Haverkamp Deventer in Deventer

Slotenmaker

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 502 beoordelingen

502 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Foto en Video (1)

Beschrijving

Haverkamp is al 80 jaar een begrip in Deventer en wijde omgeving. Van oudsher een winkel in IJzerwaren en gereedschappen maar tegenwoordig sterk in maatwerk in 3 hoofdgroepen: Kasten & meubels op maat, Deuren & beslag en Sloten en beveiliging.

Overige informatie

Diensten

 • Advies,
 • Inbraakpreventie,
 • Reparatie,
 • Sleutels bijmaken,
 • Sloten maken,
 • Sloten vervangen,
 • Slot openen,
 • Verkoop

Producten

 • Hang- en sluitwerk,
 • Kluizen,
 • Sleutels,
 • Sloten

Soorten sleutels

 • Autosleutel,
 • Cilindersleutel,
 • Fietssleutel,
 • Gecertificeerde sleutel,
 • Klaviersleutel,
 • Kluissleutel

Soorten sloten

 • Cilinderslot,
 • Deurslot,
 • Insteekslot,
 • Penslot,
 • Raamslot

Service

 • Gratis offerte

Toegankelijkheid

 • Begane grond

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang

Betalingsmogelijkheden

 • Contant

 • Pin

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 502 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Prima werkZeer goed werk geleverd

  3.5 / 10/ 5

  Prettig en professioneelDe levertijd van onze nieuwe kast was wel wat lang. Maar service, professionaliteit en een prettig contact zijn wat ons betreft belangrijker en daar voldeed Haverkamp aan. Ook de installatie bij ons thuis verliep goed.

  5 / 10/ 5

  Super punctueelJe krijgt precies zoals afgrsproken een prachtig slot gemonteerd

  4.5 / 10/ 5

  Klacht is opgelostGoede dienstverlening.

  5 / 10/ 5

  Prima service! Ik werd snel geholpen, en het probleem werd grondig opgelost en goed gecheckt. Ik kreeg ook een korte uitleg.
  Uitermate tevreden.

  4.5 / 10/ 5

  Prima service en kwaliteitIk werd heel goed en vakkundig geholpen bij het samenstellen van mijn kast op maat. Ook de levering en installatie was helemaal prima. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

  4.5 / 10/ 5

  Mooie deuren, goede leveringGoede uitleg in de winkel. Goede afspraken rondom inmeten. Aanpassing kozijn kunnen regelen via Haverkamp. Goede afstemming over levertijd. Kortom goede service. De prijs viel wel hoger uit dan verwacht.

  5 / 10/ 5

  Top bedrijf!Voordeur en meerdere binnendeuren laten plaatsen. Prachtige showroom. We zijn erg goed geholpen en je merkt gewoon dat er veel verstand van zaken is. Montage is ook goed verlopen. Eén van de deurkrukken was niet op tijd voor de montage, maar is alsnog 2 dagen later geplaatst. Top service!

  4 / 10/ 5

  Sloten en dievenklauwen netjes volgens afspraak gemonteerd.Alles netjes gemonteerd alleen klein haarscheurtje bij een raam.

  0.5 / 10/ 5

  KlantonvriendelijkEen afspraak om 09.30 uur voor informatie over en offerte voor het plaatsen van 6 binnen en een voordeur. Bij onze binnenkomst waren een aantal medewerkers nog aan het koffie drinken. Nadat een van hen vroeg waar we voor gekomen waren werd er letterlijk gezegd:” Loop maar vast naar door dan kom ik er zo aan!” ( nu kom ik niet dagelijks bij Haverkamp dus “ door” is dan wel erg vaag) Wij bleven dan ook beneden in de winkelruimte. Nadat de man die ons zou gaan helpen kennelijk genoeg koffie had gedronken kwam hij bij ons. Nadat ik hem had aangesproken op zijn, voor mij niet acceptabele gedrag ontstond een korte discussie, waarbij hij heel snel tot de conclusie kwam,
  ( woordelijk) “ Dit komt niet meer goed” Met grote verbazing hebben wij uw zaak verlaten.

  NB. Voor uw medewerkers zal het wellicht een dagelijkse kleinigheid zijn. Voor ons echter is het te besteden bedrag (€15.000) voor de binnendeuren en voordeur GEEN dagelijkse uitgave. Overigens ben ik van mening dat de attitude algemeen niet van een te besteden bedrag af mag hangen.
  NB2 Als het tot een afgeronde overeenkomst zou zijn gekomen hadden wij onze tweede investering ( nieuwe kasten slaapkamer)
  Ook via uw bedrijf willen laten verzorgen. Dankzij uw medewerker kunnen we daar op tijd van af zien.

  Reactie van het bedrijfBeste Jos,

  Het is bijzonder spijtig dat u uw bezoek vanochtend zo heeft ervaren, dat is absoluut niet onze bedoeling geweest. Wat ons betreft is er wat miscommunicatie ontstaan, onze excuses daarvoor. Normaliter gaan wij om 09:30 uur open. U was er al wat eerder en omdat de deur al open was voor een andere klant. Uiteraard bent u van harte welkom en hebben we u alvast binnen gelaten.

  Het klopt dat collega’s nog koffie aan het drinken waren, omdat de winkel eigenlijk nog gesloten was. Toen u bij binnenkomst aangaf een afspraak te hebben, is u gevraagd alvast even rond te kijken, zodat een collega snel zijn laatste slok koffie op kon drinken en u al kon helpen.

  Binnen een paar minuten was deze collega klaar om u te woord te staan, maar toen was het volgens u al te laat. Onze excuses voor het ervaren ongemak. Als u ervoor open staat, nodigen we u graag uit voor een nieuwe afspraak, met een bakje koffie van ons, dan starten we graag opnieuw!

  4.5 / 10/ 5

  Geen klachten over de uitvoeringNa mijn reactie op de offerte van de firma Haverkamp en waarin ik opdracht gaf voor het uitvoeren van een deel van de offerte bleef het stil. Pas nadat ik een paar keer had gegebeld is er een afspraak gemaakt. Daarna geen klachten meer.

  4 / 10/ 5

  vakmanschap en correcte offerteGoede voorbereid en deskundig werk en ruimte voor suggesties en vragen van de klant. Keurige en volledige offertes. Betrouwbaar.

  4.5 / 10/ 5

  Zeer professioneel Kast in slaapkamer. Vriendelijk personeel en gaan pas weg als het helemaal in orde is. Ook service achteraf is top

  4.5 / 10/ 5

  Snel en keurig gewerktWe zijn zeer tevreden over de uitvoering van de reparatie.

  5 / 10/ 5

  goede service maar je moet geduld hebbenNa een inbraak in de buurt hebben wij besloten om de beveiliging van ons huis aan te laten passen. De offerte was snel in de bus maar daarna begon het wachten op de benodigde onderdelen en beschikbaar personeel. Gelukkig zijn de werkzaamheden nu achter de rug. De monteurs hebben een en ander keurig opgeleverd en zelfs gestofzuigd.

  5 / 10/ 5

  Uitvoering geheel volgens afspraak en naar tevredenheid!Levering en uitvoering geheel volgens afspraak en naar tevredenheid!

  4 / 10/ 5

  Goed bedrijf. Aan te bevelen.Prima service, ook nadat er iets niet goed was gedaan werd dat keurig opgelost door Jan. Het enige nadeel is dat de wachttijd zo lang is. Ook goede voorlichting gekregen over welk hang en sluitwerk het beste was.
  Mvg Gerda

  4 / 10/ 5

  Goede voorlichting over assortiment, kwaliteit en uit te voeren werkzaamhedenZoals de titel ook vermel: Prima koop voorlichting, tevens voorspelbare planning (vanwege volle agenda).
  Wellicht 1 verbeterpunt: aftersales, navraag doen of nastelwerk nodig is.

  4.5 / 10/ 5

  Blij met de mooie achterdeurIn het bestaande kozijn is een nieuwe deur geplaatst in de stijl van de voordeur, die we al eerder hadden laten vervangen door Haverkamp. Hang-en sluitwerk is overgezet. De deur hangt er goed in en functioneert prima. In verband met de drukte was er een externe timmerman ingehuurd. Ronnie is erg vriendelijk en heeft goed werk geleverd. De eerder afgesproken plaatsingsdatum werd niet gehad in verband met leveringsproblemen. Daar werd goed over gecommuniceerd.

  4 / 10/ 5

  Alles goed gemonteerd en afgewerktktZoals afgesproken is de deur netjes geplaatst, alles sluit goed aan.

  4 / 10/ 5

  VakmanschapKort achter elkaar 2 driepuntssloten kapot. Haverkamp had mooiste met het eerste slot omdat het slot met geen mogelijkheid open wilde. Het is uiteindelijk toch gelukt waarna er snel een tijdelijk slot in gezet werd. Het duurde even voordat er een definitieve oplossing gevonden was. Het tweede slot ging heel vlot en vakkundig.

  5 / 10/ 5

  Doen wat ze beloven. Deur montage was top .
  Vakman had de klus zo geklaard.

  4 / 10/ 5

  Uiteindelijk alles prima geregeld Op wat kleine dingen na, die allemaal netjes zijn opgelost een prima ervaring

  5 / 10/ 5

  Geleverd wat wij wenstenProducten (geluidsisolerende binnendeuren) voldoen. Aardige en nette vakmensen hebben de deuren geplaatst.

  5 / 10/ 5

  Snelle en nette serviceAfspraak voor opmeten was snel gemaakt. Er wordt meegedacht. Je wordt op de hoogte gehouden van de status na bestellen. Het plaatsen van onze kast is netjes gedaan. Heel blij mee!

  5 / 10/ 5

  Hele goede ervaringHeel fijn bedrijf, aardige mensen en laten alles weer netjes schoon achter.
  Zeker een aanrader.

  5 / 10/ 5

  Alles is volgens afspraak prima uitgevoerd.Alles is volgens afspraak uitgevoerd.

  5 / 10/ 5

  Geweldig!!!Professioneel, vriendelijk met veel humor. En prachtige kasten. Dank jullie wel allemaal.

  4.5 / 10/ 5

  Zeer correct in het nakomen van afspraken.De twee werknemers hebben bij mij keurig werk geleverd. Waren prettig en beleefd in de omgang.
  En ik vond het zeer prettig dat met mij vooraf overlegd werd, hoe ik het liefst iets gedaan wilde hebben.
  Ik zal de fa. Haverkamp zonder meer aanbevelen bij derden.

  5 / 10/ 5

  Super tevredenIk heb een prima gesprek gehad waarin de info duidelijk werd.
  Daarna is de bestelling gedaan en de betaling volgens afspraak betaald. De werkzaamheden (plaatsing voordeur) zijn netjes uitgevoerd.

  4 / 10/ 5

  Prima resultaatBij aankoop de gedachte waarom, is er wel interesse in mij als klant?
  Uiteindelijk goede administratieve afhandeling. Men is druk blijkt wel.
  Het afhangen van de deur uitstekend, prima gedaan en netjes gewerkt en klant gericht.

  5 / 10/ 5

  Meer dan tevreden klant!Haverkamp is van begin tot eind de afspraken nagekomen, heeft kundig geadviseerd en goed meegedacht met onze wensen. Personeel is professioneel, aardig en meedenkend. Eindresultaat was meer dan prima waardoor we besloten hebben nog een tweede aankoop (deur) bij Haverkamp te doen.

  4.5 / 10/ 5

  Prettig persoonlijk contact, goede communicatie met daarna passende goede service.Wij hebben de afgelopen jaren al diverse werkzaamheden door Haverkamp laten uitvoeren. Overkoepelende noemer is fijn persoonlijk contact, goede communicatie wanneer nodig en een passend goede service met mooi eindresultaat.

  Afspraak is afspraak en de slogan 'sterk in maatwerk' past hen wel.

  5 / 10/ 5

  Levertijd was lang maar de ervaring prima!Exact volgens de leveringsafspraken werden de opdekdeuren geleverd, ingemeten en gemonteerd.
  Keurig vriendelijke monteur.

  5 / 10/ 5

  Vakmanschap heeft Haverkamp hoog staan!Keurig maatwerk geleverd, fantastisch! Vakmanschap is een breed gedragen begrip. Haverkamp maakt het waar!

