Hessel Hairfashion in Leek

Kapper

Hessel Hairfashion

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor kapper in de buurt

Foto en Video (1)

Beschrijving

Wij staan voor passie voor het vak, vertrouwen en aandacht voor de klant, zo luidt de slogan van Hessel Hairfashion in Leek. Aandacht voor de klant vertaalt zich ook in het blijven vernieuwen. Dat was voor Hessel Bergsma, eigenaar van Hessel Hairfashion, dan ook één van de redenen om zijn zaak onlangs aan een grondige metamorfose te onderwerpen. "Samen met architect Peter van Dam ben ik aan de tafel gaan zitten om een nieuw interieur op te stellen. En dat is wat mij betreft goed gelukt want we staan er weer fris en fruitig op. Het plafond en de verlichting is goed aangepakt waardoor het hele interieur nu een stuk mooier uitkomt." Niet alleen het interieur is aangepakt ook heeft Hessel Hairfashion met het product lllumina Colour Service een product in handen waarmee de kwaliteit van de kapperszaak blijft gewaarborgd.

"lllumina is een innovatieve en creatieve manier van kleuren. Het is een zeer milde kleuring waarvan het resultaat transparanter is en de glans een aanblik heeft als de schittering van een diamant." "Ondanks dat lllumina een premium kleurservice is en dus iets duurder is dan de andere kleuringen, kiezen onze klanten er graag voor. Ik heb gemerkt dat klanten best bereid zijn om iets meer te betalen voor een premium product. Een klant vertelde dat ze na het wassen eigenlijk geen conditioner meer hoeft te gebruiken, omdat haar haren zo ontzettend zacht zijn geworden. En dat is natuurlijk mooi om te horen", aldus een trotse Hessel.

"Color.id is nieuw en hierdoor kunnen wij verschillende kleuren zonder folies inzetten zonder dat de kleuren in elkaar overlopen. Hierdoor kunnen wij voor elke klant een gepersionaliseerde kleuring maken."

Overige informatie

Specialisatie

  • Metamorfose,
  • Wassen

Merken

  • American Crew

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst