenkende en snelle medewerker. Schrok wel erg van de rekening, voelde me toen toch arm daarna..

  1 / 10/ 5

  Absoluut niet met dit bedrijf in zee gaan. Oplichters. 465 euro kwijt alleen om de deur te openen en verder zie je zie niet meer. Kon geen kant op, maar naderhand had ik nooit met dit bedrag akkoord moeten gaan!

  1 / 10/ 5

  Waardeloos bedrijf! Inderdaad zoals velen hier op deze site te kennen geven véél te duur en volkomen onbetrouwbaar. De monteur heeft in enkele minuten het slot kunnen verwijderen: euro 223,85! hierbij heeft hij de deur beschadigd. Daar moest ik maar een verfje overheen doen. Later deze schade gemeld bij het meldpunt. De mevrouw aan de telefoon beweerde app'contact met de monteur te hebben en deze ontkende schade veroorzaakt te hebben. Dit was een pertinente leugen. Mevrouw aan de telefoon zei daarna: Ach mevrouw u wilt gewoon geld hebben. Wat een onprofessioneel, on-klantvriendelijk bedrijf. Niet mee in zee gaan! De monteur was bovendien erg vrijpostig, keek mee op mijn scherm bij de betaling en wilde wel 'op de thee' komen, want hij hield van gezelligheid. Vroeg ook heel persoonlijke dingen, waar ik meestal gewoon voor opensta, maar deze keer heb ik er erge spijt van. Hij was onprofessioneel, leugenachtig en onfatsoenlijk.

  1 / 10/ 5

  Oplichters. Naast €35,- voorrijkosten rekenen ze ook €200,- arbeidsloon en €100,- weekend toeslag en €100,- voor een nieuwe cilinder. Plus nog 21 procent BTW over het totaal bedrag. Voor 10 minuten werk.

  1 / 10/ 5

  Op maandag 30 april slotenreparatieteam Beverwijk gebeld i.v.m een afgebroken steeksleutel in onze achterdeur waardoor deze niet kon worden geopend.Ik kreeg een paar uur later een ZZP er van Hatem slotendienst op bezoek,hij heeft een profiel cylinderslot plus een penslot geplaatst.De beide sloten kosten @250-+Arbeidsloon totaal @185-+Voorrijkosten@35-+ extra kosten en BTW@135-= totaal@605= Ik ben hiermee accoord gegaan,maar voel me zwaar belazerd,en krijg dan ook de indruk net als zovelen voor mij dat dit pure oplichting is.

  1 / 10/ 5

  Like all the other people I have been scammed by these criminals. On the phone they say that they come for €35 and then according to what has to be done they charge you something more. I had to open a door cause I got locked outside. Once the guy was there he checked the door and said we had to drill the keyhole, and that would have costed me €150 (!!), plus the price of the new keyhole, which he would have been able to tell me only after the drill. At that point I said: "You are crazy. Thank you but I give you €35 for the call and you can go..I will call someone else who is surely cheaper than you". The guy: "OK,but in case here is also a cancellation fee to pay". Me: "No way. I call the police". The guy: "OK, no cancellation fee, but is €35 + €7.35 for taxes". Me: "Take this money and disappear". CRIMINALS

  1 / 10/ 5

  This company is a rip off. They charge about 5 times the usual price. Avoid it at all cost! I paid € 230 for a work that could had been done for a fraction of the price in other place. Be aware.

  1 / 10/ 5

  In Amsterdam een hulpbehoevige dame opgelicht voor eventjes werk! het open boren van een pen slot!

  1 / 10/ 5

  Drama. Buurman met ernstige parkinson sleutels verloren. Meneer in paniek het was rond 19:30. Deze slotenmaker tegen gekomen op internet als plaats Badhoevedorp. Binnen een uur klus geklaard en 659,45 armer. Hoe kan dit?.

  1 / 10/ 5

  Waardeloos bedrijf! Inderdaad zoals velen hier op deze site te kennen geven véél te duur en volkomen onbetrouwbaar. De monteur heeft in enkele minuten het slot kunnen verwijderen: euro 223,85! hierbij heeft hij de deur beschadigd. Daar moest ik maar een verfje overheen doen. Later deze schade gemeld bij het meldpunt (een mevrouw met de naam Sylvia). Zij beweerde app'contact met de monteur te hebben en deze ontkende schade veroorzaakt te hebben. Dit was een pertinente leugen. Mevrouw Sylvia zei daarna: Ach mevrouw u wilt gewoon geld hebben. Wat een onprofessioneel, onklantvriendelijk bedrijf. Niet mee in zee gaan! De monteur was bovendien erg vrijpostig, keek mee op mijn scherm bij de betaling en wilde wel 'op de thee' komen, want hij hield van gezelligheid. Vroeg ook heel persoonlijke dingen, waar ik meestal gewoon voor opensta, maar deze keer heb ik er erge spijt van. Hij was onprofessioneel, leugenachtig en onfatsoenlijk.