  5 / 10/ 5

  Mooie deuren laten plaatsenPrachtige deuren laten plaatsen! Afgelopen jaar in de winkel geweest en goed geholpen door een medewerker. Veel technische kennis en in detail uitgelegd hoe het traject eruit zou komen te zien. De levertijd was wel erg lang. De montagedatum is hierdoor nog een keer doorgeschoven. Maar in deze tijd gebeurd dit bij heel veel bedrijven en hier kan Haverkamp niks aan doen. Montage ook goed verlopen! We komen hier nog eens terug!

  5 / 10/ 5

  Goed en snel werk verrichtDeur zit er mooi in

  Tocht gelukkig niet meer.

  Sluit goed.

  4 / 10/ 5

  Zeer tevreden over eindresultaat.Helaas ging door een misverstand de bestelling niet goed. Maar toen de bestelling goed was en de levertijd voorbij was werd de deur perfect geplaatst door de monteur. Alles werd netjes opgeruimd.
  En zijn we zeer tevreden.

  3.5 / 10/ 5

  Goed werk en goede communicatie Duidelijke communicatie, goede service, vriendelijke mensen, goede kwaliteit

  5 / 10/ 5

  PrimaNetjes gewerkt en keurig opgeruimd.

  5 / 10/ 5

  deskundig in maatwerkGoed meegedacht en degelijk advies gekregen in de mogelijkheden m.b.t. onze wensen voor een kastenwand.
  We hebben een praktische, mooie en functionele kast.
  Ter plekke ingemeten en keurig gemonteerd.
  We zijn tevreden met de service en het resultaat.

  5 / 10/ 5

  Fijn contact en snelle serviceTijdens het offerte proces werden er de juiste vragen gesteld met betrekking tot het vervangen van de sloten.

  De prijs was scherp en de service was goed en snel.

  Tijdens de installatie heeft de timmerman hard gewerkt om het zorgvuldig en netjes op orde te krijgen. Hij levert vakwerk en neemt de tijd om het goed te doen. Werkt door tot de sloten goed sluiten.

  4 / 10/ 5

  Goed product, communicatie kon beterGeen klachten over het product en de plaatsing. Vakwerk.

  Wel wat miscommunicatie over wat er wel en niet onder het plaatsen valt. Uiteindelijk wel netjes opgelost.

  4.5 / 10/ 5

  Goede voorlichting en begeleidingNa een mislukte deal bij een ander bedrijf, ging het prima en snel bij Haverkamp.
  Natuurlijk was de lange levertijd een probleem, maar de snel doorgegeven data van levering en montage maakten veel goed en werden ook zo uitgevoerd.

  3.5 / 10/ 5

  Goed kundig advies en montage Goed advies, levering ivm Corona duurde wel lang . Montage vlot en vakkundig, helaas 1 deur die de verkeerde kant op draaide maar is opnieuw besteld en daarna alsnog correct geplaatst.

  4.5 / 10/ 5

  Super vakkundige mensen, goed werk geleverd.Super blij met de service van Haverkamp. Eerst een kast op maat en recent een schuifdeur. Er is goed meegedacht, we zijn goed op de hoogte gehouden en er is vakkundig werk geleverd.

  Afgelopen weekend hadden we verjaardag en alle mensen waren vol van de mooie deur. Hij past perfect in ons huis.
  Haverkamp zullen wij zeker aanraden bij andere mensen.

  5 / 10/ 5

  UitstekendVriendelijk geholpen in de winkel.En voordeur vakkundig geplaatst.

  5 / 10/ 5

  Fijne mensen die vakkundig zijnDe deur is goed geplaatst door een goed team vakkmensen

  5 / 10/ 5

  Kastdeur is prima gplaatst!Nadat er bij de 1e bestelling van de deur iets misging is vervolgens alles zeer goed verlopen. De deur arriveerde ruim op tijd en de plaatsing verliep volgens planning. De deur werd snel en zorgvuldig geplaatst en er werd heel netjes gewerkt. Mijn complimenten!

  4 / 10/ 5

  Prettig en ongedwongenHet uit zoeken van onze schuifdeuren ging ondanks het in de corona tijd was zeer prettig nadat er een afspraak gemaakt was.
  Een afspraak maken voor een advies gesprek is aan te raden.
  Na het inmeten werd een duidelijke offerte opgesteld en kon de plaatsing geplant worden.
  Na even wachten zijn wij zeer blij met het resultaat.
  Het plaatsen verliep ook zonder problemen en alles was ook netjes opgeruimd.