HD Solar - Solar Systemen Someren in Someren

Zonne-energie

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 377 beoordelingen

377 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

HD Solar - Solar Systemen Someren

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 377 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Zeer tevredenGoede en snelle service

  5 / 10/ 5

  Professioneel, pro actief en snel3 monteurs en 1 elektriciën stonden 's ochtends bij mij. Ik kon nog net met mijn ogen knipperen en toen lagen de panelen al op het dak. De elektricien kon aan de slag om alles aan te sluiten. Er bleek iets niet veilig aangesloten en dit werd meteen gemeld, geadviseerd hoe op te lossen en opgelost!
  Ook de btw-teruggave werd anders een ook dit werd direct geregeld. Ik hoefde niks te vragen, het werd gewoon opgelost. Super bedankt voor de geweldige service!

  5 / 10/ 5

  Betrouwbaar en vakkundigHDSolar een betrouwbaar bedrijf met vakkundige gekwalificeerde medewerkers. Prima prijs kwaliteitsverhouding. Daarnaast een adequate service. Ik beveel eenieder dit bedrijf aan.
  Dit bedrijf komt niet voor niets uit de aanbeveling van het energiehuis.

  5 / 10/ 5

  Alles tot in de puntjes geregeld!Volledig ontzorgd vanaf het eerste gesprek tot en met de levering en installatie van de zonnepanelen. In één woord TOP!

  5 / 10/ 5

  uitstekende service en betaalbare kwaliteitOnze zonnepanelen waren twee jaar geleden gelegd door HD Solar, tot onze grote tevredenheid. Helaas bleek onlangs dat de schilder niet meer bij de dakkapel kon, omdat twee zonnepanelen in de weg lagen. HD Solar stond meteen met hulp ter beschikking en heeft de zonnepanelen verplaatst voor een redelijke prijs. Alles werkt weer goed, wij zijn zeer tevreden.

  5 / 10/ 5

  Fijne, klantvriendelijke en hard werkende mannen!Meteen een goede klik en voelde vertrouwd. Snel aan de slag en mooi op tijd klaar.

  5 / 10/ 5

  Vakwerk en netjes afgeleverd.Vriendelijke monteurs werken snel en netjes, prima aanrader. Top gewekt!!

  5 / 10/ 5

  Goede en snelle serviceNadat we door het opvragen en vergelijken van een aantal offertes voor HD Solar hadden gekozen is het plaatsen van zonnepanelen bij ons huis (garagedak en platte dak van de aanbouw) in een snel tempo gerealiseerd.

  Het huisbezoek van één van de mensen van HD Solar hebben we als prettig, constructief en informatief ervaren. We hadden daarna het overduidelijke gevoel dat we de juiste keuze hebben gemaakt bij het kiezen voor HD Solar.
  Binnen enkele maanden zijn de zonnepanelen geplaatst en geïnstalleerd. Dit was in een korte tijd gerealiseerd en meteen vanaf dat moment was alles ook werkzaam. Ook een vraag daarna werd meteen beantwoord en er werd op basis van die vraag ook zeer snel gehandeld.

  5 / 10/ 5

  Goede voorlichting, perfecte uitvoeringDoor vakbekwame mannen geplaatst.
  Zowel panelen als de elektrische installatie.
  TOP!!

  5 / 10/ 5

  Goed werk geleverdKlus was snel geklaard nette jongens helemaal top

  4.5 / 10/ 5

  Geweldige service Heel erg vriendelijke mensen,
  Alles wordt voor je geregeld, geweldig.

  5 / 10/ 5

  Alles zeer correctVan intakegesprek tot en met het plaatsten 100% correct. Fijn personeel!

  4.5 / 10/ 5

  Snelle en correcte afhandeling HDSolar biedt zelf aan om langs te komen voor een gesprek, bespreekt de mogelijkheden en er kan, zonder enige verplichting, een montage afspraak gemaakt worden.

  4.5 / 10/ 5

  Goede voorlichting en prima uitvoeringAllereerst zijn we uitgebreid geïnformeerd. Hierna snel de offerte ontvangen. De uitvoering ging snel en keurig. We zijn zeer tevreden.

  5 / 10/ 5

  Uitstekend vakwerk Uitstekend vakwerk

  5 / 10/ 5

  UitstekendVoorlichtingsgesprek zeer prettig zonder iets op te dringen.
  Plaatsen en aansluiten zonnepanelen netjes, net en vriendelijk personeel. Installateur netjes stof opgezogen.

  5 / 10/ 5

  Werken zeer netjes en serieus Zeer goed no nonsens bedrijf wat voor een redelijke prijs alleen de dingen verkoopt die je nodig hebt. Eerlijke scherpe duidelijke offerte. De werkzaamheden worden op een goede nette manier uitgevoerd en niet op de snelste makkelijkste manier. Ze doen ook niet moeilijk als ze daar kleine aanpassingen voor moeten doen. We zijn zeer tevreden over het resultaat.

  4 / 10/ 5

  Zeer aardige deskundige medewerkers.met zorg hebben ze de zonnepanelen op ons garage dak gelegd om beschadigingen aan het dakleer te voorkomen.
  Klantvriendelijk en zeer snel qua uitvoeren werkzaamheden.

  5 / 10/ 5

  TOP SERVICE!In april 2021 vrijblijvend een afspraak gemaakt om te kijken of we et zonnepanelen wilde/konden plaatsen. Met de offertes van andere (online) aanbieders in de hand. In Juni zijn de zonnepanelen geplaats door HD-Solar. Prijs kwaliteit en de manier van werken spraken ons zeer aan. We raden dit bedrijf aan, zeker in de regio's Limburg en Brabant.. Lokaal en direct bereikbaar, laat de zon maar schijnen.

  4.5 / 10/ 5

  HD Solar is betrouwbaar en komt afspraken naKlant vriendelijk, betrouwbaar en komt afspraken na
  Professioneel bedrijf

  5 / 10/ 5

  Een eerlijke leverancier die doet wat hij zegt.Een goede uitleg van wat er gaat gebeuren. Erg precies in het werk en een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Echt een aanrader.

  5 / 10/ 5

  Perfect geinstalleerd en geheel volgens afspraakBij het intake gesprek een goed advies gekregen m.b.t de verschillende types zonnepanelen en converters. Vervolgens is het geheel perfect geinstalleerd. Op de dag van installatie exact om 7:30 uur begonnen en s'middags gaf de electriceitsmeter al een negatief verbruik aan.
  Kortom zeer tevreden over dit bedrijf waar je gerust mee in zee kunt gaan.

  5 / 10/ 5

  Fijn bedrijf met goed adviesGoede ervaringen, bedrijf maakt een solide indruk vanaf het eerste moment en maakt dit ook waar.
  Alle vragen worden snel en netjes beantwoord zonder valse beloftes. De verkoper weet goed waar het over gaat en blijft ook na het moment van opdracht bereikbaar voor vragen.
  Offertes zijn duidelijk en overzichtelijk.
  Installatie verliep vlot en alles werkt prima.
  Wij zijn dik tevreden!
  We zouden alleen wat meer zon wensen…

  4 / 10/ 5

  Ben dik tevreden.Een bedrijf dat de afspraak nakomt en een elektricien die die alles ondanks meer werk, keurig afwerkt. Dit bedrijf is aan te bevelen. Hartelijk dank en veel succes.

  5 / 10/ 5

  prima bedrijfScherpe prijs. Klantvriendelijk. Denken mee. komen afspraken na.

  5 / 10/ 5

  Alles oké geregeldDuidelijk alles aangegeven en ook uitgevoerd.
  Top dat je de tijd krijgt om te betalen en niet meteen op dezelfde dag.

  5 / 10/ 5

  Goed bedrijf met kundige en vriendelijke medewerkersGoede voorlichting en vakkundige uitvoering van het leggen en aansluiten van de zonnepanelen.
  Hulp bij alle bijkomende zaken

  5 / 10/ 5

  zeer tevredennetjes en vakkundig aangelegd ook goed overleg gehad met de elektromonteur wat de beste oplossing was zeer tevreden

  5 / 10/ 5

  UitstekendAlles positief

  5 / 10/ 5

  Netjes en vakkundig opgeleverdDe specialisten van HD Solar zijn bij ons komen kijken om zo een passende offerte te kunnen aanbieden. Ze denken goed mee en zijn zo tot een scherpe offerte gekomen. Op de dag van installatie waren ze op de afgesproken tijd aanwezig en ze zijn direct begonnen met de installatie. Even later arriveerde de elektricien die de aansluiting op de meterkast en de omvormer geplaatst heeft. Binnen een halve dag was alles "up and running".

  Super werk geleverd!!

  4.5 / 10/ 5

  Netjes en volgens afspraakVanaf offerte tot en met de installatie is alles volgens afspraak verlopen. Fijne medewerkers van het uitvoeringsteam. Bedankt mannen, laat de zon maar schijnen!

  5 / 10/ 5

  topperfect verzorgd

  5 / 10/ 5

  Voor de volle 100% tevreden over advisering en uitvoering.Geweldig advies bij het bekijken van de mogelijkheden en positief meedenken met de wensen van ons.

  De uitvoering verliep vlekkeloos en zijn uiterst tevreden over de plaatsing en de aansluitingen op het net.

  En dikke pluim voor HD Solar en vooral de medewerkers.

  TOP!

