Hip Wonen Amsterdam BV in Amsterdam

Woninginrichting

4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

4 Reviews

Hip Wonen Amsterdam BV

Andere resultaten voor woninginrichting in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Echt een top winkel. Mijn tafel zou binnen twee weken komen en was er al na twee dagen. Goede service en leuke mensen!

  1 / 10/ 5

  Zit al maanden te wachten op een levering die meteen betaald is. Ze laten niets van zich horen en nemen meestal de telefoon niet op. Reageren nergens op maar ondertussen krijg ik de krukken niet en storten ze het geld niet terug. Zeer slechte zaak!

  1 / 10/ 5

  Hip Wonen, de meest slechte service die ook ooit heb gezien. Een tafel besteld die op de bewuste leveringsdag , al verkocht bleek te zijn aan iemand anders. Daarna tig keer moeten bellen voordat er uberhaupt iemand opneemt. Als je dan wel iemand te spreken krijgt en weer iets kun afspreken, worden deze afspraken nooit nagekomen. Elke keer een andere smoes of leugen. Niet te vertrouwen deze mensen. Wij zijn al weken bezig om alsnog de tafel binnen te krijgen, waar volgens de verkoper maar drie weken levertijd op zou zitten.. Heb ook andere mensen gehoord die deze ervaring delen, het blijkt dus vaker voor te komen.

  1 / 10/ 5

  Hip Wonen (Outlet) verdient eigenlijk geen ster, de manier hoe zij klanten behandelen is zeer onder de maat. Stoelen gekocht, 6 weken lang gewacht en nog geen stoelen. Meerdere malen contact opgenomen, maar geen gehoor! Na bijna een half jaar nog geen stoelen, heb ik order geannuleerd. Geld teruggestort krijgen was heel moeilijk, duurde ook bijna 3 maanden. Eigenaar kan behoorlijk goed liegen en beloftes maken. Dus als je van stress en hoofdpijn houdt, koop dan bij Hip Wonen. Als ik de naam Hip Wonen hoor, ren ik gillend weg!!