Het Geboorte-atelier Verloskundigenpraktijk in Almere

Verloskundige

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 386 beoordelingen

386 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Het Geboorte-atelier Verloskundigenpraktijk

Foto en Video (5)

Bekijk alles

Beschrijving

Het Geboorte-atelier is een kleinschalige vrijgevestigde verloskundigenpraktijk in Nobelhorst, Almere Stad en Almere Buiten. Onze praktijk bestaat uit 4 verloskundigen.
Ons doel is om je op een persoonlijke manier te begeleiden door de zwangerschap, bevalling en kraambed heen.
Wij begeleiden op een persoonlijke manier zwangeren vrouwen. Verder begeleiden we als verloskundigen zowel thuis- als poliklinische bevallingen. Wij kunnen ook zorg dragen voor je kraambed. Dit geldt ook als je onder controle bent bij de gyneacoloog.
Je kunt je aanmelden via het telefonisch spreekuur of email.

Overige informatie

Doelgroep

 • echo, verloskunde, verloskundigen,
 • Particulieren

Diensten

 • verloskundigen zorg en echoscopie

Specialiteiten

 • verloskundige echoscopie

Webshop

 • Nee

Service

 • 24-uurs service,
 • Alleen op afspraak,
 • Babyruimte / verschoontafel,
 • Bevalling,
 • bevallingsbegeleiding,
 • BIG geregistreerd,
 • BIG registratie,
 • Branche organisatie,
 • echo,
 • Geen voorrijkosten,
 • Kinderwens,
 • knov,
 • KNOV,
 • Kraambed,
 • Kwaliteitsregister,
 • Overig,
 • Reserveren verplicht,
 • Vakvereniging,
 • verloskundigen,
 • verloskundigenzorg,
 • Via een verzekering,
 • Zwangerschap,
 • zwangerschapsbegeleiding

Toegankelijkheid

 • Begane grond,
 • Gehandicaptenparkeerplaats,
 • Rolstoeltoilet,
 • Toegankelijk voor rolstoelen

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang
 • Parkeren gratis
 • Afstand tot openbaar vervoer Minder dan 5 minuten lopen

Betalingsmogelijkheden

 • Contant

 • Via een verzekering

Aangesloten bij / Certificering

 • Vakvereniging KNOV
 • Branche organisatie Kwaliteitsregister, knov
 • Overig BIG geregistreerd, BIG registratie

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 386 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Hele fijne begeleiding. Fijne verloskundigen, ga zo door!

  5 / 10/ 5

  Ontzettende warme en kundige begeleiding tijdens de zwangerschap, bevallling en daarnaDe verloskundigen van het geboorte-atelier zijn ontzettende warme, betrokken, rustige dames met ontzettend veel kennis en die voor al hun cliënten echt de tijd nemen en heel erg meedenken. Ze hebben allemaal een ontzettende passie voor hun werk. Niks is te gek! Mijn ervaring is super goed en zelfs de nazorg na de bevalling is top!

  5 / 10/ 5

  Een heel fijn, warm, betrokken en deskundig verloskundigenpraktijk! Ik heb mij tijdens alle controles heel prettig gevoeld. Alle verloskundigen waren warm, liefdevol en geïnteresseerd. Er werd goed naar mij geluisterd en ik voelde mij erg gehoord.

  5 / 10/ 5

  Ontzettend blij met de verloskundigen en de zorg!Ontzettend blij met de verloskundigen en de zorg!

  4 / 10/ 5

  Ik heb het als positief ervaren. Mijn ervaring met het geboorte atelier heb ik als positief ervaren. Ik voelde me de korte periode dat ik door jullie gezien werd, serieus genomen en dat voelde goed aan. Echter heb ik wel een feedback puntje, er werd mij verteld dat ik ijzer toegediend zou krijgen in het ziekenhuis. Dit zou een prikje moeten zijn maar bleek dat ik aan het infuus moest blijven. Op zich geen probleem maar zou fijn zijn als dit van tevoren goed verteld zou worden zodat ik me erop voor kon bereiden.

  5 / 10/ 5

  UitstekendIk heb voor mijn eerste zwangerschap gekozen voor de verloskundige van het Geboorte Atelier. Ik ben zeer tevreden over deze verloskundige. Ik ben zeer goed begeleid, zowel tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling als na de bevalling .

  4.5 / 10/ 5

  Very good experienceAttention to detail, very responsive, wonderful experience. Thank you Het Geboorte Ateljier

  5 / 10/ 5

  Uitstekende zorgHet proces van begin tot eindcijfer geweldig. Zeer warm en professioneel.

  5 / 10/ 5

  Fijne en persoonlijke zorg.De verloskundigen erg prettig in de omgang,veel ervaring en leuke lieve meiden.

  5 / 10/ 5

  Super fijne verloskundige praktijk!Dachten goed met ons mee naar aanleiding van zorgen/problemen van vorige zwangerschap, hele fijne begeleiding tijdens de thuisbevalling die ik zo graag wilde, prettig dat ze meegingen naar het ziekenhuis toen ik plots met de ambulance mee moest, goede communicatie over de Corona maatregelen en ze deden er alles aan om het ondanks al die maatregelen een zo prettig mogelijke ervaring te laten zijn.

  5 / 10/ 5

  SUPER!Ontzettend blij met de lieve dames van het Geboorte Atelier. Ze hebben mij nu bij twee zwangerschappen heel fijn begeleid. Absoluut een aanrader.

  5 / 10/ 5

  Vriendelijke en betrokken verloskundigenAlle verloskundigen in de praktijk heb ik als zeer vriendelijk en betrokken ervaren. Tijdens deze vreemde tijd met corona werden we heel goed op de hoogte gehouden over de nieuwe richtlijnen en hebben ze geprobeerd om de zorg zo goed mogelijk voort te zetten.
  Tijdens de bevalling ben ik ook goed begeleidt door de verloskundige in opleiding!
  Mocht het ons gegund zijn om nog een kindje te krijgen in de toekomst dan kom ik zeker terug bij het Geboorte atelier.

  5 / 10/ 5

  Zeer tevreden, zeer lieve en vakbekwaam personeelIk heb met mijn vorige zwangerschap ook bij het geboorte atelier gelopen en was toen zeer tevreden, dus nu ook weer bij het geboorte atelier aangemeld voor mijn 2e zwangerschap.

  Ondanks de rare tijd met corona , altijd goeie duidelijke informatie gehad. Verloskundige met geduld en altijd even vriendelijk en lief, en denken altijd met je mee.
  Zeer goeie ervaring gehad en zeker aan te raden.

  5 / 10/ 5

  Deskundig en heel meelevend!! Super goed geholpen door verloskundige in opleiding onder supervisie van een ervaren verloskundige. Heel deskundig. Zeer meelevend!!! Toppers. Heel hartelijk bedankt voor jullie rust, maar zeker ook heel duidelijk en adequaat wanneer het er op aankomt.

  4.5 / 10/ 5

  ComfortabelSuper lieve verloskundige. Voelde mij direct op mijn gemak. Erg blij met mijn keuze voor dit praktijk! Aanrader.

  5 / 10/ 5

  The patient It was the best care as I could wish. Very friendly, and, helpful midwives. With any problem and question they will always help and are available to the patient. They have a big knowledge and experience.

  5 / 10/ 5

  Absoluut een onvergetelijke ervaring met uitstekende zorg!De snelheid waarmee Rochelle op mijn telefoontje heeft gereageerd en gelijk naar mij toe is gereden, heeft ervoor gezorgd dat ik zorgeloos thuis kon bevallen. Vervolgens heeft zij mij met al haar rust en steun, uitstekend tijdens de bevalling begeleid. Eveneens, de goede nazorg ben ik erg van te spreken. Heel bezorgd en vol met medeleven. Ondanks dat het tijdens deze crisisperiode voornamelijk telefonische afspraken/overleg waren, voelde ik veel liefde. Ik wil Het Geboorte Atelier hierbij nogmaals bedanken voor alle zorg die jullie mij hebben geboden. Jullie zijn toppers!

  5 / 10/ 5

  Top zorgDit was mijn tweede zwangerschap waarbij in begeleid ben door het geboorteatelier. Altijd super zorg, proffesioneel en iedereen neemt altijd ruim de tijd voor je. Met ruim 39 weken thuis bevallen en ook tijdens de bevalling was de begeleiding weer super. Ik kan iedereen het geboorte atelier aanraden, je voelt je er direct op je gemak!!!

  5 / 10/ 5

  Vol vertrouwen mijn zwangerschap doorIk heb een moeizame zwangerschap gehad. Een hoop lichamelijke kwalen en daar kwam de stress van mijn werkgever die mij onder druk bleef zetten bij.
  Jullie hebben altijd mij bijgestaan. Bleven advies geven.

  Ik ben er vol vertrouwen doorheen gekomen.

  5 / 10/ 5

  Bijzonder goed bevallen. Erg vriendelijke verloskundigen.
  Denken erg met je mee, en er wordt naar je geluisterd.

  Profesioneel in hun werk.

  Je wordt niet behandeld als een nummer, maar als een zwangere vrouw.

  5 / 10/ 5

  Kort maar intensiefIk ben overgestapt rond week 25, maar al snel nam het ziekenhuis de controles over. Ook na mijn bevalling waren de dames aanspreekbaar. Toch heb ik deze korte periode een goede indruk gekregen en zal dit zeker onthouden bij een volgende zwangerschap. Ik zal Het Geboorte-atelier zeker aanraden bij anderen.

  4.5 / 10/ 5

  Hele leuke verloskundigen allemaal!Hele leuke praktijk met leuke meiden! Luisteren goed naar je, nemen de tijd voor je. En maken de mooiste echos op de praktijk.

  5 / 10/ 5

  Empatisch, begripvol en positieve ingesteldIk heb mijn periode bij de geboorte atelier zo positief ervaren. Ik heb me altijd gehoord gevoeld door de verloskudingen van de geboorte-atelier. Hierbij wil ik ze nogmaals bedanken.

  4.5 / 10/ 5

  Fijne en vakkundige medewerkers Ik heb de begeleiding en zorg door het geboorte atelier erg prettig ervaren. Tijdens de zwangerschap heb ik bijna het hele team ontmoet en goede gesprekken en controles gehad. De echo’s waren ook top!
  Toen ik medisch werd was het geboorte atelier nog steeds betrokken bij de zwangerschap. Het is fijn om op jullie terug te kunnen vallen. Na de zwangerschap ben ik ook goed begeleid,

  5 / 10/ 5

  Professioneel en betrokkenWij zijn door een verhuizing aan het einde van mijn zwangerschap overgestapt naar het geboorteatelier. Toch voelde het meteen vertrouwd.

  5 / 10/ 5

  Een tijd om nooit te vergeten. Vanaf het begin tot het einde hebben wij goede zorg ervaren. Er werd naar ons geluisterd en meegedacht over bepaalde situaties. De bevalling is perfect begeleid, en de nazorg is ook perfect.

  5 / 10/ 5

  Erg fijn!Fijne begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Het geboorte atelier was altijd laagdrempelig bereikbaar voor al
  mijn vragen. Ook erg fijn dat zij goed mee dachten met mijn wensen en mijn zorgen. Pakte tijdens de bevalling goed door wat mij ook veel rust gaf. Ik zal bij een volgende zwangerschap zeker weer begeleid willen worden door het geboorte atelier.

  4.5 / 10/ 5

  Deskundig en met een persoonlijke touch!De meiden van het geboorteatelier vind ik erg hartelijk en zorgzaam. Ze bekommeren zich om je en denken altijd met je mee. Wij hebben onze zwangerschap en de begeleiding als erg waardevol en fijn ervaren.

  Bij een eventuele volgende zwangerschap kiezen wij dan ook weer voor het geboorteatelier.

  4 / 10/ 5

  Fantastische lieve verloskundigen! Ze hebben mij tijdens mijn zwangerschap en bevalling erdoor heen gesleept!

  5 / 10/ 5

  Allemaal top meiden! Vanaf het begin tot het einde goed begeleid. Tijdens de controles vaak dezelfde verloskundige gehad terwijl bij mijn bevalling een andere verloskundige die ik maar 1 keer heb gezien. Maar tijdens al de controles en mijn bevalling heb het als super kundig en vertrouwd ervaren.

  Mocht er ooit een 3de kindje mogen komen dan komen wij zeker terug bij Het Geboorte atelier.

  4 / 10/ 5

  Fijne, betrouwbare, betrokken verloskundigeTot de bevalling ben ik onder controle geweest bij het geboorte atelier. Ik ben erg goed geholpen en ook de nazorg na mijn bevalling in het ziekenhuis was prima in orde.

  5 / 10/ 5

  De juiste begeleiding en zorg geleverd op wens en behoefteDe verloskundigen die wij veel met controles mee hebben mogen maken waren betrokken, professioneel bekwaam en vriendelijk. Zij stonden altijd voor ons klaar wat heeft geresulteerd in een fijne, vertrouwde begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling.

  5 / 10/ 5

  Vriendelijk Je wordt goed behandeld. En vriendelijke dames.

  5 / 10/ 5

  Zeker een aanrader!Altijd zorgvuldig en meedenkend! Bij piekeren stellen ze je altijd meteen gerust! En super lieve mensen!

  5 / 10/ 5

  Great experienceHighly recommended!

  4.5 / 10/ 5

  Geweldig Het werd naar me geluisterd, mee gedacht. Samen leuke oplossing gevonden .

  5 / 10/ 5

  Uitstekend.De dames zijn zo goed betrokken en geïnteresseerd. En een super praktijk!

  5 / 10/ 5

  Heel prettig geholpen Er is goed naar mij geluisterd ivm mijn verleden

  5 / 10/ 5

  PrettigIk had eerder nog geen kennis gemaakt met Rochelle. Rochelle was aanwezig bij de bevalling t/m de overdracht.

  Wat lastig was, dat ik al vrij snel heftige weeën had en het gevoel van persen. Rochelle reageerde aan de telefoon erg professioneel en rustig, dit vond ik lastig want ik had echt iemand nodig. Wellicht was eerder langskomen voor mij prettiger geweest maar ik weet jullie werkwijze / protocol daarin niet.

  Toen Rochelle bij ons thuis kwam, kwam er een ervaren, professioneel, vriendelijk, lief en rustig persoon binnen. Dit hielp mij ernorm. De controles tijdens mn zwangerschap waren fijn en erg persoon gericht.

  4 / 10/ 5

  De service was goed en Ik heb goede ondersteuning gehad van de verloskundigen.De locatie was wisselend en ik had liever meer afspraken gehad op locatie Nobelhorst. Nu moest ik veel reizen met het openbaar vervoer. De verloskundigen waren flexibel en sloten aan bij mijn wensen. Ik spreek Engels en dit was de voertaal in het contact met de verloskundige. De echo’s waren een fijne ervaring en toegankelijk.

  1 / 10/ 5

  Incapabele verloskundige tijdens bevallingJe ziet alle verloskundigen tijdens de consulten en wordt prima geinformeerd over alles wat bij de zwangerschap komt kijken en alles wordt gecontroleerd. Echter is het afhankelijk van de dienstdoende verloskundige wie er bij je bevalling aanwezig is. Helaas is mijn ervaring daarmee slecht. De dienstdoende verloskundige nam mijn klachten niet serieus genoeg na een aantal keer bellen. Toen ze uiteindelijk kwam bleek ik 8-9 cm ontsluiting te hebben (41 weken). Tijdens de bevalling (ziekenhuis) was zij alleen maar bezig met haar laptop. Ondanks de weeenstorm waar ik inzat, kreeg ik totaal geen support van haar. Daarnaast wist zij niet hoe ze een catheter moest inbrengen, dit ging meerdere malen mis. Ook tijdens het persen kreeg ik geen begeleiding van haar. Ik ben ontzettend blij dat de arts de persfase heeft overgenomen want ik had niet de indruk dat de verloskundige wist wat ze moest doen tijdens deze fase. Ik kreeg sterk de indruk dat zij onervaren was (net afgestudeerd) en weinig tot geen bevallingen had gedaan. Tijdens mijn weeenstorm ben ik overigens ontzettend goed ondersteund door kraamzorg en mijn partner, waarbij zelfs de kraamzorg heeft aangegeven dat ze niet wist waar de verloskundige mee bezig was.

  Een (eerste) bevalling is spannend en je verwacht daarbij goede begeleiding en kunde van de verloskundige. Ik vind het jammer dat dit niet zo was bij mij en zou niet nog een keer naar deze praktijk gaan.

  Reactie van het bedrijfBeste Leila, wat jammer om te horen dat je begeleiding gemist hebt. We begrijpen heel goed dat je juist op zo’n kwetsbaar moment een daadkrachtige coach nodig hebt! Zou je contact met ons willen opnemen om het te bespreken?

  Hartelijke groet, verloskundigen van Het Geboorte-atelier

  5 / 10/ 5

  Had mij geen betere praktijk kunnen wensen Alleen maar vakkundige toppers bij het Geboorte-atelier. Ook de echoscopiste werkt heel nauwkeurig en kreeg altijd mooie afbeeldingen, als aandenken mee naar huis.

  Beide zwangerschappen bij deze praktijk begeleiding gehad. I.v.m. ziekenhuisbevallingen alleen de voor en na zorg gehad, maar had geen betere praktijk kunnen wensen.

  4 / 10/ 5

  Goed Ervaring van de standaard controles het is zeker goed om dingen te controleren naar vond soms wel dat de gene die ik op dat moment had zichzelf slecht had ingelezen.

  Mijn ervaring over de bevalling met jullie begeleiding, kan ik niks anders zeggen dan dat de gene die ons heeft geholpen ik daar echt zo blij mee was! Was goed op de hoogte over hoe mijn vriend er in stond en heeft ons echt zo goed begeleid!

  Zijn nu een weekje trotse ouders maar mochten wij ooit voor een 2e gaan dan zou ik het liefst weer haar hebben voor ons alleen dan😁

  5 / 10/ 5

  Een groot feestWij willen jullie graag bedanken voor de uiterst fijne zorg en begeleiding tijdens deze super spannende periode voor ons.

  Iedere controle voelde als een warm bad.

  Gedurende de zwangerschap hebben wij alle medewerkers mogen ontmoeten en iedereen was altijd even aardig en behulpzaam, daarnaast zijn de dames zeer deskundig!

  Bij een volgende zwangerschap, weten wij wel waar we ons aanmelden!

  Mvg,

  Gaby en Rummi

  5 / 10/ 5

  Super meiden! Erg betrokken!Ondanks dat ik medische werdt toch erg betrokken! Erg fijne huiselijke sfeer, waar niks te gek is! Thanks voor alles!

  5 / 10/ 5

  Hele fijne praktijk!Dit was onze 2e zwangerschap bij het geboorte-atelier en hebben we bewust weer voor gekozen. Het is niet zo groot, je ziet alle verloskundige met afspraken en er word echt de tijd genomen voor je tijdens de afspraken. Ook ons zoontje werd betrokken tijdens de controles en mocht helpen met het luisteren naar het hartje van de baby. Ook al hebben ze me niet begeleid bij de bevalling zelf (beide keren een geplande keizersnede) vond ik het heel prettig om met mijn vragen en controles bij hun terecht te kunnen.

  4 / 10/ 5

  Betrokken, professioneel en vriendelijkBedankt voor jullie goede zorgen!
  Liefs
  Marilu en baby Kenza

  4.5 / 10/ 5

  VertrouwdNa mijn overstap naar het geboorte atelier heb ik het gevoel gehad dat ik in een warm bad terecht kwam. Hele vriendelijke en adequate verloskundige en hebben mij goed geholpen in de tijd dat we erachter kwamen dat ons kindje klein was.

  5 / 10/ 5

  Fijne, goede en persoonlijke zorgDe begeleiding en de zorg van het geboorte aterlier was super tijdens mijn zwangerschap en na mijn bevalling. Ik voelde me geen nummer waardoor de afspraken altijd ontzettend fijn verliepen. Ik vond het daarom ook jammer dat er uiteindelijk geen verloskundige van het geboorte atelier aanwezig was bij mijn bevalling in het ziekenhuis ivm inleiding.

  Ik wil ook alle verloskundige ontzettend bedanken voor de goede zorg!

  4.5 / 10/ 5

  Prettig en deskundig De verloskundigen van het geboorte atelier zijn vriendelijk en deskundig. Ze nemen de tijd voor je en ik heb nooit het idee gehad dat er haast was. Er is ruimte voor al je wensen omtrent zwangerschap en bevalling.