Hekkers & v/h Spijker Antiek Restauratie in Wilp

Restauratie kunstobjecten en antiquiteiten

Hekkers & v/h Spijker Antiek Restauratie

Foto en Video (19)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Hekkers & van t Spijker is in 1922 opgericht in Deventer en wij zijn gespecialiseerd in het restaureren van antieke meubelen en het maken van meubelen op maat. Sinds 2006 zijn wij gevestigd in Posterenk in het hart van de stedendriehoek Deventer, Zutphen en Apeldoorn. Door deze gunstige ligging en het ruim opgezette en goed ingerichte pand hebben wij ons vakgebied met een derde specialisatie kunnen uitbouwen en dat is het restaureren van kerkinterieurs.

Wat wordt er zoal gerestaureerd bij Hekkers & van t Spijker? Vooral 17e en 18e eeuwse meubelen en alles wat nog meer van hout is. Van particulieren, stichtingen, musea, kerken, overheidsinstellingen, Algemene Rekenkamer, liefhebbers van oldtimers (vooral de houten Bugatti en Jaguar interieurs zijn een gewild reparatie object), landgoederen en van iedereen die waarde hecht aan een verweerd of beschadigd stuk antiek, verteld Tonnie. Het kan ons niet kapot genoeg zijn. Als we een stuk hebben opgehaald, gaan we eerst met zn drieën in overleg om te zien hoe we het gaan aanpakken. De potten beenderlijm, of huidenlijm, de belangrijkste ingrediënten voor de restauratie, zijn bij ons niet aan te slepen. Ik kan je wel vertellen dat we het gerestaureerd stuk na maanden, met tranen in de ogen, terug brengen. Je gaat ervan houden, snap je?

Onderhoudsplan:

Heeft U in de afgelopen jaren Uw meubel in de was gezet? Heeft U in de afgelopen jaren ervoor gekozen Uw meubel bij ons te laten restaureren of staat U wellicht op het punt om die keuze te maken? Er zijn steeds meer mensen die het moeilijk vinden of er de tijd niet voor hebben om de meubels op de juiste manier bij te houden. Diverse klanten hebben ons dan ook benaderd met het verzoek hun meubels door ons te laten onderhouden

Dit is voor ons een reden om U attent te maken op de mogelijkheid gebruik te maken van een onderhoudsplan.

Dit houdt in dat wij op afspraak één keer per jaar Uw meubelen bij U thuis vakkundig in de was zetten en het meubel controleren op mogelijke gebreken. Een meubel blijft net als andere gebruiksvoorwerpen Uw aandacht nodig hebben.

Wilt U gebruik maken van het onderhoudsplan dan wel nadere informatie willen hebben kunt U middels de website via het contactformulier informatie aanvragen en wij nemen dan contact met U op.

Overige informatie

Specialiteiten

  • 17e en 18e eeuwse meubelen,
  • houten bugatti,
  • jaguar interieurs,
  • maken meubelen op maat,
  • restaureren antieke meubelen

Service

  • onderhoudsplan

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren Parkeren op terrein
  • Afstand tot openbaar vervoer Minder dan 5 minuten lopen
  • Bereikbaarheid op minder dan 5 min. de bushalte Wilper Korenmolen

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst

plaats als eerste een review