  1 / 10/ 5

  Eens me alles hierboven. Wel snel aanwezig en het slot opengemaakt, maar niet transparent over de bedragen dus betaalde 260e voor het open laten boren van het slot op zondag. Beste man vond het niet leuk dat ik aangaf zelf nog wel een neiuwe cylinder te hebben liggen. Hoe durf je zo misbruik te maken van mensen met een problem. Prima dat het geld kost als je een domme fout maakt (sleutel aan de binnenkant laten zitten), maar dit is mafia...

  1 / 10/ 5

  grote oplichters 3 min ,235 euro dat deze mensen nog rustig kunnen slapen ba ba

  1 / 10/ 5

  Genept. Vraag je eerst wat het kost: € 250 tot 300. Is al veel geld, maar dan na reparatie opeens aangeven dat er nog BTW bijkomt en voorrijkosten en ook nog eens half werk leveren: de klinkstift niet vastgezet, omdat hij het schroefje niet meer kon vinden. Ook niet meer bereikbaar voor klacht.

  1 / 10/ 5

  In het weekend gebeld. Sleutel was afgebroken. Hij heeft in 15 min het slot opengeboord. Ik moest 300,-- direct pinnen!!! Belachelijk! Wat een oplichter!

  1 / 10/ 5

  DIT IS EEN GIGANTISCHE OPLICHTER MIJN CILINDERSLOT MOEST VERVANGEN WORDEN DIT KOSTE 441 EURO VOOR 45 MINUTEN WERK SCHANDALIG VOLGENS MIJN GEDACHTE

  1 / 10/ 5

  op 3 januari 2018 cylinder laten vervangen. Was 15 minutenwerk. Kosten 300 euro. Ik heb mij gewoon laten beduvelen. Cylinder in de winkel kost 50 euro. Stel oplichters. geen zaken mee doen.

  1 / 10/ 5

  Veel te duur bedrijf. Vraagt 150 euro exl btw voor 30 minuten werken en 35 euro voorrijkosten. Daarover heen worden ook nog BTW berekend aan een particulier. Dus voor 45 minuten werken inclusief reistijd was de totale rekening €223,85. Op een gewone werkdag tijdens kantoortijden. Wordt aangeboden via een zoek site. Men vergeet te vermelden op de bon begin en eindtijd. Kortom oplichters Laten komen 27 december 2017

  1 / 10/ 5

  Achteraf stom geweest ga niet in zee met deze zaak had s'middag vroeg gebeld over afgebroken sleutel. Door de drukte kwam hij avonds vroeg heeft extra gerekend avond uren. Hoge rekening voor 5 minuten. Voel me opgelicht.

  1 / 10/ 5

  the worst company ever

  1 / 10/ 5

  Enkele weken geleden ging mijn voordeur niet meer open. In de stress het eerste nummer gebeld dat Google liet zien. Aan de telefoon kreeg ik alleen opgave van de voorrijdkosten. Uiteindelijk was ik 387 euro lichter en was de cilinder wel vervangen maar werd mij geadviseerd om zelf voor een ander beslag te zorgen ("anders zouden de kosten wel erg oplopen"....). Ik diende het bedrag direct over te maken. Pinapparaat was kennelijk kapot. Ik heb hier een slecht gevoel aan overgehouden. Geen fatsoenlijk bedrijf!

  1 / 10/ 5

  Wij zijn ook opgelicht door dit bedrijf. Voor het maken van een cilinderslot incl 3 nieuwe sleutels hebben wij 250 euro moeten betalen. Meneer heeft misbruik gemaakt vd onwetendheid van mevrouw. Slot kost ongeveer 30 euro. Met voorrijkosten erbij had het niet meer dan 65 euro mogen kosten. Ga niet met dit bedrijf in zee. Zijn grote oplichters.

  1 / 10/ 5

  Ook hier opgelicht. Voor nog geen half uur werk en geen duidelijkheid over de prijs € 429,- lichter. Ik voelde me als vrouw alleen geïntimideerd en werd voor het blok gezet. Voor het cilinderslot werd € 170,- gevraagd terwijl deze achteraf nog geen € 50,- waard bleek. Hopelijk kunnen dit soort praktijken snel gestopt worden.

  1 / 10/ 5

  Clearly I've been scammed as well, no question about it. I came back home (Hoofddorp) around 1.30 Saturday night, tried to open the door, but I've noticed that there is a piece of metal in the lock, looking like somebody was trying to break in or simply mistook the apartments and tried to open not the right door (it's pretty new block, 10 years old and have a system of a master key, which opens the main entrance, your storage and your apartment, but no other doors that are not assigned to the specific house number). Nevertheless I called the police, after half an hour officer showed up and said that it does't really look like break in, but indeed someone was trying to open incorrect door and left something in the lock. Since I am not Dutch and never had to deal with situation like that, he asked me if he should call the locksmith for me, as his job is done here. So I said yes, please, trusting that they will send someone from the area, and it's trustworthy, since they are working with the police. After half an hour, when the officer left, somebody called me from private number saying that the locksmith is on his way, but I will have to pay for the service as it's done. I said no problem, but how much it will cost? "Well depends how much work it will take, but for sure just for the locksmith to show up, I will have to pay 35 euro". I said fine. Locksmith showed up around 2.25, he opened the door within 2 minutes, using paper sheet (since the door was shut, not locked) and then said that indeed someone was trying to break in, he took the piece of metal blocking the lock, but said that I need to replace it, since it can happen tomorrow, and I will have double problem, as the lock is damaged. So I said please do it. In the end he asked me to pay 570 euro. Didn't accept the credit card, so he went with me to the ATM machine to withdraw cash. Part of the many was paid with casual bank pass. At least was smart enough to take a phone number to the guy who showed up as a locksmith. I understand that it was Saturday night, so I was expecting the cost around 200-250 euro, but 570??? At that moment, since I was with two of my friends that were visiting and had to take the flight back on Sunday, I wanted to just get in to the apartment and make sure nothing is missing and make sure my friend won't miss their flight. I knew the price is not right, but I didn't have a choice that moment. Since I also took the e-mail address to the police officer which helped me to identify who the hell dispatch called and recommend this service, but still don't know why the hell they called someone from Tiel. I live in Netherlands 5 years, and Tiel is not exactly close by Hoofddorp. By the way, the old lock is working fine, as I put it back the day after. Before I pursue this case further, as I am not letting this slide, I will ask for the reasonable refund. If that won't work, it will goes further to media and press and will have to use the tools of "justice".

  1 / 10/ 5

  Mijn sleutel brak af in het slot van de voordeur, dus getipt door onze woonvereniging(!) dit nummer te bellen. Meneer was er binnen 3 kwartier. Had binnen no-time de deur open, zei de sleutel er niet uit te krijgen. Cilinder vervangen en uiteindelijke kosten waren 308,48! Voor een kwartier werk! Wanneer mijn vriend thuis komt, trekt hij zo de sleutel uit de oude cilinder, met een pincet. Oplichterspraktijken! Wanneer ik hierover bel om aan te geven dat ik het bijzonder vindt dat mijn vriend, die immers geen monteur is, de sleutel zo uit de cilinder trekt, krijg ik te horen dat de sleutel na een paar uur 'losser' kan gaan zitten. Ha! Wat een grap. Wanneer ik vraag hoe dit kan, wordt er geen antwoord gegeven. Er wordt gescherm met 'op dat moment kwam onze monteur er niet uit', 'de sleutel zat losser' en wordt er geen service geboden voor de hoge kosten die reeds zijn betaald. Er wordt niet geluisterd naar het probleem, hoor alleen verdediging in reactie en geen greintje hulp wordt er geboden. Heel naar dit.

  1 / 10/ 5

  Onze bevindingen zijn slecht we voelen ons opgelicht ,voor 3minuten werk moesten we 250 Euro betalen,we hadden van tevoren gevraagd wat het ongeveer zou gaan kosten,en kregen als antwoord 35 Euro voorrijd kosten en dan hoeveel werk het zou zijn wat de kosten zou bepalen ,maar meneer was met 3 minuten klaar en durfde 250 Euro te rekenen we waren met stomheid geslagen,we hebben naderhand bij andere bedrijven ge informeert en die zouden voor hetzelfde werk maar 50 Euro hebben gerekend ,dus dit is gewoon oplichting.

  1 / 10/ 5

  Dit is een gigantische oplichter, 230€ afgerekend voor nog geen minuut werk. Liet niet fatsoenlijk weten hoe veel het zou gaan kosten.

  1 / 10/ 5

  Never use this company. They are poor and criminal and the price they charge. Not even a lock replacement. 10 mins and they charged me 380 Euro's. Criminal. be warned.

  1 / 10/ 5

  Dit bedrijf heeft één van onze huurders sterk benadeeld door het slot te vervangen van on ze algemene toegangsdeur. Zij hebben meer dan 300 euro afgerekend bij mevrouw, terwijl duidelijk is dat de algemene toegangsdeur van een corporatie is en niet van een individuele bewoner. Dit bedrijf is vooral op zoek naar snel geld.

  5 / 10/ 5

  Goed

  1 / 10/ 5

  een nul wat mij betreft. Vraag veel te veel geeft eerst aan 200 euro ong en laat me voor een noodoplossing die bijna niet werkt 200 euro afrekenen. komt dan na een ruime week terug en wil dan weer 260 euro afrekenen. terwijl eerst werd gezegd ong 200 euro. en wordt zelfs vervelend als ik aangeef dit niet te willen laten doen. veel te duur en heeft niets achtergelaten van verpakking of wat dan ook dus ik weet niet wat er nu eigenlijk geplaatst is. na div apjes nog steeds niets van gehoord. Geen zaken mee doen is gewoon oplichting . heb nu een prachtige goede oplossing bij een ander voor 200 euro terwijl ik bij hatem slotenservice bijna 500 euro kwijt zou zijn geweest. LET OP NIET DOEN...