  5 / 10/ 5

  Super goed geregeld!Vanaf het maken van de afspraak voor een vrijblijvende offerte tot aan het plaatsen van de panelen netjes geholpen.
  De eerste kennismaking verliep goed. Zonder enige verplichting voelde het meteen goed. We kregen volgens afspraak de offerte toegestuurd. Na goedkeuring zijn we snel benadert om een datum te plannen voor de plaatsing. De mannen die alles op het dak hebben geplaatst en de elektricien waren vriendelijk en hebben net werk afgeleverd. Kortom niks op aan te merken!!

  5 / 10/ 5

  geweldigPrecies op de afgesproken tijd waren de monteurs er.
  De elektricien hebben goed werk geleverd.
  En alles duidelijk uitgelegd.

  5 / 10/ 5

  Betrouwbaar en zeer klantvriendelijkHD Solar doet wat t beloofd en zelfs dat extra stapje meer indien nodig.
  Een prima prijs en daarbovenop nog een perfecte service.
  Een aanrader.

  5 / 10/ 5

  fijn en betrouwbaar bedrijf snel dak waterdicht gemaakt toen wij het nodig hadden voor een indak systeem.

  panelen vakkundig gelegd en krijgt goede tips wat betreft aansluitingen dakpannen voor een mooi geheel.

  telefonisch ook goed bereikbaar en reageren ook snel als er iets voorvalt.

  dus een bedrijf wat ik zeker aan zou raden voor een ov systeem.

  4.5 / 10/ 5

  alles perfect geregeldAlles is prima verlopen van de uitleg tot het plaatsen van de panelen

  voor mij zijn het echte vakmensen .deze firma raad ik zeker aan.

  5 / 10/ 5

  Netjes en snel geregeldIk had bij verschillende partijen offertes opgevraagd en HD solar was duidelijk goedkoper voor de Solaredge oplossing die ik wilde. Daarbij zorgde de positieve feedback op deze site dat ik snel mijn keuze gemaakt had.

  Maandag kwam het installatieteam keurig op tijd en heeft snel, maar vooral ook netjes alles geïnstalleerd! Verder is de administratieve afhandeling door HD Solar ook uitermate snel en soepel verlopen.

  4.5 / 10/ 5

  super netjes en goed erg leuk team dat erg ervaren is en super snel werkt

  alles netjes afgehandeld en al het afval meegenomen

  alles netjes uitgelegd en duidelijkheid gegeven over de nieuwe pv installatie.

  niet de goedkoopste maar zeker de beste om te hebben kwa afspraken en leveringen

  5 / 10/ 5

  Prima ervaringVan advies, verkoper, montage (eea bleek niet precies te passen, direct opgelost), tot electricien, vlekkeloze ervaring.

  4.5 / 10/ 5

  superfijn bedrijf, vriendelijk personeel. alles netjes geïnstalleerd.
  we hadden wat problemen met het wifi bereik maar dit hebben ze ook netjes opgelost

  4.5 / 10/ 5

  Vakkundige en snelle installatie.Vriendelijke en vakkundige monteurs die de zonnepanelen netjes en snel monteren.

  5 / 10/ 5

  Top bedrijfGisteren bij ons zonnepanelen geïnstalleerd. Vriendelijke deskundige monteurs. Alles is goed geregeld bij dit bedrijf van offerte tot oplevering. Telefonisch goed bereikbaar en komen afspraken na.
  Zeer zeker een aanrader.

  4 / 10/ 5

  Goede levering en verzorgingGoede levering, aanbeveling goed en meedenken ter plekke ook goed.

  Qua communicatie wat misverstanden geweest. Maar allemaal netjes opgelost door HD Solar.

  Zou ze zeker aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  Goed ervaring met HD Solar SomerenZe kwamen op de afgesproken tijd, de 20 zonnepanelen zijn goed en netjes gemonteerd op ons dak van de loods. Ook zeer tevreden over het maken van de elektra.

  Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

  4.5 / 10/ 5

  Top geregeld Van offerte tot installatie prima geregeld. Duidelijke uitleg en uitvoering conform gemaakte afspraak. Ook opvolging na installatie helemaal goed.

  5 / 10/ 5

  Zeer goed Al met het voor gesprek een goed gevoel

  Monteur vriendelijke ook de de heren van de elektra

  Een woord GOED

  5 / 10/ 5

  Erg positiefVanaf het eerste contact heb ik het gevoel dat HD Solar een klantvriendelijk bedrijf is. Ze geven goede adviezen en de levering en plaatsing van de installatie verliep vlekkeloos. Erg vriendelijke, klantgerichte en kundige medewerkers. Een verademing in het land van de jongens van het snelle geld. Een aanrader.

  5 / 10/ 5

  Scherpe prijs en komen de afspraken na!Betrouwbare partij met scherpe prijs.