Himca BV in Nijmegen

Adviesbureaus - organisatieadvies en management

    Vossenlaan 332, 6532BH, Nijmegen

Himca BV

Foto en Video (1)

Extra gegevens

mobiel

Toon nummer

Beschrijving

Himca BV is een onafhankelijke netwerkorganisatie gericht op het duurzaam verbeteren van de performance van (zorg)organisaties, organisatieonderdelen, processen en/of samenwerkingsverbanden. Hieraan kan invulling gegeven worden vanuit het vervullen een interim bestuurders- dan wel directie rol, het coachen of schaduw adviseren van bestuurders en directeuren, of het uitvoeren van een verandermanagement traject. Bij het uitvoeren van verandermanagement projecten wordt veelal mede gebruik gemaakt van ervaren associates (waaronder die van Archos Group) uit het netwerk van Himca BV. Himca BV is in 2006 door Henk Jeukens opgericht en o.a. lid van een samenwerkingscoöperatie genaamd Pentacoöp.

Op dit moment is Himca BV actief als kwartiermaker/interim manager/toezichthouder in zorgorganisaties. Huidige activiteiten vergen alle aandacht zodat er op korte termijn geen ruimte beschikbaar is nieuwe opdrachten aan te nemen.

Tot voor kort meerjarig als coach van zorgbestuurders en gemeenten betrokken geweest bij sociale innovatie in een krimpregio. Naast het vraagstuk van de transities speelde hier tegelijk een traject van herindeling van gemeenten en het beschikbaar houden van een toereikende zorg-infastructuur over de organisatiegrenzen van betrokken zorg- en welzijnsorganisaties heen.

Overige informatie

Specialisme

  • Bedrijfsvoering,
  • Change Management,
  • Coaching,
  • Finance,
  • Interim management,
  • Procesverbetering

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst