HBK in Eindhoven

Transport

Foto en Video (11)

Bekijk alles

Beschrijving

Sinds 1999 verzorgen wij voor verschillende bedrijven en particulieren naar volle tevredenheid bedrijfs- en koeriersdiensten. Voor vrijwel alle facilitaire en logistieke vraagstukken hebben wij een passende oplossing.
Door to door delivery:
Hierbij kunt U zeker zijn dat de zending die we bij U laden rechtstreeks bij de door U opgegeven bestemming word afgeleverd. Wij kunnen dan ook bij aanvang van de rit zeer nauwkeurig aangeven wanneer de zending word afgeleverd.
Value added transport:
Hierbij bieden wij niet alleen een vlekkeloos transport aan maar ook extra service. Hierbij kunt U denken aan inhuizen en/of montage van uw goederen of het uitpakken en plaatsen van uw apparatuur en het retour nemen van emballage. Wij willen hiermee de diensten van uw organisatie uitbreiden en uw klanten daarmee van dienst zijn
Deliver in person:
Hierbij garanderen wij dat we uw zending persoonlijk afgeven aan de gewenste persoon die U voor ogen hebt. Na het tekenen van de vrachtbrief kunnen wij U telefonisch op de hoogte stellen of indien gewenst een afbeelding van de vrachtbrief doormailen of appen
Track & trace:
Onze voertuigen zijn voorzien van track & trace zodat wij ten alle tijden weten te vertellen waar uw zending zich bevind. Dit geld voor heel Europa.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven

Werkgebied

  • Internationaal,
  • Nationaal

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst